1.5 sene dediğiniz yaklaşık 18 ay falan yani sanki 15 yıldır çıkıyorsunuz da bir sonuca varamamışsınız gibi evde kaldım kart tavuğum moduna girmişsiniz. Üzülüyorum sizin gibi kadınlara gerçekten. Sizin gibi kendine değer vermeyen, hayatını bile bile mahvetmeye hazır, her ne olursa olsun asla kötü şeylere takılmayıp şizofren gibi aklında kurduğu mutlu hayata hayatındaki kötü karakterleri oturtan, kendine saygısı olmayan kadınlara üzülüyorum. Çünkü siz bile bile uçurumdan atıyorsunuz kendinizi böyle insanları zorla hayatınıza sokarak intihar ediyorsunuz resmen! Az biraz akıllı olmak çok mu zor? Allah aşkına ya.
-Alevisiniz diye ayrımcılık yapan aileye gelin gitmeyi göze almak
-Sırf sevgililer gününde hediye almak zorunda kalmayayım diye salak salak hesapların peşinde olan (artık pinti mi derler cimri mi derler bilmem her neyse) asalak biri ile ısrarla evlenmek istemek
-Size değer vermeyen, ailesi ile tanıştırmaya layık görmeyen (Çünkü ailesi sizi istemiyor oda buna cesaret edemiyor) biri için üzülmek
NEYİN KAFASI ? SİZ 27 YAŞINDA OLDUĞUNUZA EMİN MİSİNİZ? ÖZÜR DİLERİM BUNLARI YAZDIĞIM İÇİN AMA BELKİ BİRAZ KENDİNİZE GELİRSİNİZ VE BU NE YAPTIĞI BELLİ OLMAYAN İNSANA ÜZÜLMEKTEN VAZGEÇERSİNİZ.