parmak emen bebeği olan var mı??

canım merak etme kendiliğinden bırakır.bizdede vardı .bebeğim baş parmağını emiyordu diğer eliylede saçımı tutuyordu.bende çevredeki insanların anlattığı asla bırakmaz parmağı küçük kalır....vs şeylerle çok sıkılmıştım.ama çok şükür hiç bişey yapmadan bıraktı.bence sende üsteleme.

Benim oğlum da parmak emiyor. Uykusu gelince saçlarını tutuyor, kaşıyor, yüzünü yoluyor. Kauçuk emzik al dediler, aldım ama biraz emip pırt diye atıyor ağzından. Eşim de 10-11 yaşına kadar parmak emmiş, bir parmağı diğerinden daha farklı. hala uyurken parmağını dudağına koyuyor :(

internetten araştırdım, 3 yaşından sonra emmeye devam ederse sorun oluyormuş. parmak emmeye anne karnındayken başlıyormuş.

benim kızım da 5 aylıkken başladı emmeye 4 yaşını dolduracak hala emiyo ne yaptıysak bıraktıramadık dişleri öne doğru çıktı tavşan diş oldu, bebekken uykusu gelince emiyodu ama şimdi hiç çıkarmıyo ağzından sofrada bile emiyo bırakması için üstüne gitmek daha da kötü oluyo inadına emiyo ama yalnız değilim ki herkes midahale ediyo çocuğa, parmak emmesine razı oldum diğer parmağınıda burnuna sokuyo o çok kötü, parmak emmeyi bıraktırabilen var mı? 2,5 aylık bebeğim var oda parmağını ağzına almaya başladı korkuyorum o da emecek diye

Arkadaşlar parmak emme diş anomali sebeplerin en basinda gelir dis bozuklukları damakta sorunlar. Lütfen dikkatli olun. Bize ortodonti tedavisi isteyen bir çocuk hasta geldiginde anne babasina soruyoruz küçükken parmak emme aliskanligi var miydi diye

Benim bebeğimde 4 aylık o da sık olmasada ara sıra elini yumruk yapıp emer doktorumuz bunun sakinleştirici etkisi olduğunu ve bi sakıncası olmadığını söyledi ama takip etmekte fayda var bazen gece cop copp sese uyanıyorum bakıyorum ki eli ağzında alıp emziriyorum gündüz karnı tokken emiyo o zaman da emzik veriyorum bebeklerin emme refleksi cok kuvvetli bu onları sakinleştiriyo cidden bırak emsin ama bunu uykuya dalmak için alışkanlık haline getirmesin

Back