• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pasaport maksimum kaç günde elime ulaşır?

butterfly effect

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
303
103
303
Herkese öncelikle mutlu huzurlu ve sağlıklı yıllar diliyorum:) Bugün pasaport randevum vardı lakin bazı sebeplerden ötürü gidemedim.Pazartesiye sarktı pasaport işi.. 14 Ocağa kadar elimde olması gerekiyor. Maksimum kaç gün sonra teslim almış olurum?

İşte bunlar gercekten yoğunlukla ilgili !

Ben yurt dışında yaşıyorum gerçi ama illaki her yerde aynıdır. Benim pasaportla kimliğin aynı zamanda süresi dolmuştu yenilenmek gerekiyordu kimlik normalde daha çabuk yapılıyor gel gör ki benim pasaport 1 günde kimlik 14 günde hazır olmuştu :işsiz:

Herkese öncelikle mutlu huzurlu ve sağlıklı yıllar diliyorum:) Bugün pasaport randevum vardı lakin bazı sebeplerden ötürü gidemedim.Pazartesiye sarktı pasaport işi.. 14 Ocağa kadar elimde olması gerekiyor. Maksimum kaç gün sonra teslim almış olurum?
benim ve oğlumum cuma günü başvurduk perşembe elimize geldi pasaportlar ankara gibi bir yogunlukta. birde bizde randevu almamıştık sabah erken gittik orada bekledik rica ettik aldılar işleme bizi . giidn erkenden emniyete

Back
X