PARONAYAK OLDUM:( antalya'nın normal doğum yapan şanslı anneleri lütfen cevap verin..

• Konu Sahibi Konu Sahibi niss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

niss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
64
4
96
Antalya
merhaba,
antalya'da yaşıyorum ve normal doğum tarafı olan, idealist olan bir doktor arıyorum lütfen cevap verin. etraftan dinlediğim sezeryan hikayeleri yüzünden paronayak oldum :18: doktorların işini esnaflığa çevirdiğini düşünüyorum artık. ben de doğumumu şansa bırakmak istemiyorum, normal doğumu savunan bir doktor bulup sonrasını allah'a bırakmak istiyorum, doktora değil...

Merhaba Niss,

Bende su an 30 haftalik hamileyim ve seninle ayni dertten muzdaribim malesef. Su an ki doktorum Erhan muluk anadolu hastanesinde cok iyi bir doktor ama kesinlikle sezeryan yanlisi. Gecen hafta ilk kez medical park mehmet murat inal'a gittim kendisi prof eger mesai saatleri icerisinde dogum yaparsan ben yaptiririm dedi ama gece olursa diger kadin dogumculardan biri girer dedi. Bugun bir arkadas yasam hastanesindeki cemil karakus'u tavsiye etti. Yarinda ondan randevu alicam. Senin aramalarin nasil gitti bulabildin mi doktor? Benide bilgilendirirsen cok sevinirim.

Allah yardimcimiz olsun.

ben hamilelik hazırlığında olduğum için henüz kesin karar vermedim. ama bu konuyla ilgili açtığım ve yazdığım diğer topiclerde bir kaç tavsiye var. bir arkadaş kendisi sezeryan ile doğum istediği halde andeva yıldız doktoru şerife şeniz yurtseven'in iknası ile normal doğum yapmış. bu beni çok etkiledi ama bende zaman içinde andeva yıldız fobisi de oluştu orayı pek beğenmiyorum. ayrıca aslı vural sesver görümcemin doktoru, bana sempatik geldi ama görümcemin doğumu son kontrolde acil sezeryan ile sonuçlandı, kordon dolanması olmuş o yüzden...

bir de mehmet kodalı duydum o da normal doğumu savunan bir doktor. işyerinde birkaç arkadaşım onunla normal doğum yaptı.

bu arada eğer epidural veya spinal yani anestezi ile doğum düşünüyorsan topçular andeva hastanesinde anestezi uzmanı gülsüm hanımı önemle tavsiye ederim. onun hakkında da çok çok olumlu yorumlar duydum. yengemin epiduralini o yaptı, epiduralin yan etkisi olan bel veya şiddetli baş ağrısı hiç olmadı, çok memnun kaldı.
daha fazla bilgim olursa yine yazarım.

Allah sana da hayırlı kolay doğum versin, bebeğini sağlığıyla kucağına almanı nasip etsin.

arkadaşlar merhaba doğumlarınızda kolaylıklar dilerim.avcılarda Türkan mutafoğlu var methini duydum.medicanada da Selman bey var beylikdüzünde.15 kasımda ona gidicem.bir de hakan çoker var .googlelayın bu isimleri normal doğumu destekliyorlar..

Antalyada avcılar beylikdüzü semtleri nerede ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…