Parmaklarıma çare bulamadım

Momecon %0,1'lik krem kullanıyorum arada, kortizollü krem. Benim de sıcak havalar başlayınca parmaklarımda çıkıyor ama bende kanayacak durumda çıkmıyor. Alerji hapı kullandığım için mi nedir, yok denecek kadar az çıkıyor artık.

Egzama sanırım bu. Gece yatarken kantaron yağı sürüp pamuk eldiven bulursanız onu takıp uyuyun ve kullandığınız sabun,deterjan hepsini değiştirin kimyasallar tetikliyor bu durumu.
El icin bıttım,zeytinyağlı yada bunlar gibi doğal içerikli katı sabun kullanın. Sıvı sabun asla kullanmayın. Ben es kaza kalitesiz bir sivı sabun kullansam kaşınıyor benim ellerimde. Hatta kışın kanıyordu bile. Kantaron yağı ile geçirdim ve hep nemlendirdim asla kurumasına izin vermiyorum.
Üzgün ve stresliyken azıtıyor zaten maalesef bu meret. Geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Maalesef benim de her iki kulağımın içinde egzama var beş yıldır çekiyorum. Elocon kullanıyorum kortizonlu bir krem ve haftada sadece iki defa sürmem söylendi. Her ay mutlaka kontrole gidiyorum. Tamamen geçmeyeceği ve bununla yaşamaya alışmam gerektiği söylenmişti.

İnanır mısınız bilmiyorum ama benim de yüzümde egzama vardı görenler halime acirdi sürekli kortizonlu kremler kullandım 10 sene doktorlar geçmez dedi bir gün oda arkadaşım yüzümün halini görünce (erkek) benimde saçımda var aktar bana ardıç katranı sabunu önerdi iyi geldi sana da getireyim dedi yok ya dedim o kadar ilaç fayda etmedi sabun mu edecek olsun denemekten zarar gelmez dedi denedim daha ilk yıkamamda hafifledi ikinci yikamamla tamamen geçti o gün bu gündür yaklaşık 5 senedir egzama çıkmadı bir daha aklıma geldikçe dua ederim denemekten zarar gelmez derim

Allah şifalar versin malesef bendede var yorumlardaki herşeyi yaptım test yaptırdım nikel cobalt paraben alerjim çıktı uzak durmaya çalışıyorum pek mümkün olmuyor bulaşık deterjanı el sabunu sanpuaninizi değiştirin mutlaka alerji ilacı kullanın ben sabah akşam kullaniyorum yiyeceklerde test ediyorum marul ıspanak mercimek fasulye kuru ve taze domates çikolata vs çok kasindiriyor beni kolaylıklar diliyorum

Allah şifalar versin malesef bendede var yorumlardaki herşeyi yaptım test yaptırdım nikel cobalt paraben alerjim çıktı uzak durmaya çalışıyorum pek mümkün olmuyor bulaşık deterjanı el sabunu sanpuaninizi değiştirin mutlaka alerji ilacı kullanın ben sabah akşam kullaniyorum yiyeceklerde test ediyorum marul ıspanak mercimek fasulye kuru ve taze domates çikolata vs çok kasindiriyor beni kolaylıklar diliyorum
Sagolun cok tesekkur ederim ben alerjik astim ve alerjik rinitli oldugumdan sürekli kullandığım alerji ilacım var zespira diye demek ki kullanmasam daha kötü olacak bak bu saat oldu hala uyuyamadim kasintidan yarin iş var

Sagolun cok tesekkur ederim ben alerjik astim ve alerjik rinitli oldugumdan sürekli kullandığım alerji ilacım var zespira diye demek ki kullanmasam daha kötü olacak bak bu saat oldu hala uyuyamadim kasintidan yarin iş var
Buz koymayı deneyin bende işe yariyor kortizonlu krem kullanıyorum bu alevlenme döneminde sonra sürekli nemlendirme gerekiyor kullandığınız ilaç astiminiz ve alerjiniz için iyi olabilir ama egzamaya etkisi olmayabilir de bana dediği ben gece başka gündüz başka kullanıyorum mutlaka alerji uzmanına gidip yama testi yaptırın

Konuyu buraya açmak istemiyordum ama diğer basliklar dikkat cekmiyor arti baska bir sey de soracagım o yüzden bdv ye actım.Görüntü icin özür dilerim inanın 4 farkli doktora cıktim yaklaşık 3 4 haftadan beri böyle verdikleri ilaclar fayda etmedi bir sürü krem denedim gece olunca bu kızarıklik daha da artıyor sakır sakır su akıyor resmen kasintıdan uyuyamiyorum sulu bir yara var egzama diyorlar bir sürü krem kullandim gecmiyor bana bir tavsiye verin kafayı yiyeceğim kasıntıdan parmaklarım şişti.Bir de bu tarz problemler ve her türlü hastalik icin online terapiler varmış onlardan alan sorunu cözülen var mi ? Yoksa tamamen para tuzagı mı güya bilincaltıyla ilgiliymis her hastalik bu doğru mu ?
Yıllardır bu konudan muzdaribim ne yaptıysam parmağımdaki egzamalardan kurtulamadım sayısız kortizonlu ilaçların hiç biri fayda etmedi sadece o günü kurtarıyordu. geçen haftaya kadar artık parmağımı hareket ettiremeyecek duruma gelmiştim egzamanin kesiklerinden ve sulu yaralarından. Birisi zeytinyağında kudretnarı sürmemi tavsiye etti o böyle haftalarda bekliyormuş öyle oluyormuş sanırım bana biri vetmisti hazır satılıyor mu bilmiyorum lütfen alerjinizin olmadığına emin olup onu deneyin çünkü 1 kere sürmede EGZAMAMİ KURUTTU saka gibi ama gerçek

Buz koymayı deneyin bende işe yariyor kortizonlu krem kullanıyorum bu alevlenme döneminde sonra sürekli nemlendirme gerekiyor kullandığınız ilaç astiminiz ve alerjiniz için iyi olabilir ama egzamaya etkisi olmayabilir de bana dediği ben gece başka gündüz başka kullanıyorum mutlaka alerji uzmanına gidip yama testi yaptırın
Tesekkür ederim randevu aldım c.tesi gideceğim insallah

Yıllardır bu konudan muzdaribim ne yaptıysam parmağımdaki egzamalardan kurtulamadım sayısız kortizonlu ilaçların hiç biri fayda etmedi sadece o günü kurtarıyordu. geçen haftaya kadar artık parmağımı hareket ettiremeyecek duruma gelmiştim egzamanin kesiklerinden ve sulu yaralarından. Birisi zeytinyağında kudretnarı sürmemi tavsiye etti o böyle haftalarda bekliyormuş öyle oluyormuş sanırım bana biri vetmisti hazır satılıyor mu bilmiyorum lütfen alerjinizin olmadığına emin olup onu deneyin çünkü 1 kere sürmede EGZAMAMİ KURUTTU saka gibi ama gerçek
Sağolun ben bunu bir arastirayım

X