Parmağını çektirip gaz yapan sevgili..

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
konuyu okuyalı 2 dk oldu hala gülüyorum.....
sanırım sağlıklı bir cevap yazamayacağım...:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ahahahahahhaha:KK70:
universitede bi arkadaşım ayrılmak istediği sevgilisine yapardı bunu offf:KK70::KK70:
Kız birturlu bırakmamisti
umarım siz vazgeçersiniz bu adamdan:KK67:
Hala gülüyorum ne Salak ca bi durumdur bu yaaaa:KK70:

Parmak çekince gaz nasıl çıkıyor?
Her ikisi arasındaki bağlantı nasıl kuruluyor?
Gaz dediğiniz olay ya da parmak dediğiniz farklı bir organ mı da ben mi çözemedim?

Ahahah abim yapardı bunu eskiden. Hatta karşılıklı parmak çektirip pırtlardık. Benim için nostalji oldu resmen. Ama piremses kıslarımıza sevgililerinin yapması tabiki hoş karşılanmaz. Beyim über kibar olduğu için banyoda yapıyoruz artık pırtlarımızı. Allah her zaman dağına göre kar vermiyormuş demekki.

Bu arada sevgilinize rahatsızlığınızı söylediniz mi? Yoksa kendi kendinize mi kuruyorsunuz?

Parmaktan cekmeli gaz çıkarıcı sistem:KK45: ay hiç güleceğim yoktu bugün bu konuya vede yorumlara koptum.
Konu sahibi amaç ne espri mi yapıyormuş erkek arkadaşınız? Yaş 29 ama 9 yaşında kalmış gibi kusura bakmayın.

Merhaba;
Bir süredir forumu sessiz takip ediyorum,bu konuyu açmak için üye oldum. Konumun saçmalığı ve üyeliğimin yeniliği lütfen size sahte olduğumu düşündürmesin.

Sorunum şu ki; sevgilim ilk zamanlar yanımda gaz yapmaya başladı. Toplum içinde yapmıyordu ama benim yanımda yapıyordu sık sık. Çok önemsemedim.Daha sonraları parmağını uzatıp çek demeye başladı.Bu hareketi bana yaptırarak gaz yapıyormuş. Şimdi rahatlıkla parmağını uzatıp hadi çek diyor. Sizin bu konudaki düşüncelerinizi merak ettim. (Yaşlarımız 24 ve 29)
senle dalga geçiyor...çünkü kıçından pis kokulalar yayarak gaz çıkarmasına tepki göstermemişsin..

okurken midem bulandı.. bu kadar çok gaz çıkarması da normal değil parmak çektirene kadar bi doktora gitse daha iyi olur..

X