- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.790
- 598
InsallahinsALLAH gonlunuzce birini bulursunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsallahinsALLAH gonlunuzce birini bulursunuz
Bakıcısı ayrıymış çocukların, yemek istemiyor, ikramları kendisi hazırlayacakmış hazır olan ikramları servis edecek gelecek bayan artı misafir geldiği gün temizlik falan da yapmasın diyor bence zor değil kötü değil şartları da ücreti de iyi. İnsanlar kaç yıl okuyup kafa patlatıp kaç sınava girip çıkıp sonunda asgari ücret alıyor kendi evinde yaptığından çok ekstra birşey istemiyorİkizlere birde bu şartlarda arıyorsanız çok zor. Tanıdığım herkes 5 gün, yol yemek, asgari ücrete yakın maaş veriyor. İkram, ütü, temizlik falan da yok. Ekonomik durumu iyi olan tanıdıklarımın haftada 2 gelen temizlikçileri var, bakıcı sadece bebeğe bakıyor. Bebeğe yemek yapıyor, onun çamaşırlarını yıka ütüle falan. Bence siz çok fazla şey istiyorsunuz. Evde çocuk var, ikiz bebek gelecek, üstüne ev temizliği, çamaşır, ütü, cam, kapı, birde misafire hizmet. Bence şartlarınızı tekrar düşünün.
Önce yazılanı okuyunuz efenim. Zaten bebegımın bakıcısı var. Ben yardımcı kımsından bahsedıyorumİkizlere birde bu şartlarda arıyorsanız çok zor. Tanıdığım herkes 5 gün, yol yemek, asgari ücrete yakın maaş veriyor. İkram, ütü, temizlik falan da yok. Ekonomik durumu iyi olan tanıdıklarımın haftada 2 gelen temizlikçileri var, bakıcı sadece bebeğe bakıyor. Bebeğe yemek yapıyor, onun çamaşırlarını yıka ütüle falan. Bence siz çok fazla şey istiyorsunuz. Evde çocuk var, ikiz bebek gelecek, üstüne ev temizliği, çamaşır, ütü, cam, kapı, birde misafire hizmet. Bence şartlarınızı tekrar düşünün.
Evet aynen öyle. Ben hem 3ccuga bakıp hemde canı cıkana kadar temızlık yapsın yemek pısırıp ıkram yapsın demıyorum kıBakıcısı ayrıymış çocukların, yemek istemiyor, ikramları kendisi hazırlayacakmış hazır olan ikramları servis edecek gelecek bayan artı misafir geldiği gün temizlik falan da yapmasın diyor bence zor değil kötü değil şartları da ücreti de iyi. İnsanlar kaç yıl okuyup kafa patlatıp kaç sınava girip çıkıp sonunda asgari ücret alıyor kendi evinde yaptığından çok ekstra birşey istemiyor
Ben bu sartlarda calısacak bırını arıyorum ama gıden yardımcı abla yapıyorducay ikrami ve servis temizlik gorevlisinin isi degilki ama
Yani zaten şirkete de eleman almıyorsunuz ki standart iş sınırı olsun evinize alıyorsunuz kendi belirlediğiniz işleri yapan birisi bulunur olmadı profesyonel şirketlere bakın yardımcı bulanBen bu sartlarda calısacak bırını arıyorum ama gıden yardımcı abla yapıyordu
yardimci abla uzun suredir tanidiginiz biri oldugu icin hatir gonul icin yapiyordur muhtelen cok yakin bir akrabam bir eve 20 senedir gidiyor,Ben bu sartlarda calısacak bırını arıyorum ama gıden yardımcı abla yapıyordu
Valla ben yapanı bulamadım.Ama hergün cam kapı sılme ısı yok kı bunu haftada 1gün yapsa dıger gunler camasır yıkayıp asacak ustten ev sılıp supurecek toz alacak wc banyo temızleyecek. Bazı gunler bunları bıle es gececek cunku mısafır oluyor genelde gerısı cay tatlı vs
bakicinin ayri oldugunu biliyorum yemekte yapmayacak ama bunu kabul edecek kisi cok az soyle soyliyim bayan nerede yasiyor bilmiyorum ama gundelikciler ankarada en az 150 liraya gidiyorlar ve hafta icleri hep dolu isterlerse hafta sonunu bos birakiyorlar 8 gun eksik parayla 3.300 aliyorlar yol yemek onlarda da var hatta uzun sure bir eve gidenlerin sigortasida yatiyor gunlukleri en kotu 150 lira yine yani asgari ucret aslinda az kaliyorBakıcısı ayrıymış çocukların, yemek istemiyor, ikramları kendisi hazırlayacakmış hazır olan ikramları servis edecek gelecek bayan artı misafir geldiği gün temizlik falan da yapmasın diyor bence zor değil kötü değil şartları da ücreti de iyi. İnsanlar kaç yıl okuyup kafa patlatıp kaç sınava girip çıkıp sonunda asgari ücret alıyor kendi evinde yaptığından çok ekstra birşey istemiyor
Evet konu sahibi hem ucuz olsun hem cam kenarı olsun demişbakicinin ayri oldugunu biliyorum yemekte yapmayacak ama bunu kabul edecek kisi cok az soyle soyliyim bayan nerede yasiyor bilmiyorum ama gundelikciler ankarada en az 150 liraya gidiyorlar ve hafta icleri hep dolu isterlerse hafta sonunu bos birakiyorlar 8 gun eksik parayla 3.300 aliyorlar yol yemek onlarda da var hatta uzun sure bir eve gidenlerin sigortasida yatiyor gunlukleri en kotu 150 lira yine yani asgari ucret aslinda az kaliyor
Derken? Bahçeden mi bahsediyorsunuz.5-çöp atımı ve dış mekan düzen ve temizliğ
aynen yapanda artik samimiyetten gozune gorunmediginden yapiyordur yani artik gelenlede gidenlede tanis oluyorlar kimse kimsenin kiyafetinin kusuruna bakmiyor oturup birlikte yiyorlar falanEvet konu sahibi hem ucuz olsun hem cam kenarı olsun demiş
Emek vereni de düşünmek lazım. Bir gündelikçinin hizmetcilik işi yaptığını hiç duymadım.
Parayı veriyon düdüğü çalıyon. Evcilik gibi bir şey işlerin çoğu tamam çocuk bakımı akşamdan akşama.Bakıcılı ve yardımcılı hayat nasıl bir şey acaba diye iç çekenler elime mum diksin.