Parmakla kızlik zarı bozulur mu

Zekine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2022
42
-4
24
Kızlar lütfen evli biri yardım cı olsun ben küçükken parmağımı soktum ne bir kan ne de bir leke geldi acı da olmadı ama ayna karşında yuvarlak dağılmış gibi ama büyük oranda korumuş yani bir duvar var rahim içimi göremiyorum kızlık zarım bozulmuş mudur lütfen yardımcı olun lütfen kızlık zarı kolay bozulan bişeymi hiç ilişkiye girmedim hiç

Kızlar lütfen evli biri yardım cı olsun ben küçükken parmağımı soktum ne bir kan ne de bir leke geldi acı da olmadı ama ayna karşında yuvarlak dağılmış gibi ama büyük oranda korumuş yani bir duvar var rahim içimi göremiyorum kızlık zarım bozulmuş mudur lütfen yardımcı olun lütfen kızlık zarı kolay bozulan bişeymi hiç ilişkiye girmedim hiç
Hymen zaten parçalı yapıdadır öyle tamamen kapalı diye bişey yok, bakınca görebilecegini sanmıyorum. bizim toplum erkeklerini egitemedigi için kızların psikolojisini de sürekli orayı korumakla bozdular. Seni boyle bir sebeple endiselendirenler utansın..

Kızlık zarınızı kendiniz değerlendiremezsiniz. Ayna karşısında bacaklarınızı iyice açarak ve iç dudakları ayırarak ıkınma ile vajen girişinden çok az dışarı çıkan halkamsı yapı alanı çok azdır ve muhtemelen katlantılıdır, adet kanı aksın diye var olan ortadaki bir veya birkaç deliği bile göremezsiniz. Bunu ancak bir doktor veya kadın hastalıkları hemşiresi anlayabilir. Parmak sokulduğunda kanama olmaması zarın esnek olduğu, orta açıklığının fazla olduğu anlamına gelir. Çok endişeli iseniz doktora görünün. Kadınlar kulübünde farkettim, kızlık zarı muayenesi kayıtlara geçecek diye korkup doktora gözükmekten çekinenler var. Siz de bunlardan birisiyseniz ve içiniz çok sıkıntılı ise yardımcı olabilecek, anlayabilecek bir yakınınıza/arkadaşınıza gösterin.

Rahmin icini görmek nedir ya? Ultrason musunuz siz?
Hayır değiliz ama çömelip dudakları kaydırarak bakabiliyorsun ama doktor olmadığım için anlamıyorum sadece bakmakla kaliyorusn o yüzden buraya yazdım evli biri yardımcı olsun diye kolay bozulan bişeymi tek parmakla bozulur mu korkuyor insan ister istemez

Hymen zaten parçalı yapıdadır öyle tamamen kapalı diye bişey yok, bakınca görebilecegini sanmıyorum. bizim toplum erkeklerini egitemedigi için kızların psikolojisini de sürekli orayı korumakla bozdular. Seni boyle bir sebeple endiselendirenler utansın..
Ayn de öyle bazen toplumda annenem diyor kız kizligini korumasa cezasını öder diyor korkutuyor bizi hani biz hangi devirde yasıyoruz ki biz bide aşiret olduğumuz için canım çok önem veriyorlar böyle şeye bende veriyorum ama işte ilişki yasamadim zamanının da mantar enfeksiyonu o bölgemde çok çıktı mantar hani 2 kez soktum ona rağmen bişey olmadi sonra parmakla bozulacagini öğrendim :KK43:

Ayn de öyle bazen toplumda annenem diyor kız kizligini korumasa cezasını öder diyor korkutuyor bizi hani biz hangi devirde yasıyoruz ki biz bide aşiret olduğumuz için canım çok önem veriyorlar böyle şeye bende veriyorum ama işte ilişki yasamadim zamanının da mantar enfeksiyonu o bölgemde çok çıktı mantar hani 2 kez soktum ona rağmen bişey olmadi sonra parmakla bozulacagini öğrendim :KK43:
Özel bir kadın dogum klinigine gidebilirsin kayıt falan da yapilmaz icin de rahat eder

Gitme imkanim olsa 1 dk bile durmam ama yok :KK43: evli biri yardım etsin lütfen daha çıkmadı lütfen yardımcı olun :KK43:
Bozulduğunu(!) düşünmüyorum. İlk ilişkimde penisin belli bir bölümü sanırım yarım parmak kadar olan kısmı aldığım hâlde bozulmamıştı, hatta içimden esnek sanırım demiştim, aşama aşama ilerlettik yavaş yavaş, kendini biraz daha ittirdiğinde birden keskin bir acı duyup ittim kanama olmuştu. Sandığından daha ilerideymiş.

Ayrıca ilk denenemizde tam anlamıyla ilişki olduğu hâlde, devamında başka günlerde yaşadığımız birkaç ilişkide de hafif kanamalar olmuştu.

Hayır değiliz ama çömelip dudakları kaydırarak bakabiliyorsun ama doktor olmadığım için anlamıyorum sadece bakmakla kaliyorusn o yüzden buraya yazdım evli biri yardımcı olsun diye kolay bozulan bişeymi tek parmakla bozulur mu korkuyor insan ister istemez
Nasil bakarsaniz bakin rahmi göremezsiniz. Vajinadir o.

Nasıl bakıp görüyorlar ya gözünüze ne takıyorsunuz görmek için

Bu parmaklarda rahat durmaz oldu bugün bu kaçıncı konu

Ah bu parmaklar

Nasıl bakıp görüyorlar ya gözünüze ne takıyorsunuz görmek için

Bu parmaklarda rahat durmaz oldu bugün bu kaçıncı konu

Ah bu parmaklar
Ben vajinam da mantar enfeksiyonu çıktı kucuktum hem merak hemde çok kasıyorum
Bozulduğunu(!) düşünmüyorum. İlk ilişkimde penisin belli bir bölümü sanırım yarım parmak kadar olan kısmı aldığım hâlde bozulmamıştı, hatta içimden esnek sanırım demiştim, aşama aşama ilerlettik yavaş yavaş, kendini biraz daha ittirdiğinde birden keskin bir acı duyup ittim kanama olmuştu. Sandığından daha ilerideymiş.

Ayrıca ilk denenemizde tam anlamıyla ilişki olduğu hâlde, devamında başka günlerde yaşadığımız birkaç ilişkide de hafif kanamalar olmuştu.
Bilgi verdiğiniz için gerçektende çok teşekkür ederim 😇

Bu konu olmadı hikaye mi değiştirdiniz?

Sakin olun sonucta ilk cinsel deneyiminizde kanamanizda olmayabilir. Birçok kadında kanama durumu söz konusu değil. İçinizi ferah tutun birsey olmamıştır. Keske aynı şey erkekler içinde uygulansaydi bizde anlasaydık ne olduklarını...

Sakin olun sonucta ilk cinsel deneyiminizde kanamanizda olmayabilir. Birçok kadında kanama durumu söz konusu değil. İçinizi ferah tutun birsey olmamıştır. Keske aynı şey erkekler içinde uygulansaydi bizde anlasaydık ne olduklarını...
Keşke olsaydi o zman bize bişey demezlerdi :)

Şeyyyy evli biri yazmicakmi artık yardım edin lütfen hani bilmiş görmüş olurlar evli bayanlar yardım edermsiniz lütfen :KK43:
Çoğumuz evliyiz ve yazanlar da evlilik yaşamıştır diye düşünüyorum.
Öyle parmakla kaşımakla baskı uygulanmadığı sürece bozulmaz.
Birde, zarın herkeste aynı mesafede olmadığı konusu var meselâ.
İçiniz rahat olsun, bozulsa çocukken acısını hissederdiniz.

X