Parmağını çektirip gaz yapan sevgili..

Haahahaahahhaha :KK70: Sevgiliniz sizinle baş başa kaldığında yaşlarınızın ilk hanesini çok umursamıyor demek ki... Uyarın, kınıyormuş gibi yapın hoşunuza gitmiyorsa.

bu yoruma çok güldüm:))) konu sahibi bize neden soruyorsun ki bu senin rahatsız olup olmamanla alakalı. rahatsız oluyorsan söyle yapmasın bu kdr basit

Yok artik.:KK57: Nasil bir rahatlik bu. Acikcasi ben olsam ondan sogurdum.:KK35: Kuru fasulyenin zararlari.:KK70:

ahahahahahahah :KK70: kusura bakmayın çok güldüm ama gözümde canlandırınca durumu kendimi tutamadım :KK70: arkadaş fazla rahat sanırım ama yaptığının ayıp olduğunu hoşunuz gitmediğini anlatın bi şekilde

Merhaba;
Bir süredir forumu sessiz takip ediyorum,bu konuyu açmak için üye oldum. Konumun saçmalığı ve üyeliğimin yeniliği lütfen size sahte olduğumu düşündürmesin.

Sorunum şu ki; sevgilim ilk zamanlar yanımda gaz yapmaya başladı. Toplum içinde yapmıyordu ama benim yanımda yapıyordu sık sık. Çok önemsemedim.Daha sonraları parmağını uzatıp çek demeye başladı.Bu hareketi bana yaptırarak gaz yapıyormuş. Şimdi rahatlıkla parmağını uzatıp hadi çek diyor. Sizin bu konudaki düşüncelerinizi merak ettim. (Yaşlarımız 24 ve 29)

benimkiside öpüşürken kaç kere geğirdi resmen ağzıma ağzıma. utanmasa suratıma s*çacak. bu erkeklerin sağı solu belli olmuyo, boh da çıkabilir. gerçekten iğrenç bi durum. nerde kaldı romantizm nerde kaldı insanlık.

benimkiside öpüşürken kaç kere geğirdi resmen ağzıma ağzıma. utanmasa suratıma s*çacak. bu erkeklerin sağı solu belli olmuyo, boh da çıkabilir. gerçekten iğrenç bi durum. nerde kaldı romantizm nerde kaldı insanlık.
hala o adamla berabermisin

X