PARTİZAMANI

Telefon numarası (portföy anlamında)satan firmalar var,bu sebeple alakalı alakasız mesajlar geliyor. İçiniz rahat etmiyorsa arayıp mesaj listesinden çıkartmalarını,onay vermediğinizi aksi halde savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. Bir daha gönderemezler yasak çünkü onay olmadan bilgilendirme yapmak

öylemi diyorsunuz ama listeye girmiş bir şekilde listemizden çıkmak için arayın yazıyordu
o kafama takıldı
.
canım öyle kafa karıştırıyorlar millet de ne listesi beni mi dolandırıcaklar paramı gidicek vs birçok konuda saçma sapan mesaj atıyorlar .o taktik bir ikna taktiği sen mesajı attın mı aradın mı asıl o zaman da daha da dadanırlar hiç bulaşma habersiz sil gitsin :)
bana da geliyor tuhaf mesajlar alişveriş yaptıgınız bir yerde bilmem ne kard alışveriş kartı falan alıyorsunuz bilgileri oraya yazıyorsunuz sonra satıyorlar saçma yerlere böyle tuhaf mesajlar geliyor canım .dert etme bence

çok dert edersen eşinin teli yanındayken netten kullandıgı hat hangisiyse sitesini aç online giriş yap orda sildigi silmediği herşey döküman gibi dökülüyor .

Bence o numarayi hic aramayin. Neler neler oluyor ne dolandiricilar var. Size de bir sey yapiverirler kasla goz arasinda sadece aramanizla bile. Bana da geliyor surda burda tatiller, saatler, formalar hatta cinsel guc artiricilariyla ilgili mesaj da gelmisti bir ara. Bosverin gitsin.

öylemi diyorsunuz ama listeye girmiş bir şekilde listemizden çıkmak için arayın yazıyordu
o kafama takıldı
Aratmak icin yapiyorlar. Sen ala ala deyip arayacaksin onlarda para kazanacak. Dikkate almayin. Bi keresinde bana da buna benzer bir mesaj gelmisti. Arada bir de mail gelir uyeymisim gibi. Aman.deyim aramayin.

evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşimin telefonununa partızamanı kişisinden mesaj geldi. işte sırdaş kızlar dertlerini sıkıntılarınızı bizimle paylaşın listemizden çıkmak istiyorsanız ...... numarayı arayın diye msj geldi. eşime okudum Allah Allah dedi bende mesajı sildim sadece

sizce eşim uyuyunca o numarayı arayıp bir daha aramamalarını söyleyimmi)
birde neden geldiki bu mesaj durduk yere gelirmi böyle bana neden hiç gelmiyor böyle mesajlar kafamda delir sorular

Aramayın, xxx numarayı arayın demelerinin sebebi numaranızın aktif ve kullanımda olduğunu teyit etmek
Telefon numarasaı ve mail adreslerine çok kolay erişim mümkün, mesela x bir siteye üye olup bir şey alsanız arkadan bir sürü yerden mesaj geliyor telefona, bilgileri her yerde paylaşıyorlar. Dert edilecek bir şey değil, geldiğinde silin yeterli

o kafama takıldı

bana da hayatımda gitmediğim avm.lerden, yaptığınız alışverişten hediye kazandınız, puan kazandınız diye mesajlar geliyor. bir dolu adını sanını ilk kez duyduğum performans arttırıcılar en iğrenci.
aklıma geldi şimdi, bir kere de hiç gitmediğim bir yerden yanlış park cezası gelmişti. (plakam yanlış yazılmış ama paşa paşa ödemiştim)

X