• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Parlak cilt için bebek şampuanı :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben zaten sadece gözüme kalem sürüyorum öyle aman aman bi makyaj temizleyisne ihtycm yok aslında :) hatta hiç bile yok herlde ama gece yüzümü yıkamadan yatamıyorum yüz yıkama jelini bioderma kullanıyorum ama öyle aman aman bi etkisini görmedim sıradan bi yıkama jeli gibi :) bebek şampuanı gerçkten çok mantıklı bebeklerin hassas cildine bile uygulayabiliyosak hemde fiyatı da uygunn :)))

ayen ole cnm bende kalem rımel surmeyı cok severım ve suyadayanıklı rımeller malum gozu mahvedıyo am abebek sampuanı cok guzel cıkartıyo cıdden bı kac ovalamayla hele senın sadece kalemmıs cok kolay cıkar
zaten tek faydası bu degılkı bazılarının sıvılcelerıne de ıyı gelmıs okudugum kadaryla belkı sızdede olur bende o kadar etkılı olmadı ama parlatıyo cıldı gercekten :52:

kızlar bende yüzüme maya sürüyorum öncesi ve sonrasında yüzümü bebek şampuanı ile yıkayıp nemlendirici sürüyorum gerçekten yumuşacık yapıyor tavsiye ederim

ayen ole cnm bende kalem rımel surmeyı cok severım ve suyadayanıklı rımeller malum gozu mahvedıyo am abebek sampuanı cok guzel cıkartıyo cıdden bı kac ovalamayla hele senın sadece kalemmıs cok kolay cıkar
zaten tek faydası bu degılkı bazılarının sıvılcelerıne de ıyı gelmıs okudugum kadaryla belkı sızdede olur bende o kadar etkılı olmadı ama parlatıyo cıldı gercekten :52:

benim bi sivilce sorunum yok ama yüzme ne sürersem sürym sivilce çıkarırı o yüzden nemlndrclerimi ozene bezene seçerm :)) bu arada sen hangi marka kullanıyosn canım ben komili almayı düşündm zeytinyağlı ama kıllanma yapmasn :)):1:

:52: peki kokusu nasıl dalin gibi yumuşak kokusu mu var daha mı ağır :23:
yooo hiç ağır bi kokusu yok çooookk hafif aksine canım :1:

Canım cildim karma.Artık yüzümde hiç sivilce çıkmıyo mesela.Eskiden makyajla yattığım günler olurdu zor gelirdi temizleyemezdim ve ara sıra yanaklarımda sivilce çıkardı bir kaç tane büyük deri altı hani sıkılmayan ve bir ay geçmezdi nerdeyse :// İki ay önce de yüzüm cok kötüydü bende kullanmaya başladım sivilcelerim geçtikten sonra daha hiç sivilcem çıkmadı mesela.Yanaklarım falan daha bi yumuşak oluyo yıkadıktan sonra göz makyajını da iyi çıkarıyo hem yıkarkan yüzünü gözlerini yakmadıgı için kendine bakabiliyosun yani makyajını daha rahat cıkarıyosun görerek :))

benim cildim de karma ayrıntılı açıklama için teşekkür ederimm:119:
regl dönemlerinde bi sivilcem çıkar o beni sinir eder
cildim karma ama kuru yerler de bazen çok kuruyor hergün nemlendirici kullanıorum
inşallah bebiş şampuanı da yumuşatcak bakalım :))

canı mayayı nasıl sürüyosn ne gibi etkileri var =))

mayayı iki üç damla sızma zeytinyağı ile ve suyla kremden biraz daha cıvık bir kıvamda hazırlayıp temiz cilde sürüp 15-20 dk bekletiyorum sonra soğuk suyla yıkayıp krem sürüyorum
maya cildi baya güzelleştiriyor ve gözeneklerin kapanmasını sağlıyor eşime de yapıyorum hemde parlatıyor

mayayı iki üç damla sızma zeytinyağı ile ve suyla kremden biraz daha cıvık bir kıvamda hazırlayıp temiz cilde sürüp 15-20 dk bekletiyorum sonra soğuk suyla yıkayıp krem sürüyorum
maya cildi baya güzelleştiriyor ve gözeneklerin kapanmasını sağlıyor eşime de yapıyorum hemde parlatıyor

Süpermiş bu hemen deneyecegim ben çok teşekkürler :)

çokkk teşekkür ederim canım :) deniycem bunu yalnız kuru maya mı yaş maya mı :)

canım ben daha çok göz kuruluğuna takıldım annemde de göz kuruluğu olduğundan. Öncelikle geçmiş olsun. Nasıl bir tedavi bu gözlerimi yıkıyorum yazmışsın gözlerin açık olarak yıkıyorsun sanırım, günde kaç kere? ve faydası oldu mu sonra kontrole gittin mi...Bilgi verirsen sevinirim...

Şampuan değil de Dalinin bebek sabununu aldım bugün merak edip
Günlük temizlik için sabun arayışındaydım ilk olarak bunu deneyeceğim
Ama cildim çok kuru acaba sabun daha beter yapar mı
Sonuç alırsam paylaşacağım

yaş maya kullanıyorum bir defa için iki iki kişiye bir paketin üçte biri yetiyor kalanıda ellerime sürüyorum

merhaba:)suna dumankayanın yaş maya tarifini uyguluyorum bende cildimi çok güzel oluyor hakikaten sonrasında ılık suyla temizleyip gül suyu sürüyorum.En son olarak cilt için saf zeytinyağı kullanıyorum gerçekten çok faydasını gördüm özellikle banyodan sonra yaptığımda

denenebilir ya mantıklı geldi banada:52:

cilt temizliğinde ve bakımında yüzlerce yöntem deneyen biri olarak, son zamanlarda kullandığım ve sonsuza kadarda kullanmaya karar verdiğim şeye ek olarak bunu kullanabilirim.

zaten temizleyici sütler falan palavra, ciltteki makjayı temizlemiyor sadece sıvıyor, biyerden alıp diğerine taşıyor yani, gözenekleri dolduruyor her sağ sol yada dairesel harekette.

ben son zamanlarda, yüzümü jella yada dove sabunla yıkayıp ( sabun tercihimdir, jellerden pek hoşlaşmıyorum artık ) gülsuyu yada herhangi başka bir tonikle arındırıyorum tamamen. sonrada bepanthen mavi tüp krem sürüyorum nemlendirici olarak, 1 gün aralıklarla madecassol krem kullanıyorum ( hücre yenileyici bir krem inanılmaz faydalı ) hafta sonlarıda yatmadan önce kantaron yağı kullanıyorum.

kantaron yağı sivilcelere çok iyi geliyor, ve cildi inanılmaz besliyor. baş belası sivilce izlerim vardı, fondötene başlamıştım hatta :50: ama bepanthen + madecassol + kantaron yağı 3lüsü beni kurtardı tüm sivilce ve izlerimden, artık sadece allık sürüp çıkıyorum.

dove sabunum bitsin, dalin şampuanla cilt temizliğine başlıyorum tşkrlerr :52:

Back
X