Parmağını çektirip gaz yapan sevgili..

Siz hala bu kişiyle sevgiliyseniz diyecek bişi bulamadım ben7senedir evliyim eşim bi kere bile yanımda böle bişi yapmadı terbiyesizlikten başka bişi degil bu

Merhaba;
Bir süredir forumu sessiz takip ediyorum,bu konuyu açmak için üye oldum. Konumun saçmalığı ve üyeliğimin yeniliği lütfen size sahte olduğumu düşündürmesin.

Sorunum şu ki; sevgilim ilk zamanlar yanımda gaz yapmaya başladı. Toplum içinde yapmıyordu ama benim yanımda yapıyordu sık sık. Çok önemsemedim.Daha sonraları parmağını uzatıp çek demeye başladı.Bu hareketi bana yaptırarak gaz yapıyormuş. Şimdi rahatlıkla parmağını uzatıp hadi çek diyor. Sizin bu konudaki düşüncelerinizi merak ettim. (Yaşlarımız 24 ve 29)
Yuh ayı diyesim geldi ama kibar oldugum içün demiyorum tabii

Aynısını sen ona yap gazını biriktir sevgilim çek parmağımi de zaartt diye saliver doğal gazı

Rahatsız olduğunuzu ilk seferde biraz da abartıyla belli etseydiniz böyle olmazdı ama biliyorum ki insan karşısındakinin yaptığını bile yüzüne vurmaya utanıyo bazen. Bi kere ilk buluşmada karşımdaki burnumda bişey mi var diyip burnunun içini gösterip gülmüştü resmen donmuştum

Şimdi böyle garip huy ve istekleri olan bir kişinin ileriki ve daha özel zamanlarda istek ve beklentilerini kestiremiyorum!!!

Konulara sahte yazanlara sinir oluyorum ama sanırım bi kaç ay önce yine böyle bi konu vardı kk da ve anlaşıldı ki sözlukculerin dalga geçme yontemiymis.

Bilemiyorum olabilir mi aklıma geldi.

Bence konu sahibi rosey06 eşinin ayakları kokan sürekli gaz yapan ekşi sözlükten gelmiştir :KK55:

Benim bir arkadaşım bu parmak çektirme "şakasını" yapardı. Hayatımda gördüğüm en dengesiz, en kendine ve cevresindekilere zararlı insanlardan biriydi. Zamanını harcama, uzun uzun açıklama yapmadan ayrıl bence.

parmağını çekince bunu yapıyosa tokalaşınca yapabileceklerin korkun bence. Böyle ...tan konu mu olur anlamadım.

X