Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa şu izmideki kadın değil mi metini çok duydum ama gitmedim evi çok esrarengizmiş fln. fiyatını da bilmiyorum dolayısı ile ama görünce bir yazayım dedim bu arada başka konular da varmışKizlar bugun pasakli birsene gitmeyi dusunuyoruz yalniz bugun cuma oldugu icin bakmiyor olabilir mi ?bir de fiyat hakkinda bilginiz var mi
aaa şu izmideki kadın değil mi metini çok duydum ama gitmedim evi çok esrarengizmiş fln. fiyatını da bilmiyorum dolayısı ile ama görünce bir yazayım dedim bu arada başka konular da varmış
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/İzmirdeki-falcılar.325089/page-809#post-35908117
Valla en son 20ydi fiyat, geçen sene. Pek şaşırtmadı beni açıkçası.. Gün durumunu bilmiyorum, söyledilerse de hatırlamıyorum, çok yakın bize ama bir kere gittik
Bir de çok sıra oluyor, biz öğlen gitmiştik akşam 10da çıktık, ki bu iyi haliymiş öyle demişlerdi orada.
Evet cok sira oldugunu duymustum. Peki nasil memnun kaldiniz mi?
Anladim Tesekkurler. Peki gecmisi biliyor muAsıl isteğim gitme nedenim işle, kpss ile ilgili pek bir şey söyleyemedi. İnsanların hakkımda düşüncelerini, gelecekteki evliliğimi falan söyledi, en net bunları söyledi sanırım fazla hatırlamıyorum ama pek beklediğim gibi değildi öyle![]()
Geçmişini sende biliyorsun önemli olan geleceğini bilmesiAnladim Tesekkurler. Peki gecmisi biliyor mu
Yok ben gecmisteki bi erkekle ilgili bisey ler ogrenmek icin gidiyorumda falcilara. Gelecegi pek tutturamiyorlar hatta hicGeçmişini sende biliyorsun önemli olan geleceğini bilmesi
Hmm falciya gidene kadar ortak bir tanidiginizdan falan haber alsan hem daha ucuza gelir :)Yok ben gecmisteki bi erkekle ilgili bisey ler ogrenmek icin gidiyorumda falcilara. Gelecegi pek tutturamiyorlar hatta hic
Oyle bi imkanim olsa falcida ne isim var :))Hmm falciya gidene kadar ortak bir tanidiginizdan falan haber alsan hem daha ucuza gelir :)
Anladim Tesekkurler. Peki gecmisi biliyor mu
Yok olmemis ama baya yasli. Evet ornekkoyde. Kesinlikle tavsiye ediyorum senelerdir fal baktiriyorum ama boyle profesyonelini gormedimNerede bu dediginiz bayan ornekkoydeymis galiba eskiden ama öldű diye duymustum ?
Yok olmemis ama baya yasli. Evet ornekkoyde. Kesinlikle tavsiye ediyorum senelerdir fal baktiriyorum ama boyle profesyonelini gormedim
pasaklı birsen'e bende gitmeyi düşünüyorum. ne kadara baktı sana? bildikleri şeyler tatmin edici miydi?