PARTİZAMANI

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.857
evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşimin telefonununa partızamanı kişisinden mesaj geldi. işte sırdaş kızlar dertlerini sıkıntılarınızı bizimle paylaşın listemizden çıkmak istiyorsanız ...... numarayı arayın diye msj geldi. eşime okudum Allah Allah dedi bende mesajı sildim sadece

sizce eşim uyuyunca o numarayı arayıp bir daha aramamalarını söyleyimmi)
birde neden geldiki bu mesaj durduk yere gelirmi böyle bana neden hiç gelmiyor böyle mesajlar kafamda delir sorular

Bana o kadar saçma yerden o kadar saçma mesaj geliyordu ki bir zamanlar. Azdırıcılar bilmemneler. Hiç alakam olmayan bir firma. Bence çok takılmayın.

öylemi diyorsunuz ama listeye girmiş bir şekilde listemizden çıkmak için arayın yazıyordu
o kafama takıldı

Bana bir sürü otelden geliyor misal, geceliği şu kadar lira şöyle denize sıfır otelimizde kalmak ister misiniz diye. Ya da şu an aklıma gelmeyen bir sürü yerden. Telefon numaraları bir şekil elde ediliyor ya da veriliyor. Ben olsam takılmazdım.

Bana da melih gökçekten geldi aradım cevap vermediler

numaraları ve mail adreslerine rahatlıkla ulaşabiliyorlar.
kocama da gizlisev diye bi siteden pelin seni bekliyor nerde kaldın bebeğim özledim diye bir mail gelmişti...
sonra iletişimden ulaşıp mail adresini iptal ettirmiştik ve birdaha gelmedi.

şekerim bana da aferdersin penis büyütücü mesajları geliyor ben ne yapayım ? takılmayın öyle şeylere arzular okşanlar sitelerinden bana da geliyor mesaj

bana hiç gelmiyor öyle mesaj üye ozaman..niye üyelikten çıkmak için şu numarayı arasın desinki..

sildimde listemizden çıkmak ... numarayı arayın diyordu arasmmı sizce

Aramayın. Şu numarayı arayın deme sebepleri sanıldığı gibi sizin numaranızı listeden çıkarmak değil aslında. Tam tersine numaranın aktif ve kullanımda olduğu bilgisini teyit etmiş oluyorsunuz böylece.

Silin geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…