- Konu Sahibi ecrin_krks
-
Biz atlattık çok şükür. İstanbulda marmara üniversitesi hastanesi fizik tedavi bölümünde tedavi gördük. Afo denen ayakkabı kullandık, masajlar, egzersizler derken 2-3 ayda atlattık çok şükür.Lilinlilin sizin son durum nedir benim oğlumda parmak uçlarına basıyor 2.5 yaşında inş mesajımı görürsün
Mr falan çekilmişti bize herşey normaldi. Yani fiziksel olarak parmak ucunda yürümesine sebep olan bişey yoktu. Nöroloji doktoru doktoru bunu sadece alışkanlık haline getirmiş dedi ve bizi fizik tedavi bölümüne yönlendirdi. Kullanılan o afo denilen ayakkabı tarzı kalıplada atlattık çok şükür. Siz gittinizmi hastaneye peki bu arada. Bide çocuğunuz kaç yaşında?Geçmiş olsun peki doktor ne teşhisi koymuştu..?
Korkuyorum benim oğlumda parmak ucuna basarak yürüyor serabral palsi olabilir belki inşallah öyle bişey olmaz yakında doktora getircez
Arada sıradada olsa normal basma yapıyormu. Bizde hiç normal basma olmadığı için doktorlar başta kötü düşünmüşlerdi ama mr sonucunda ve yapışan elle muayene sonucu kendi isteği olduğu anlaşıldı. Eğer sizinli ara sırada olsa normal basıyorsa korkmayın. Ayağını esnetin kibar hareketlerle.Geçmiş olsun peki doktor ne teşhisi koymuştu..?
Korkuyorum benim oğlumda parmak ucuna basarak yürüyor serabral palsi olabilir belki inşallah öyle bişey olmaz yakında doktora getircez
Şey doktora gittik 3 ay sonra mr çektircez çok geç tarihe verdi.. Şimdi bize fizik tedavi verdi 1 haftadır gidiyoruz. Evde de öğrendiğimiz teknikleri uyguluyoruz ..Evet ara sıra normal basıyor ama onu durduğu yerde 1-2 adım atarken basıyor ama uzun süreli yollarda parmak ucuna basarak yürüyor. inşallah kötü bişey çıkmaz atlatırız inşallah. 2.5 yaşındaArada sıradada olsa normal basma yapıyormu. Bizde hiç normal basma olmadığı için doktorlar başta kötü düşünmüşlerdi ama mr sonucunda ve yapışan elle muayene sonucu kendi isteği olduğu anlaşıldı. Eğer sizinli ara sırada olsa normal basıyorsa korkmayın. Ayağını esnetin kibar hareketlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?