Partnerim çok üzüyor mutlu değilim

Bihter8993

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
19
-3
31
Arkadaşlar Lütfen yardımcı olun kimseyle paylaşamıyorum erkek arkadaşım var fakat mutsuzum çok cimri her hafta aynı yere götürüyor ve çok ucuz çiğ köfte yiyoruz yaşım 27 kendisi 32 yaşında mühendis Ben de çocuk girişimciyim Bir buçuk sene oldu nişanlanmaya erteliyor ondan küçük kardeşi nişanlandı 7 ay içinde nişanlanıp evlenecekler Bu bir buçuk senedir beni süründürüyor beni Sadece abisi ile yengesi ile tanıştırdı anne babası ile tanıştırmıyor hep erteliyor ve o da benim sadece annemle tanıştı Neden erteliyor Ne olur yardım yardımcı olun ne olabilir sebebi ciddi değil mi bana Ne hediye alıyor ne doğum günümü kutladı Sevgililer Günü gelince küsüyor ben saygılı hürmeti sadakatı bağlıyım kötü gününde hep yanında oldum iki dediğini bir etmedim şimdiye kadar ailesi ben aleviyim diye istemediler kendileri Şafi erkek arkadaşım sürekli erteleyip küsüyor zamanı gelmedi diyor onun erkek kardeşi 7 ayda tanışıp nişan ne yaptı evlenecekler bu beni Süründürüp erteliyor ve bende neden adını koymuyorsun kardeşini örnek al dedim onu bahane edip küstü sevgililer günü geliyor para harcamamak için ne yapıyor kesin bana küs şu an 2 kere mesaj attım gönlünü almak için yumuşamadıda ve hala benden bekliyor mesaj atmıyor biz Bi kere ayrıldık eski sevgilisiyle barışmış iki gün sonra sonra kız onu mutsuz edince benim değerimi anladı döndü bana ne haksızlıklar haketmediğim şeyler yaptı ben çokkkk kırgınım soğudum ama korkuyorum yaşım geçiyor birdaha iyi kimse karşıma çıkarmı evlenip sevdiğimle mutlu yuva kurmak anne olmak istiyorum bu durumda ne yapmalıyım Lütfen yardımcı olun yorumlarınızı bekliyorum lütfen çokkk kötüyüm ruh halim yıkık dökük olan bir buçuk yıkıma olacak artık flört etmekten bıktım kimseyle olmayacakmı mutlu olamıcakmıyım

Sadakatliyim bağlıyım sevip nekadar değer verdim davranış önemli değil i el üstünde tuttum çok mutlu ettim karşılığı da bu oldu
Alevi olmam benim suçummuydu erkk arkadsm bana ailem istemese bile ben istiyorum diyor olmaz ki öylede 1.5 sene geçti hala istemediler babamla tanışmadın benide tanıştırmadı kendi kardeşinin nişanlısı olan kızı hemen istediler çünkü o Sünni diye bizden sonra tanıştı lar hemen nişan söz yaptılar gittiler istediler 7 ayda beni 1.5 sende istemediler suçum alevi olmak ı Allah yarattı ben ne yapayım ben gurur duyuyorum ama ailemle mezhebimle namuslu haysiyetli kimsenin günahına girmiyorum dürüst sözümün arkasında oldum hep ama erkek arkadası beni aileme rezil etti mahcup etti hep erteledi nişanı sözü

Tabiki bunla vakit kaybettikçe yeni geleceklerin onu kapanir canim acilen ayril lutfen evlensen bile mutsuzluk birikip ayrilma olacak yol yakinken don sana deger vermeyen gotunu yesin

Ona emeklerim zehir zıkkım olsun onun yüzünden doğum gününde anbem ona yaptığım tatlıyı bozdu diye nekadar kızdım kırıp döktüm annemi ne masraf yaptım hediyeler aldım kız halimle erkeğin yapması gereken şeyleri ben yaptım o benim doğum günümü bile kutlamadı bildiği halde askerde gün sayıyor hatırlar eski sevgilisi instagramda ekliydi yakaladım üstünlük beni rezil etti eşşek köpek gibi pişman olsun istiyorum çünkü ben çok fedakarlık yaptım Allah biliyor ya ne diyeyim ne

Ona emeklerim zehir zıkkım olsun onun yüzünden doğum gününde anbem ona yaptığım tatlıyı bozdu diye nekadar kızdım kırıp döktüm annemi ne masraf yaptım hediyeler aldım kız halimle erkeğin yapması gereken şeyleri ben yaptım o benim doğum günümü bile kutlamadı bildiği halde askerde gün sayıyor hatırlar eski sevgilisi instagramda ekliydi yakaladım üstünlük beni rezil etti eşşek köpek gibi pişman olsun istiyorum çünkü ben çok fedakarlık yaptım Allah biliyor ya ne diyeyim ne

Düğün planları kuruyorduk gelinliği i ben kendim alırım dedim elim ayağım düzgün güzel de kızım mesleğimde var ama gelgelelim 0 değerim yok

Düğün planları kuruyorduk gelinliği i ben kendim alırım dedim elim ayağım düzgün güzel de kızım mesleğimde var ama gelgelelim 0 değerim yok
Sen masraf yapma dedim bende destek çıkacak dedim herseyi birlikte yaparız ben 20 sen 20 koyarsın dedim yok çok az onunla düğün olmaz en fazla 70 80 dedi bende bütçemiz göre olur dedim o isteksiz Di canımı çok yaktı yengesi de çok kıskanç Bi insan ona da güvenmiyorum sevinirde ayrılmamız arayıp yengesi ne anlatsam mı bana yaptıklarını oda abisine söyler abisi ona çekidüzen verir belki çünkü çoğu deyi akıl etmiyor illa biri yönlendircek

Mutsuzum diyorsun, evlenmeyi bekliyorsun. Bu adamdan sana koca olmaz. 27 yaşında da yaşım geçti diye düşünmen de çok tuhaf.

Bende onu diyorum alevi olmak suç mu değil tabiki. Sizde farkındasınız onun için olduğundan. Eee daha ne bekliyorsunuz bu adamı. Ailem istemese bile ben istiyorum diyor da neyi bekliyor o zaman?

Tutumlu erkek severim ama cimrisinden kacarim bosver be onu birak siz evlensenizde bin tane sorun cikarir dugun asamasinda para gidecek diye ödü kopuyorevlilikten

partner lafı da bana bir garip geliyor neyse.

ilişkinizin elle tutulur bir tarafı yok. mutsuzluk garanti. siz bence evlilik telaşına girmişsiniz. evleneyim de ne olursa olsun gibi bir haliniz var. gerçekten seviyor musunuz bilmiyorum. bu halinizden kurtulup gerçekleri görün. sonra evlenince bir sürü konu açarsınız.

Arkadaşlar yengesini arayıp anlatmam doğrumu bana yaptıklarını benim ona davranışını yengesi abisine anlatır abiside çeki düzen verir ona belki pişman olur bana yaptıklarından yengesi pek iyi niyetli değil ama kıskanç bilmiyorum ki özelimizi ama

Bir erkeğin sözlerine değil davranışlarına bakacaksın seninle gezip tozacak başkası ile evlenecek, zamanını boşuna heba etme seni sevdiğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…