- 24 Aralık 2014
- 4.895
- 6.578
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Sürekli eldiven kullaniyordum ama latex alerjim var seffaf pastane eldiveni kullandım simdi hic biriyle temas etmiyorumÇok geçmiş olsun, temizlik maddeleriyle çıplak elle teması kestin mi tamamen?
Cok gecmis olsun benim kizim da atopik dermatitli bende cocuklugumdan beri olmamıştı geri geldi sanirim bir ton ilac kullandim derim inceldi tirnak değse kanıyorEgzama.
Kızımda 3,5 yasından beridir var ve maalesef kortizonlu kremle bile zaman alıyor geçmesi.
Pamuk eldivenler var egzama eldiveni de deniyor. Onlardan al geçir eline. İş yapacaksan onun üzerine tak iş eldivenini (bir büyük boy alıp) .Sürekli eldiven kullaniyordum ama latex alerjim var seffaf pastane eldiveni kullandım simdi hic biriyle temas etmiyorum
esekkur ederim fito medacassol ve dex li bir sey idi hatirlayamadigim o iyi gelir gibi oldu ama yine cogaldi domates limon vs seyler tüketmedigim halde iyice arttıÖncelikle çok geçmiş olsun.
Dediğiniz terapilerle mantıklı gelmiyor bana.
Şehrinizde bulunan eski tecrübeli eczaneleri bi gezin o tür yerler karışım kremler hazırlıyor genelde doktorların verdiklerinden daha hızlı çözülüyor.
Eczaneye sorayım bir su an tek yaptigim ise gidip gelmek kızımla ilgilenmek ev isi yapmiyorum yemek vs de esim hallediyor zira derisi o kadar inceldi ki tirnak degse kanıyorPamuk eldivenler var egzama eldiveni de deniyor. Onlardan al geçir eline. İş yapacaksan onun üzerine tak iş eldivenini (bir büyük boy alıp) .
Belki 10 dan fazla krem denemisimdir anestol pomat ile kasınti hissi biraz geciyor yarim saat sonra sar başa alerji doktoruna cikacagim alerji testi icinBir müddet su değdirmeyin siz de.
Pamuk eldivenler var eczanede satılıyor. Onu giyip üstüne eldiven giyerek iş yapın.
Drun verdiği kremleri denediniz mi?
Egzama için aynısafa kremi de iyi geliyormuş
Valla temizlik hastasi degilim oldugu kadar yapiyorum parmaklarim böyle oldu olali esim hallediyor is bölümü olmadan deterjan degmiyor simdi bari böyle olmaması lazim cok sinir bozucu sürekli kasinmak..Acaba egzama değil uyuz mu diye bile düşündümÇok geçmiş olsun. Egzama kolay geçmiyor ve aynı yerde tekrarlama olasılığı çok yüksek. Doktor kortizonlu krem verip belli bir tedavi planı oluşturmuştu bana. Kremi bir süre kullanıp kesiyordum sanırım kortizondan dolayı devamlı kullanmamak gerekiyordu.
Ellerinizi sürekli sabunla yıkamayın, suyla sürekli temas etmeyin. Zaten kimyasallardan uzak tutmalısınız ellerinizi. Doktorların dediklerini yapmaktan başka çareniz yok. Online terapi ile geçecek bir durum değil. Stres artırıyor egzamayı ama parmak aralarındaki egzamanın sebebi genelde stres değil de temizliğe fazla meraklı olmak oluyor
Lütfen atar misiniz duaciniz olurum.Stresli dönem yasadım cocugu tuvalete alıstırdim stresli ve zor idi biraz belki ondan dolayı olduEgzama bu eşim bir losyon kullanıyor size atayım onu düzenli kullanın baya iyi geliyor eşimin de ellerinde vardı losyon bir de aktardan aldığımız krem baya fayda etti şimdi de bacağında var sabah akşam o losyonla nemlendiriyor ama ben altta yatan sebebin psikolojik olduğunu düşünüyorum eşimin işi çok yoğun maalesef vücut da böyle tepki veriyor
balım benim erkek arkadaşımda da var kronik stres tetikliyor egzama kremi sürüp 1 saat bekletiyor adını öğrenir söylerim sana muhakkak kimyasal herşeyden uzak durKonuyu buraya açmak istemiyordum ama diğer basliklar dikkat cekmiyor arti baska bir sey de soracagım o yüzden bdv ye actım.Görüntü icin özür dilerim inanın 4 farkli doktora cıktim yaklaşık 3 4 haftadan beri böyle verdikleri ilaclar fayda etmedi bir sürü krem denedim gece olunca bu kızarıklik daha da artıyor sakır sakır su akıyor resmen kasintıdan uyuyamiyorum sulu bir yara var egzama diyorlar bir sürü krem kullandim gecmiyor bana bir tavsiye verin kafayı yiyeceğim kasıntıdan parmaklarım şişti.Bir de bu tarz problemler ve her türlü hastalik icin online terapiler varmış onlardan alan sorunu cözülen var mi ? Yoksa tamamen para tuzagı mı güya bilincaltıyla ilgiliymis her hastalik bu doğru mu ?
Kesinlikle altında stres yatıyor eşimin iş hayatı maalesef böyle sonuçlara sebep oldu sinirlendiği zaman hemen pırtlıyor bir yerden yineLütfen atar misiniz duaciniz olurum.Stresli dönem yasadım cocugu tuvalete alıstırdim stresli ve zor idi biraz belki ondan dolayı oldu
Ya insallah fayda eder kullanmadim bundan beklazon kullandim losyon olarak cok tesekkür ederimmesinize de sifa diliyorimEşim bu losyonu düzenli kullanıyor baya işe yaradı yoksa kortizonlu iğne vuruldu 6 ay idare etti sonra yine azdı ellerinin kanadığını bilirimaynı sizin ellerinizdeki gibi vücudun ph seviyesi ile alakalı biraz da nemlendirmek oldukça işe yarıyor tavsiye ederim. Allah şifa versin gerçekten zor