Partnerim çok üzüyor mutlu değilim

Sizin yazdıklarınız ve anlatım tarzınızla bana çok sağlıklı bir psikolojide olmadığınız izlenimi geçti nedense. Siz ayrılır ayrılmaz eski sevgilisine dönen adama şans veriyorsanız bu denli değersizleştirilmeyi hakediyorsunuz. Ayrıca hangi devirde yaşıyoruz mezhep ayrımı ne demek, benim mantığım kabul etmiyor ve biri beni bu yüzden dışlarsa arkama bile bakmam hiç de üzülmem. Siz erkek arkadaşınıza bağlı değil de bağımlı gibi görünüyorsunuz. Bu bağımlılıktan vazgeçin ve hayatınıza bakın.

Sen masraf yapma dedim bende destek çıkacak dedim herseyi birlikte yaparız ben 20 sen 20 koyarsın dedim yok çok az onunla düğün olmaz en fazla 70 80 dedi bende bütçemiz göre olur dedim o isteksiz Di canımı çok yaktı yengesi de çok kıskanç Bi insan ona da güvenmiyorum sevinirde ayrılmamız arayıp yengesi ne anlatsam mı bana yaptıklarını oda abisine söyler abisi ona çekidüzen verir belki çünkü çoğu deyi akıl etmiyor illa biri yönlendircek
Evlendikten sonra da yengesinden mi medet umacaksın? Gel kocamı adam et diye?

Arkadaşlar yengesini arayıp anlatmam doğrumu bana yaptıklarını benim ona davranışını yengesi abisine anlatır abiside çeki düzen verir ona belki pişman olur bana yaptıklarından yengesi pek iyi niyetli değil ama kıskanç bilmiyorum ki özelimizi ama
Erkek mi kalmadı ya inanamıyorum neden kendini ezik gösteresin ailesine. Evlendikten sonra karşına çıkmaz mı sanıyorsun? gelip bize yalvarmıştı diye söylerler. Ayrıca ne yaşadıysan yaşamış ol bir erkeğe kendini bu denli değersiz gösterme.önce sen kendine saygılı ol değer ver sonra karşındakinden bekle.

Arkadaşlar Lütfen yardımcı olun kimseyle paylaşamıyorum erkek arkadaşım var fakat mutsuzum çok cimri her hafta aynı yere götürüyor ve çok ucuz çiğ köfte yiyoruz yaşım 27 kendisi 32 yaşında mühendis Ben de çocuk girişimciyim Bir buçuk sene oldu nişanlanmaya erteliyor ondan küçük kardeşi nişanlandı 7 ay içinde nişanlanıp evlenecekler Bu bir buçuk senedir beni süründürüyor beni Sadece abisi ile yengesi ile tanıştırdı anne babası ile tanıştırmıyor hep erteliyor ve o da benim sadece annemle tanıştı Neden erteliyor Ne olur yardım yardımcı olun ne olabilir sebebi ciddi değil mi bana Ne hediye alıyor ne doğum günümü kutladı Sevgililer Günü gelince küsüyor ben saygılı hürmeti sadakatı bağlıyım kötü gününde hep yanında oldum iki dediğini bir etmedim şimdiye kadar ailesi ben aleviyim diye istemediler kendileri Şafi erkek arkadaşım sürekli erteleyip küsüyor zamanı gelmedi diyor onun erkek kardeşi 7 ayda tanışıp nişan ne yaptı evlenecekler bu beni Süründürüp erteliyor ve bende neden adını koymuyorsun kardeşini örnek al dedim onu bahane edip küstü sevgililer günü geliyor para harcamamak için ne yapıyor kesin bana küs şu an 2 kere mesaj attım gönlünü almak için yumuşamadıda ve hala benden bekliyor mesaj atmıyor biz Bi kere ayrıldık eski sevgilisiyle barışmış iki gün sonra sonra kız onu mutsuz edince benim değerimi anladı döndü bana ne haksızlıklar haketmediğim şeyler yaptı ben çokkkk kırgınım soğudum ama korkuyorum yaşım geçiyor birdaha iyi kimse karşıma çıkarmı evlenip sevdiğimle mutlu yuva kurmak anne olmak istiyorum bu durumda ne yapmalıyım Lütfen yardımcı olun yorumlarınızı bekliyorum lütfen çokkk kötüyüm ruh halim yıkık dökük olan bir buçuk yıkıma olacak artık flört etmekten bıktım kimseyle olmayacakmı mutlu olamıcakmıyım 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

Bir buçuk yıl boyunca daha sevgiliyken seni mutlu edememiş birinin evlenince sizi mutlu edeceğini mi düşünüyorsunuz? Resmen göz göre göre kendinizi kötü bir hayata sürüklemeye çalışıyorsunuz. Çimri olması ilgisiz olması bir tarafa mezhep farklılığından dolayı ailesi de sizi istemiyormuş. Bu büyük bir sorun emin ol. Şimdi böyle davranan hiçbir zaman seni ailesine karşı savunmaz hep yanlız kalırsın emin ol. Balık baştan kokar demişler. Kendini hiç mi sevmiyorsun? Seni zerre önemsemeyen birine verdiğin değeri kendine ver önüne bak. Daha çok da gençsin. O adamdan koşarak uzaklaş.

Yani gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum.Bir kadının kendisine değer vermeyişinin en canlı örneği olabilirsiniz.. Bütün şu yaşanılanlara rağmen hala onunla evlenmek peşindesiniz.. Birde yengesini arayp kendinizi küçük düşürmenin planını yapıyorsunuz.. Allah aşkına bırakın ve önünüze bakın hayatta herşey evlilik değil.. Mutsuz ve belkide boşanacağınız bir evlilik yapmaktansa evlenmeyin.. Ayrıca karşınızdaki kişiyi çok şımartmışsınız kendinizi geri çekin, rest çekin, ayrılın, yazmayın, peşine düşmeyin ki kendisini vazgeçilmez zannetmesin..

Ailesi erkek arkadaşınıza uygun Sünni bir kız bulur, sizin ruhunuz duymadan söz nişan yapılır. Erkek arkadaşınız size gelip "ailem beni başkasıyla nişanladı üzgünüm" der gider. Siz de kalakalırsınız.

Üzgünüm ama genelde mezhep nedeniyle aile istemeyip erkek de ilişkisine sahip çıkmayınca genelde böyle oluyor. Ailesi istemediği halde evlenen birçok çift var evet ama orada erkek 1,5 yıl bir kenarda durmuyor. Sizin erkek arkadaşınız sizin için hiç çabalamıyor. Aksine şark kurnazlığı yapıp sırf üç kuruşluk hediyeden kaçmak için bilerek küsüyor size.

Canım bu adamla ömür geçmez. Bir an önce kurtul bu adamdan. Hem 27 ne ki ? Çok küçük bir yaş.
Sana abla tavsiyesi :asla ama asla evlenmiş olmak için evlenilmez. Doğru kişiyi bulmadan salın evlenme

Balık baştan kokuyor cnm dikkat, daha gençsin eskidenmiş o evde kaldınlar... Koşan değil koşturan ol... :KK69:

Takıldıgım noktalar var 27 yasında genc bı kadın neden yasım geçtı diyor soru işareti.. Bu devirde üstelik. Aldatıldı diye bosanmıs 60 kusur yasında kadınlar bılıyorum ve yenıden evlendi yani.
Dunyada bir o adam kalmış gibi davranışlar vs. Hos değil... zaten hıssettırmıssınız ki size degersız bir kişi olarak davranıyor. Heralde aldatsa evli iken ses de cıkarmazsınız gibi
Biraz bulunmaz Hint kumaşı halleri kendi değerini bilme daha cok işe yarar hele de bu evlenme mevzularında dıcem de sizde o ışık yok.

Öpmeye niyeti yok yanağın nerde diye soruyor denir bu gibi durumlarda , anlattıklarınıza bakılırsa adam yanağın nerede diye bile sormuyor.

4
Sizin yazdıklarınız ve anlatım tarzınızla bana çok sağlıklı bir psikolojide olmadığınız izlenimi geçti nedense. Siz ayrılır ayrılmaz eski sevgilisine dönen adama şans veriyorsanız bu denli değersizleştirilmeyi hakediyorsunuz. Ayrıca hangi devirde yaşıyoruz mezhep ayrımı ne demek, benim mantığım kabul etmiyor ve biri beni bu yüzden dışlarsa arkama bile bakmam hiç de üzülmem. Siz erkek arkadaşınıza bağlı değil de bağımlı gibi görünüyorsunuz. Bu bağımlılıktan vazgeçin ve hayatınıza bakın.
Doğru Psikolojimi bozdu çünkü ben Benim ona yaptıklarını davranışlar nasıl onu bana yaptıkları hep haksızlık hep ertelemek beni aileme karsı mahcup etmek beni kandırmaya çalışıyor Hiç dürüst değil de sözünde durmadı ama lanet olsun karar veremiyorum pişman olursam diye onca yaptığına rağmen 😢

Erkek arkadaşınız size değer vermiyor, güzel bir şey yapın ve siz kendinize değer vererek ayrılın. Sizi sevecek, sayacak düzgün birini bulun

Kardeşim nişanlısıyla markete gidiyor.bizimki bir diş fırçası alıyor.uyuz kocasıda birşeyler alıyor kasada sıraya giriyorlar ne var sanki bir diş fırçası değil mi ödememiş.ozamandan ne mal olduğunu belli etmiş aslında...boşandılar....

1.5 sene dediğiniz yaklaşık 18 ay falan yani sanki 15 yıldır çıkıyorsunuz da bir sonuca varamamışsınız gibi evde kaldım kart tavuğum moduna girmişsiniz. Üzülüyorum sizin gibi kadınlara gerçekten. Sizin gibi kendine değer vermeyen, hayatını bile bile mahvetmeye hazır, her ne olursa olsun asla kötü şeylere takılmayıp şizofren gibi aklında kurduğu mutlu hayata hayatındaki kötü karakterleri oturtan, kendine saygısı olmayan kadınlara üzülüyorum. Çünkü siz bile bile uçurumdan atıyorsunuz kendinizi böyle insanları zorla hayatınıza sokarak intihar ediyorsunuz resmen! Az biraz akıllı olmak çok mu zor? Allah aşkına ya.

-Alevisiniz diye ayrımcılık yapan aileye gelin gitmeyi göze almak
-Sırf sevgililer gününde hediye almak zorunda kalmayayım diye salak salak hesapların peşinde olan (artık pinti mi derler cimri mi derler bilmem her neyse) asalak biri ile ısrarla evlenmek istemek
-Size değer vermeyen, ailesi ile tanıştırmaya layık görmeyen (Çünkü ailesi sizi istemiyor oda buna cesaret edemiyor) biri için üzülmek

NEYİN KAFASI ? SİZ 27 YAŞINDA OLDUĞUNUZA EMİN MİSİNİZ? ÖZÜR DİLERİM BUNLARI YAZDIĞIM İÇİN AMA BELKİ BİRAZ KENDİNİZE GELİRSİNİZ VE BU NE YAPTIĞI BELLİ OLMAYAN İNSANA ÜZÜLMEKTEN VAZGEÇERSİNİZ.

1.5 sene dediğiniz yaklaşık 18 ay falan yani sanki 15 yıldır çıkıyorsunuz da bir sonuca varamamışsınız gibi evde kaldım kart tavuğum moduna girmişsiniz. Üzülüyorum sizin gibi kadınlara gerçekten. Sizin gibi kendine değer vermeyen, hayatını bile bile mahvetmeye hazır, her ne olursa olsun asla kötü şeylere takılmayıp şizofren gibi aklında kurduğu mutlu hayata hayatındaki kötü karakterleri oturtan, kendine saygısı olmayan kadınlara üzülüyorum. Çünkü siz bile bile uçurumdan atıyorsunuz kendinizi böyle insanları zorla hayatınıza sokarak intihar ediyorsunuz resmen! Az biraz akıllı olmak çok mu zor? Allah aşkına ya.

-Alevisiniz diye ayrımcılık yapan aileye gelin gitmeyi göze almak
-Sırf sevgililer gününde hediye almak zorunda kalmayayım diye salak salak hesapların peşinde olan (artık pinti mi derler cimri mi derler bilmem her neyse) asalak biri ile ısrarla evlenmek istemek
-Size değer vermeyen, ailesi ile tanıştırmaya layık görmeyen (Çünkü ailesi sizi istemiyor oda buna cesaret edemiyor) biri için üzülmek

NEYİN KAFASI ? SİZ 27 YAŞINDA OLDUĞUNUZA EMİN MİSİNİZ? ÖZÜR DİLERİM BUNLARI YAZDIĞIM İÇİN AMA BELKİ BİRAZ KENDİNİZE GELİRSİNİZ VE BU NE YAPTIĞI BELLİ OLMAYAN İNSANA ÜZÜLMEKTEN VAZGEÇERSİNİZ.
Üzüp kırıyor döküyor soğutuyor sonra eşek gibi pişman olup dönüyor bir ayrıl bir barış bir ayrı bir Barış çok soğudum artık yani hep pişman oluyor yaptıklarından Ben de dayanamıyorum acıyorum hemen kabul ediyorum Sorgun nasosu beni affeder diye Düşün düşün ya yine aynı şeyleri yapıyor

Üzüp kırıyor döküyor soğutuyor sonra eşek gibi pişman olup dönüyor bir ayrıl bir barış bir ayrı bir Barış çok soğudum artık yani hep pişman oluyor yaptıklarından Ben de dayanamıyorum acıyorum hemen kabul ediyorum Sorgun nasosu beni affeder diye Düşün düşün ya yine aynı şeyleri yapıyor
Pişman olur tabi. Bu karaktersiz adam onu senin gibi seven birini bulamazda ondan. Kullandırma kendini. Seni seven ve seninde sevdiğin biriyle mutlu olmak varken niye bu adama pirim veriyorsun.

4

Doğru Psikolojimi bozdu çünkü ben Benim ona yaptıklarını davranışlar nasıl onu bana yaptıkları hep haksızlık hep ertelemek beni aileme karsı mahcup etmek beni kandırmaya çalışıyor Hiç dürüst değil de sözünde durmadı ama lanet olsun karar veremiyorum pişman olursam diye onca yaptığına rağmen 😢
Şu yazdıklarınızı başkası yazsa sizde ayrıl bu adam seni sevmiyor sevgini kullanıyor dersiniz.. Yıllarca evli olup çocuğu olan kadınlar boşanıyor "onca yaptıkları şeye rağmen" Siz bu kadar basiretsiz misiniz sadece 1,5 yıllık ilişkide ayrılamıyorsunuz ? Kendinize değer verilmediğini görüyorsunuz soğudum diyorsunuz sizce bu sevgi mi ? Hayr sizdeki de sevgi değil sadece alışmak ve işin kötü tarafı acıya alşmak.. Kendnze yazık etmeyin ayrılın ve gerçekten size değer veren biriyle olun..

X