- 10 Kasım 2015
- 4
- 1
- 1
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tellwe de aynı nickli birisi vardı adı geçen bayan o kişi mi?yardımcı olabilecek varmı acaba? merak içindeyim![]()
![]()
Bilmiyorum onu google ye yazdım gerçekten ünlü millet sırada bekliyor fotolarda demek ki o kişi değil kadın siteyle niye uğraşsın kapısında sıra olanlar varken.örnekköyde oturuyormuş karşıyakada. bahsettiğim falcı o. evde bakıyormuş. evi çok pismiş :/ pasaklı birsen
öldü diye duydum ben onu. birde en son geçen sene işte baktıkları artık çıkmıyor çok yaşlanmış diyorlardı.yarın sabah gidicem arkadaşımla umarım fazla sıra beklemem. hafta içi olduğu için öyle umuyorum açıkcası :) geldiğimde yorumları yazarım. :)
o ara yaşlandı iyi bakamıyor artık diye laflar çıkmıştı zaten. en sonda öldü diye duydum .Öldüğünü duymadım da, bakımı pek iyiydi diyemem ününe göre, bende öyle oldu. 2013 de bir kere gitmiştim.
EE gittin mi?yarın sabah gidicem arkadaşımla umarım fazla sıra beklemem. hafta içi olduğu için öyle umuyorum açıkcası :) geldiğimde yorumları yazarım. :)
o ara yaşlandı iyi bakamıyor artık diye laflar çıkmıştı zaten. en sonda öldü diye duydum .
Ben gittiğim zaman da öldü diyorlardı, yakın sayılırım bi duyum gelmedi bakalım gittiyse ireemm8787 netleşir :)
ölmediyse de çok yaşlanmış cnm en son arkdşlarım gitmişti bilemiyor artık demişlerdi
en son bende duydum onu ama bundan 5-6 sene önce arkadaşlar gitmişti bilemiyor artık bayağı yaşlanmış demişlerdiÖldü diyorlar yaşıyor mu bilen var mı? Ben de baktırmak istiyorum Q_Q
Yasiyomu acaba gitsekBen gittiğim zaman da öldü diyorlardı, yakın sayılırım bi duyum gelmedi bakalım gittiyse ireemm8787 netleşir :)
Yasiyomu acaba gitsek
ben 4-5ay önce gittim yaşıyordu ondan bi daha gitmek için sordum