Partfait'ten telkin isteklerimiz ;)

Arkadaşlar buraya da bakın:

http://www. hayatimdegisti. com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/

boşlukları kaldırın, mecburen boşluk bıraktım yoksa paylaşılmıyor adres =)

Son düzenleme:
ben de parfaitten çarpık bacağı düzeltme telkini istiyorum. acaba olur mu ya:KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
aynen benimde bacaklarım hafif çarpık O şeklinde..bunun için bi telkin hazırlasa böle daha ciddi sorunlar için çok iyi olur aslında :KK43: birde kızlar parfait bi türlü cvp vermemiş, mesela ben 2 telkini birden istiyorsam napıcam etkilerimi azalıyor? bide yüzüm tombiş gitse keşke:KK70:

aynen benimde bacaklarım hafif çarpık O şeklinde..bunun için bi telkin hazırlasa böle daha ciddi sorunlar için çok iyi olur aslında :KK43: birde kızlar parfait bi türlü cvp vermemiş, mesela ben 2 telkini birden istiyorsam napıcam etkilerimi azalıyor? bide yüzüm tombiş gitse keşke:KK70:

cnm iki telkin olmuyor maalesef. göğüs büyütme ve boy uzatmayı birlikte deneyen bi arkadaşımız vardı.vücut dengesini şaşırabilir.göğüsü mü büyütsün boyu mu?
o yüzden ayrı ayrı yapmak daha yararlı:KK61:

kıslar işinise karısmak gibi olmasın ama cok fazla istek yok mu sizcede :)
kıscagss hangisini yapsın..
bnce karar verin aranızda herkesn hemfikir oldugu bi konuda telkini hazırlasın.. daha sonra baska bi konu ..
böle böle cok fazla olur partfait hangisine yetişsin..
zaten kac aydır yok ortalarda gelince şok olmasın ..:):)
tabi bu benim fikrm burnumu sokmus gibi olmak istemem ama soktum sanırım :)
:kk77:

evet soktun:KK60: zaten parfait in geleceği yok. bu istekler de matrak olsun diye işte. yapacağından değil ya:63:

parfait mrb.ben göğüs büyütme telkinine başladım bgn umarım işime yarycak :)
bi sorunum da sivilcelerim ve eskilerinden kalan lekeler.bunun için de bişey hazırlayabilir misin cnm lütfenn :KK43:((
ya da hazır da var mı ? valla acayip duacın olucam heee :/

biz bu telkini bu sözlerini kendimiz tekrarlayarakmı dinlicez.
doğru telkinimi indirdim bilmiyorum bi piyano müziği var.

bu telkin sayesinde güğüslerinde büyüme olan varmı ve bu piyano sesini dinlerken sözlerini bizmi içimizden okuyoruz.

sözleri okumana gerek yok sadece müziği ve cızırtıyı duy yeter sen yorumalmasan da duyma bölümleri onları yorumlayıp anlayabiliyo

bişe daha sorcam senin kullandığın başka bi yöntem varmı işe yarayan.ben rezene içiyodum ama bu aralar ilaç kullandığım için bıraktım.
1 tatlı kaşığı çörek otunu ve çilek yagını çok övüyolar
bide küçü yogurtla yemeyi olmazsa onları denicem.

Hayıt çayı içiyorum, çörek otu kıllanma yapıyo dediler o yuzden pek yanaşmadım , bir de lokal olarak sadece göğüse masajla uygulanan şeyler kanser riskini artirir mi diye düşünmedende geçemiyorum yani doktor yorumlarını bi araştır istersen kaş yaparken göz çıkartmamak lazım. küç te zihin açısından falnda faydalı olabilir 1 kaşıktan fazla yenilmemeli galiba. şahsen :)

X