- 26 Ekim 2019
- 49
- 16
- 45
Sonuç ne olduBat a 3 gun var yumusak engebeli bi alan geliyo sonrasında bosluk var parmağımn ucuna sert balon gibi bişe geldi sanırım rahmim.hamile degilim ve adetim gecikcek gbi hissettim nedense okuduklarımdan sonra
Adet oldumSonuç ne oldu
ManasızArkadaşlar parmak testi ile hamileliğini anlayan oldu mu? Diyelim ki elimize yan taraftan sertlik geliyor ama dümdüz ilerleyebiliyoruz o zaman hamile oluyor muyuz? Yoksa olmuyor muyuz?
Peki adetten en az kac gun önce bakmak lazimhamile olmadığım aylar elim direkt burun sertliğinde bir şeye çarpıyordu, hamile olduğum ay elime gelmedi bomboş boşluk gibiydi
bir hafta önceden bile anlaşılır 3 - 4 gün kala da bakabilirsinizPeki adetten en az kac gun önce bakmak lazim
Dün yaptim. Baya bi soktum parmağımı. Rahim agzi yuvarlak sekilde belirgindi. Ve içi açıklikti ve boşluktu . Onunda icine dogru azicik yokladım. Bilmiyorum artik gebelik var mi:)bir hafta önceden bile anlaşılır 3 - 4 gün kala da bakabilirsiniz
Mesajınızı tesadüfen gördüm tedavi görüyorum ve vajinal fitil kullanıyorum. Elime çok çok yumuşak baloncuk gibi bir şeyler değiyor bu ne demek oluyorBen hamile değilken bu kaç ay kontrol yapmıştım adet olacağımda parmak ucuma nasıl tarif edeyim kulak memesi kıvamında bı yere değiyordu hamileliğin başında da bı arkadaşa nasıl olduğunu anlatmak için baktım yine parmak ucuma bişey değdi ama çok çok yumuşak balon gibi bı kaç ay takip yaptığınızda aradaki farkı anlayabiliyorsnz
Benim şuan elime birden fazla baloncuk geliyor gibi aşırı yumuşakKlozete ayağını koy az eğil aşağı parmağına değecek ben geçen ay denedim yumuşak balon gibi bişeye değdim hamileydim yani tuttu ama kimyasal gebelik geçirdim
Vala tamamen emin olamıyor insan ama benim yumuşakken hamileydim adetin ne zmn bazen adet olacağın gün sertlik oluyor bi kac saat kala falan değişebiliyor yaniMesajınızı tesadüfen gördüm tedavi görüyorum ve vajinal fitil kullanıyorum. Elime çok çok yumuşak baloncuk gibi bir şeyler değiyor bu ne demek oluyor
Tüp bebek tedavisi görüyorum canım transferin 4.günü bugün adetime de 3 gün varVala tamamen emin olamıyor insan ama benim yumuşakken hamileydim adetin ne zmn bazen adet olacağın gün sertlik oluyor bi kac saat kala falan değişebiliyor yani
Ümitlenmek için erken canım kontrol etmeye devam edersen anlarsın farkı ancak insAllah hamilesndrTüp bebek tedavisi görüyorum canım transferin 4.günü bugün adetime de 3 gün var
Eski usul gebelik belirleme yöntemi. Ama sanırım bunu anlamak için biraz işi bilir olmak lazımO öyle değil vajinadan parmakla kontrolü sormuşsizin dediğiniz gibi ebeler anlıyor ama
Bu konuyu bende merak ediyorum konu sahibi takipteyim