Parmağını çektirip gaz yapan sevgili..

neyazsamkiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
8
1
34
Merhaba;
Bir süredir forumu sessiz takip ediyorum,bu konuyu açmak için üye oldum. Konumun saçmalığı ve üyeliğimin yeniliği lütfen size sahte olduğumu düşündürmesin.

Sorunum şu ki; sevgilim ilk zamanlar yanımda gaz yapmaya başladı. Toplum içinde yapmıyordu ama benim yanımda yapıyordu sık sık. Çok önemsemedim.Daha sonraları parmağını uzatıp çek demeye başladı.Bu hareketi bana yaptırarak gaz yapıyormuş. Şimdi rahatlıkla parmağını uzatıp hadi çek diyor. Sizin bu konudaki düşüncelerinizi merak ettim. (Yaşlarımız 24 ve 29)

Saygı ve seviye iyice yerlere düşmüş aslında yaşı da küçük değil.Valla evlenince daha fenasını yapar İnsandır yapabilir lakin böyle çek parmagımı hadi pırtta çok komik olmuş

Tuvalet yok mu evde? Gitsin orada ihtiyacini gidersin. Parmagini mi ceker ikinir mi tikinir mi ne yapiyorsa orada yapsin.

Üf hiç sevmem böyle sulu tipler. Esprinin de bir kalitesi olur. Seni çocukluk erkek arkadaşlarıyla karıştırmış galiba. Ben sinir olurdum bu tür hareketlere, soğurdum hatta. Uyar bence.

benim eşimde tamda aynını yapardı ilk yıllar
şimdi kafasına göre salıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…