• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

part time iş

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.228
1
53.185
798
32
Kizlar merhaba universtede 3.siniftayim. okulun kutuphanesinde part time calisan ariyorlarmis ders programina gore ayarlariz dediler . programim cok yogun degil sevgilim askerde bende zaman hizli gecsin diye basvurdum. daha kesin degil ama kabul edilecegimi dusunuyorum .haftada 15 saat ayda 60 saat calisirsin dediler tabi soramadim ne kadar maas alirim diye daha oncede boyle bir is yapmadim sizce ne kadar olur :)

Haftada 15 saate göre ücreti iyi bence. Çunku ben bir ara üniversitedeyken başka bir işe bakmıştım haftada 35 saat 400 civarı birşeydi. Yani gunluk 3 saat çalışacak çok birşey değil o yüzden ücret az oluyor..

300 tl cok az degilmi baska bir is baksaniz bulundugunuz yerde
Canim aslina bakarsan paraya hic ihtiyacim yok zaten benim okul ozel unv babam her yil para oduyo okula ben bi kac gundur dusunuyordum mesela bugun dersim 1 de basladi 4 te bitti yarin 4 te baslio 7 de bitio cok bos zamanim oluo evim okulum karsisi ve ben kendime ev hanimi gibi hissetmeye basladim gec kalkiyorum tv izliyorum filan arkadaslarimda oyle aktif degil zaman gecmio zamanim gecsin diye istedim tesaduf gorunce basvurdum parayida meraktan soruyorum :)

Haftada 15 saate göre ücreti iyi bence. Çunku ben bir ara üniversitedeyken başka bir işe bakmıştım haftada 35 saat 400 civarı birşeydi. Yani gunluk 3 saat çalışacak çok birşey değil o yüzden ücret az oluyor..
Aslinda iki farkli kisiyle konustum biti ayda 60 saat calisacaksin dedi digeri en fazla 60 dedi sasirdim biraz ama ayda 60 saat sanirim o zaman ucreti iyidir

Aslinda iki farkli kisiyle konustum biti ayda 60 saat calisacaksin dedi digeri en fazla 60 dedi sasirdim biraz ama ayda 60 saat sanirim o zaman ucreti iyidir
evet hem kutuphane güzel bir ortam okulda çalışan arkadaşlarım vardı hep de memnunlardı hele de boş zamanınız varsa gayet güzel olmuş :) hayırlı olsun

Bence çok iyi is.. 60 saate 300 lira

Hem yorulmazsin bile benim de arkadaslarim calisirdi sinav haftalari girmezlerdi ama maaslari hep tam yatar..

Canim aslina bakarsan paraya hic ihtiyacim yok zaten benim okul ozel unv babam her yil para oduyo okula ben bi kac gundur dusunuyordum mesela bugun dersim 1 de basladi 4 te bitti yarin 4 te baslio 7 de bitio cok bos zamanim oluo evim okulum karsisi ve ben kendime ev hanimi gibi hissetmeye basladim gec kalkiyorum tv izliyorum filan arkadaslarimda oyle aktif degil zaman gecmio zamanim gecsin diye istedim tesaduf gorunce basvurdum parayida meraktan soruyorum :)
Anladim canim ...
Hayirlisi olsun...ozel universitelerde devam zorunlulugu varmi seni bulmusken sorayim

Anladim canim ...
Hayirlisi olsun...ozel universitelerde devam zorunlulugu varmi seni bulmusken sorayim
Canim tesekkur ediyorum benim okulumda dersin hocasi karar verio ama genelde var mesela 7 dersten 1 tanesinde zorunluluk yok oda o kadar cok kisi aliyorki hoca sirf sinifta sessizlik olsun isteyen gelsin isteyen gelmesin diye almio

Bence çok iyi is.. 60 saate 300 lira

Hem yorulmazsin bile benim de arkadaslarim calisirdi sinav haftalari girmezlerdi ama maaslari hep tam yatar..
Parayi bilmiyorum soramadim ama okulun ici bilindik ortam ayrica evim karsi cadde sessizlik yorulmam daha ne olsun :)

Canim tesekkur ediyorum benim okulumda dersin hocasi karar verio ama genelde var mesela 7 dersten 1 tanesinde zorunluluk yok oda o kadar cok kisi aliyorki hoca sirf sinifta sessizlik olsun isteyen gelsin isteyen gelmesin diye almio
Himm..bende tercih yaptim bu sene bekliyorum o zmn okulla beraber calismakta zor desene

Öğrenim kredisi 300 tl şuan canım.
Bizin okulun kütüphanesi için söylüyorum öğrenim kredisi kadar bile vermiyorlar.

Girdin mi işe canım nasıl gidiyor ? Okulun öğrencisi olma zorunluluğu var mı yada reşitlik aranıyor mu üniversite içi işlerde?

Back