Parmak testi ile hamilelik

Örnek soru:
Merhaba; Adet bitiminden bir gün sonra ilişkiye girdim ve ardından hemen ertesi gün ella ilacını kullandım. bugün 30 gün olacak ve bir iki gün içinde adet olmayı bekliyorum. tedirginliğimden dolayı ve internetteki bazı yorumlar nedeniyle parmak ile vajina yolunu kontrol ettim. vajina girişinden üç dört parmak ilerisinde balon ağzı gibi ama kapalı yuvarlak sert bir şey hissettim, sanırım rahim ağzı. Doktor olmayan kişilerin dediklerine göre gebelikte rahim bu kadar aşağıya inmiyormuş. Rahim ağzının bu kadar aşağıda olması yakın zamanda adet olacağım anlamına mı geliyor? Bilgilendirip yardımcı olursanız çok sevinirim.

Prof. Dr. İsmail Fahri Öçer
Hilal hanım, lütfen internette gerek hekim, gerek hekim olmayanlar tarafından yazılan saçmalıkları okumayınız. günümüzde, tüm kesimlerde ciddi bir akıl tutulmasının yaşandığını üzülerek gözlemlediğimi belirtmek isterim. bu durum, bireylerin sınırlı zekalarında tasarladıkları, hiçbir bilimsel dayanağı olmayan ve safsata niteliğindeki açıklamaları kaleme almalarına yol açmaktadır. sözünü ettiğiniz koşullarda gebe kalmış olmanız olanaksızdır. rahim ağzınızın konumu kişisel olarak belirlemeniz mümkün değildir. en iyi dileklerimle, dr. fahri öçer

Bat a 3 gun var yumusak engebeli bi alan geliyo sonrasında bosluk var parmağımn ucuna sert balon gibi bişe geldi sanırım rahmim.hamile degilim ve adetim gecikcek gbi hissettim nedense okuduklarımdan sonra

Gebelik planlamaya başladığımda bu testi duymuştum. Bir kaç ay denedim adetime 3 gün kala sertlik geliyodu zaten tam tarihinde adet oluyodum, inanmıştım doğru olduğuna. Daha sonra bi ay yine denedim yine elime sertlik geldi aradan günler geçti adet olmadım meğer hamileymişim o yüzden bu teste inanmıyorum artık sizde güvenmeyin bence :)

Canım içi yıkanmaz ben de yıkıyordum zararlıymış cok nemli ıslak olan bölge bakteri üretirmiş okuyunca söylemek istedim araştır istersen sevgiler

Mesajınızı tesadüfen gördüm tedavi görüyorum ve vajinal fitil kullanıyorum. Elime çok çok yumuşak baloncuk gibi bir şeyler değiyor bu ne demek oluyor

Bende duymuştum bunu ve istemsizce her ay deniyorum bakıyorum ve adetten önce elime sertlik geliyor. Doğru veya değil orasını bilemem. Birgün hamile kalırsamda denerim :)

Mesajınızı tesadüfen gördüm tedavi görüyorum ve vajinal fitil kullanıyorum. Elime çok çok yumuşak baloncuk gibi bir şeyler değiyor bu ne demek oluyor
Vala tamamen emin olamıyor insan ama benim yumuşakken hamileydim adetin ne zmn bazen adet olacağın gün sertlik oluyor bi kac saat kala falan değişebiliyor yani

O öyle değil vajinadan parmakla kontrolü sormuş sizin dediğiniz gibi ebeler anlıyor ama

Bu konuyu bende merak ediyorum konu sahibi takipteyim
Eski usul gebelik belirleme yöntemi. Ama sanırım bunu anlamak için biraz işi bilir olmak lazım

kızlar bu yöntemi 2 -3 ay boyunca uyguladım , rahim ağzı normalde elime sert gelen şey döllenme zamanı yumuşuyordu. yükselme ya da alçalma hareketiyle ilgli net bir şey söyleyemem.
benmki geç döllenme oldu. adet tarihimde yine sertlik vardı. ancak hamileliği öğrendiğimde yani
beta hcg yükseldiğinde rahim agzı değilde parmağınızın komple değdiği yer biraz tırtıklı gibi olan yer pamuk gibi sönmüş blaon gibi yumuşaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…