Leylacn Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2024 144 32 13 26 Salı 01:14 Konu Sahibi Konu Sahibi Leylacn #1 Arkadaşlar 2 gündür parmaklarım kasılıyor tırnaklarıma basıyorum çıtlatmaya çalışıyorum filan agzımdada sürekli üst dudağımın altını tükmügünü çekiyorum yara oldu istemsizce yapıyorum aklıma geldimi duramıyorum stres diyorlar başına gelem var mı ?
Arkadaşlar 2 gündür parmaklarım kasılıyor tırnaklarıma basıyorum çıtlatmaya çalışıyorum filan agzımdada sürekli üst dudağımın altını tükmügünü çekiyorum yara oldu istemsizce yapıyorum aklıma geldimi duramıyorum stres diyorlar başına gelem var mı ?
Cui Bono Nirvana Pro Üye 25 Ağustos 2014 20.840 49.606 798 Salı 01:22 Konu Sahibi Konu Sahibi Leylacn #2 Kaygı durumu olabilir mi? Vücut somatik tepkiler vermeye başlamış gibi görünüyor.
Leylacn Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2024 144 32 13 26 Salı 02:10 Konu Sahibi Konu Sahibi Leylacn #3 Cui Bono .!.: Kaygı durumu olabilir mi? Vücut somatik tepkiler vermeye başlamış gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir uzun zamandır hamile kalmaya çalışıyorum maalesef olmuyor bunun bi tedavisi var mı
Cui Bono .!.: Kaygı durumu olabilir mi? Vücut somatik tepkiler vermeye başlamış gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir uzun zamandır hamile kalmaya çalışıyorum maalesef olmuyor bunun bi tedavisi var mı
Cui Bono Nirvana Pro Üye 25 Ağustos 2014 20.840 49.606 798 Salı 07:27 Konu Sahibi Konu Sahibi Leylacn #4 Leylacn .!.: Olabilir uzun zamandır hamile kalmaya çalışıyorum maalesef olmuyor bunun bi tedavisi var mı Genişletmek için tıkla... Var tabii ki. Psikiyatri ile görüşün, onlar duruma göre yönlendirme yapacaktır, ihmal etmeyin ki ilerlemesin.
Leylacn .!.: Olabilir uzun zamandır hamile kalmaya çalışıyorum maalesef olmuyor bunun bi tedavisi var mı Genişletmek için tıkla... Var tabii ki. Psikiyatri ile görüşün, onlar duruma göre yönlendirme yapacaktır, ihmal etmeyin ki ilerlemesin.