Parmaklarıma çare bulamadım

Eczaneye sorayım bir su an tek yaptigim ise gidip gelmek kızımla ilgilenmek ev isi yapmiyorum yemek vs de esim hallediyor zira derisi o kadar inceldi ki tirnak degse kanıyor
Biz bir de sıvı deterjanımızı değiştirdik activex kullanıyoruz sanırım onun ph değeri daha iyiymiş ellerinizi her sabunla yıkamayın aktardan bıttım sabunu da aldık ama activex de biraz olumlu etkiledi ellerini

Konuyu buraya açmak istemiyordum ama diğer basliklar dikkat cekmiyor arti baska bir sey de soracagım o yüzden bdv ye actım.Görüntü icin özür dilerim inanın 4 farkli doktora cıktim yaklaşık 3 4 haftadan beri böyle verdikleri ilaclar fayda etmedi bir sürü krem denedim gece olunca bu kızarıklik daha da artıyor sakır sakır su akıyor resmen kasintıdan uyuyamiyorum sulu bir yara var egzama diyorlar bir sürü krem kullandim gecmiyor bana bir tavsiye verin kafayı yiyeceğim kasıntıdan parmaklarım şişti.Bir de bu tarz problemler ve her türlü hastalik icin online terapiler varmış onlardan alan sorunu cözülen var mi ? Yoksa tamamen para tuzagı mı güya bilincaltıyla ilgiliymis her hastalik bu doğru mu ?

Ocelikle doktor degilim bunu belirteyim cunku saglik konularinda kimseyi yanlis yonlendirmek istemem ve herkesin bunyesi farklidir. Aynisinin daha beterini yasadim ama benim bircok seye alerjim var. Zaman zaman butun vucuduma yayildigi zamanlarda oldu. Benimki belirli gidalari yersem oluyordu ama sonra tedavi gormustum ve gecmisti. Arastirma ya da universite hastanesine hic gittiniz mi? Bunlarla ilgili yapilan gida ve alerji testleri var. Boyle bir sey yaptirdiniz mi?

B
Biz bir de sıvı deterjanımızı değiştirdik activex kullanıyoruz sanırım onun ph değeri daha iyiymiş ellerinizi her sabunla yıkamayın aktardan bıttım sabunu da aldık ama activex de biraz olumlu etkiledi ellerini
Bana da doktor tam tersi her seyin antibakteriyelini kullanırsan cildini daha da hassaslastırırsın dedi ya da ben isin ehline denk gelemedim bilmiyorum

T

esekkur ederim fito medacassol ve dex li bir sey idi hatirlayamadigim o iyi gelir gibi oldu ama yine cogaldi domates limon vs seyler tüketmedigim halde iyice arttı

Belki tetikleyen başka şeyler vardır. Asitli şeylerin yanı sıra acı da tetikliyor. Bir de biodermanın bir kremi vardı atopik ciltler için o tarz bir şey de faydalı olabilir.

Ocelikle doktor degilim bunu belirteyim cunku saglik konularinda kimseyi yanlis yonlendirmek istemem ve herkesin bunyesi farklidir. Aynisinin daha beterini yasadim ama benim bircok seye alerjim var. Zaman zaman butun vucuduma yayildigi zamanlarda oldu. Benimki belirli gidalari yersem oluyordu ama sonra tedavi gormustum ve gecmisti. Arastirma ya da universite hastanesine hic gittiniz mi? Bunlarla ilgili yapilan gida ve alerji testleri var. Boyle bir sey yaptirdiniz mi?
Alerjik astim alerjik rinit de var bende muhtemelen alerjik domates tursu limon tüketmiyorum umarım bir an önce düzelir kasintıdan kafayı yiyecegim

Valla temizlik hastasi degilim oldugu kadar yapiyorum parmaklarim böyle oldu olali esim hallediyor is bölümü olmadan deterjan degmiyor simdi bari böyle olmaması lazim cok sinir bozucu sürekli kasinmak..Acaba egzama değil uyuz mu diye bile düşündüm
Hayir egzama bu eşimin de kaşınır sulu sulu akardı ve şişmişti parmakları su toplamıştı cildiyeye gitmeniz mi o ne dedi?

Egzama ve sedef birbirlerine özellikle elde çok benzerler. Burdaki tavsiyeleri uygulamadan önce elinizden numune aldırarak kesin teşhis koydurmanızı öneririm.

Hepsi egzama dedi ama birden fazla doktora gidince kafam karisti ee ilaçlar da ise yaramayinca acaba dedim teshis mi yanlis da fayda etmedi
Zaten ilaçlar iyi gelmiyor ki çünkü egzamanın düzgün bir tedavisi yok artık eşim doktora gitmiyor kaç kez gitti işe yaramadı internetten araştıra araştıra birkaç çözüm olarak bunları bulduk losyonu doktoru vermişti fayda ettiği için yeniden eczaneden kendimiz aldık

Burda okumuştum birinin annesinde varmış doktorlar çare olamamış psikoloğa gitmiş ondan sonra geçmiş egzamaları. Stres kaynaklıysa terapi işe yarayabilir

İbrahim saraçoğlunun dut kürü var uygulayanlar çok memnun

Ben bi ara saç dökülmesi için ısırgan çayı içiyordum ayak parmaklarımdaki ve sırtımdaki egzamalar geçmişti

Kuzenim sülük takmıştı onunki öyle geçmişti

Amcam çocuğu için mi ne bir merhem yaptırmış onlar öyle kurtulmuş. Merhemin içeriğini bilmiyorum ama

Bin derde bin deva yaratılmış derler
Egzamanın çaresi olmadığını söyleyenlere inanmayın ben inanmıyorum şahsen😀

Burda okumuştum birinin annesinde varmış doktorlar çare olamamış psikoloğa gitmiş ondan sonra geçmiş egzamaları. Stres kaynaklıysa terapi işe yarayabilir

İbrahim saraçoğlunun dut kürü var uygulayanlar çok memnun

Ben bi ara saç dökülmesi için ısırgan çayı içiyordum ayak parmaklarımdaki ve sırtımdaki egzamalar geçmişti

Kuzenim sülük takmıştı onunki öyle geçmişti

Bin derde bin deva yaratılmış derler
Egzamanın çaresi olmadığını söyleyenlere inanmayın ben inanmıyorum şahsen😀
Süluk haricindekileri yapabilirim ama sülük Allah gunah yazmasin da en igrendiğim sey dut kürünü arastiracagım sağolun

Zaten ilaçlar iyi gelmiyor ki çünkü egzamanın düzgün bir tedavisi yok artık eşim doktora gitmiyor kaç kez gitti işe yaramadı internetten araştıra araştıra birkaç çözüm olarak bunları bulduk losyonu doktoru vermişti fayda ettiği için yeniden eczaneden kendimiz aldık
Esinizin saclarinda da var mi benim saclarimin dibi kepek gibi sürekli toz toz dökülür bazen yara olur kasinir gecer geciyor doye hic ciddiye almadim ama egzamadan bahsedilince aklima geldi bu tarz bir sorunu da var mi acaba ?

Kremlerin hatirladigim.kadari medacassol travazol exo derm mi ne ona benzer isimli bir sey fito verdi dexcortin verdi momecon verdi birden fazla doktora gittim hatirladiklarim bu kadar beklazon losyon verdi daha var aklima gelmiyor

Bende de bir ara bu şekilde vardı. Parmak aralarımda oluyordu benim de. Sonra sıvı sabundan kaynaklandığını farkettim. Katı sabuna geçtim komple. Şu an çok şükür öyle bir sıkıntım kalmadı

X