- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
-
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşimin telefonununa partızamanı kişisinden mesaj geldi. işte sırdaş kızlar dertlerini sıkıntılarınızı bizimle paylaşın listemizden çıkmak istiyorsanız ...... numarayı arayın diye msj geldi. eşime okudum Allah Allah dedi bende mesajı sildim sadece
sizce eşim uyuyunca o numarayı arayıp bir daha aramamalarını söyleyimmi)
birde neden geldiki bu mesaj durduk yere gelirmi böyle bana neden hiç gelmiyor böyle mesajlar kafamda delir sorular
Bana o kadar saçma yerden o kadar saçma mesaj geliyordu ki bir zamanlar. Azdırıcılar bilmemneler. Hiç alakam olmayan bir firma. Bence çok takılmayın.
öylemi diyorsunuz ama listeye girmiş bir şekilde listemizden çıkmak için arayın yazıyordu
o kafama takıldı
Bana da melih gökçekten geldievet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşimin telefonununa partızamanı kişisinden mesaj geldi. işte sırdaş kızlar dertlerini sıkıntılarınızı bizimle paylaşın listemizden çıkmak istiyorsanız ...... numarayı arayın diye msj geldi. eşime okudum Allah Allah dedi bende mesajı sildim sadece
birde neden geldiki bu mesaj durduk yere gelirmi böyle bana neden hiç gelmiyor böyle mesajlar kafamda delir sorular
Silin bosverin gitsin hergün ne mesajlar geliyo
şekerim bana da aferdersin penis büyütücü mesajları geliyor ben ne yapayım ?evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşimin telefonununa partızamanı kişisinden mesaj geldi. işte sırdaş kızlar dertlerini sıkıntılarınızı bizimle paylaşın listemizden çıkmak istiyorsanız ...... numarayı arayın diye msj geldi. eşime okudum Allah Allah dedi bende mesajı sildim sadece
sildimde listemizden çıkmak ... numarayı arayın diyordu arasmmı sizce
şekerim bana da aferdersin penis büyütücü mesajları geliyor ben ne yapayım ?takılmayın öyle şeylere arzular okşanlar sitelerinden bana da geliyor mesaj
bana hiç gelmiyor öyle mesaj üye ozaman..niye üyelikten çıkmak için şu numarayı arasın desinki..
şans meselesi şekerim sallıyorlar bi numara gönderiyorlar yani sen telaşlanma yoksa benim ne işim olur öyle şeylerle allah aşkınayok yaa bana neden gelmiyor öyle mesajlar şaştm kaldım şimdi
bana da geliyoşans meselesi şekerim sallıyorlar bi numara gönderiyorlar yani sen telaşlanma yoksa benim ne işim olur öyle şeylerle allah aşkına
babama göğüs büyütücü satıcaklardı bir ara düşünbana da geliyo
ilaç fiyatları falan
ha bi de dertköşesi diye bi yerden geliyo