pasaklı birsen?

örnekköyde oturuyormuş karşıyakada. bahsettiğim falcı o. evde bakıyormuş. evi çok pismiş :/ pasaklı birsen

örnekköyde oturuyormuş karşıyakada. bahsettiğim falcı o. evde bakıyormuş. evi çok pismiş :/ pasaklı birsen
Bilmiyorum onu google ye yazdım gerçekten ünlü millet sırada bekliyor fotolarda demek ki o kişi değil kadın siteyle niye uğraşsın kapısında sıra olanlar varken.

yarın sabah gidicem arkadaşımla umarım fazla sıra beklemem. hafta içi olduğu için öyle umuyorum açıkcası :) geldiğimde yorumları yazarım. :)

Öldüğünü duymadım da, bakımı pek iyiydi diyemem ününe göre, bende öyle oldu. 2013 de bir kere gitmiştim.

çok fesatım yaahu cıks dedim biri utanmadan birinin dedikosunu yapıyo bi kadın bi kadına bunu yaparmı diye
hadi yaptı niye özenle konu açıyo diye

falcımıymış bu

ben 4-5ay önce gittim yaşıyordu ondan bi daha gitmek için sordum

Yaşıyormuş. Instagramda Pucca'da sormuş. Yakın vakitli gidenler yaşıyor diye yorum yapmıştı. Hatta fotoğraf altında takipçilerinden başka falcı önerileri de vardı. Instagram kullanıyorsan bakabilirsin yorumlara, oğluyla olan bir fotoğraftı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…