• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parsiyal (Kısmi) Plesenta Previa:(

Sağ olun. Benim de tüp bebekti. (şuan ki hamileliğim normal yolla) Doktoru değiştirmekle çok iyi yapmışsınız. Umarım kanamalar olmaz ama olursa da hemen panik yapmayın. İllaki bir şey olacak, erken doğum olacak diye bir durum yok. Umarım sağlıkla alırsınız siz de bebeğinizi kucağınıza.
Teşekkürler. Demek sizin de tüp bebekti Allah bağışlasın. Doğru söylüyorsunuz sakin olmam çok önemli. Umarım olmaz kanama ama olursa da yapacak bir şeyim yok hakkımızda hayırlısı:110:

Şuan benim de eşi aşağıda yukarı çıkma ihtimali var. 24. haftaya kadar çıkabilir ondan önce kesin teşhis konulamaz dedi doktorum. İnşallah çıkar çıkmazsa da bunu yaşayıp sağlıklı doğum yapan bir sürü insan var. Onları düşün içini ferahlat.
Umarım ikimizin de yukarı çıkar. Dr um bana hiç demedi şu haftalarda çıkabilir gibi. 21.haftada parsiyel previa teşhisi koydu. Seninkinin türü hangisi. Sanırım total,parsiyel,marjinal olmak üzere 3 çeşit. Allah yardımcımız olsun. Sağlıkla doğumumuz olsun inşallah

Bende nette araştırdım araştırdım sonra tüm moralim sıfıra indi. Keşke okumasaydım dedim sonra. Sürekli dinleniyorum. Umarım bende sağlıkla zamanında kavuşurum bebeğime. Çok teşekkür ederim cevabınız için
Korku daha da zorlaştırıyor
Kucağına aldığın anın hayalini kur hep
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına
Ben alacağına inanıyorum çünkü arkadaşım da çok çok riskli idi
Pozitif odaklandı hep ve herşey yolunda gitti bebeği kucağında şimdi
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ( bana da)

Back