Partnerim çok üzüyor mutlu değilim

sevgililer günü geliyor diye küsmüştür o pinti ,

bir dediğini iki etmedim dersen ancak bu kadar kıymetin olur işte ,

senlemi ugraşacam pis pinti si..tir git de bakalım

Üzüp kırıyor döküyor soğutuyor sonra eşek gibi pişman olup dönüyor bir ayrıl bir barış bir ayrı bir Barış çok soğudum artık yani hep pişman oluyor yaptıklarından Ben de dayanamıyorum acıyorum hemen kabul ediyorum Sorgun nasosu beni affeder diye Düşün düşün ya yine aynı şeyleri yapıyor

Kaç bacım kaç kurtar kendini bu adamdan. Yorulmadın mı böyle birini sırtındda taşımaktan? Hissettirdiği kötü duyguların esiri olmaktan ? Biraz aklın varsa bırak gitsin ne hali varsa görsün .

Niye zamanınızı bu hoduge harcıyorsunuz. Üzmek istemem sizi ama sevmiyor bu adam gururunuzu değmeyecek bir adam icin harcamayın derim

İyi böyle bir öküz ve kıymet bilmez ile evlen gör dünyanın kaç bucak olduğunu. Evlenmis olmak için evlenilmez, seninle evlenecegime keşke ömür boyu bekar kalsaydım diyeceksiniz. Henüz geç değil başka limanlarda şansınızı deneyin. Bol şans..

canim bak aklini basina al birak inceldigi yerden kopsun..demekki hayirli degil bu olay mantigini kullan lutfen..
duygarinla hareket etme sakin yanilirsin sonrasii yine uzulen sen olursun..
belliki sen istenmiyorsun..artik bunu kabullen ve yoluna bak..

ayrıl daha fazla canın yanacak , niye başkalarına kendini sevdirmeye çalışıyorsun ki. Senden daha iyisini bulabiliyorsa gitsin bulsun ,seni oyalar oyalar bir gün ayrılır o zaman da keşke ben ayrılsaymışım diye ağlarsın.

Hepsini okumadım.
Ayrılın ne bu ya? Siz kendinizi neden buna layik görüyorsunuz

Alevi olmam benim suçummuydu erkk arkadsm bana ailem istemese bile ben istiyorum diyor olmaz ki öylede 1.5 sene geçti hala istemediler babamla tanışmadın benide tanıştırmadı kendi kardeşinin nişanlısı olan kızı hemen istediler çünkü o Sünni diye bizden sonra tanıştı lar hemen nişan söz yaptılar gittiler istediler 7 ayda beni 1.5 sende istemediler suçum alevi olmak ı Allah yarattı ben ne yapayım ben gurur duyuyorum ama ailemle mezhebimle 😢😢😢namuslu haysiyetli kimsenin günahına girmiyorum dürüst sözümün arkasında oldum hep ama erkek arkadası beni aileme rezil etti mahcup etti hep erteledi nişanı sözü
O zaman derdin ne? Hayır adam! Daha yapabilir lütfen azıcık saygı ve gerisi çok kolay çorap çöküğü gibi gelecek bacım

X