Parmağını çektirip gaz yapan sevgili..

konuyu okuyalı 2 dk oldu hala gülüyorum.....
sanırım sağlıklı bir cevap yazamayacağım...

Ahahahahahhaha
universitede bi arkadaşım ayrılmak istediği sevgilisine yapardı bunu offf
Kız birturlu bırakmamisti
umarım siz vazgeçersiniz bu adamdan
Hala gülüyorum ne Salak ca bi durumdur bu yaaaa

Parmak çekince gaz nasıl çıkıyor?
Her ikisi arasındaki bağlantı nasıl kuruluyor?
Gaz dediğiniz olay ya da parmak dediğiniz farklı bir organ mı da ben mi çözemedim?

Ahahah abim yapardı bunu eskiden. Hatta karşılıklı parmak çektirip pırtlardık. Benim için nostalji oldu resmen. Ama piremses kıslarımıza sevgililerinin yapması tabiki hoş karşılanmaz. Beyim über kibar olduğu için banyoda yapıyoruz artık pırtlarımızı. Allah her zaman dağına göre kar vermiyormuş demekki.

Bu arada sevgilinize rahatsızlığınızı söylediniz mi? Yoksa kendi kendinize mi kuruyorsunuz?

Parmaktan cekmeli gaz çıkarıcı sistem ay hiç güleceğim yoktu bugün bu konuya vede yorumlara koptum.
Konu sahibi amaç ne espri mi yapıyormuş erkek arkadaşınız? Yaş 29 ama 9 yaşında kalmış gibi kusura bakmayın.

senle dalga geçiyor...çünkü kıçından pis kokulalar yayarak gaz çıkarmasına tepki göstermemişsin..

okurken midem bulandı.. bu kadar çok gaz çıkarması da normal değil parmak çektirene kadar bi doktora gitse daha iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…