- Konu Sahibi mervemervemerve
Ben senelerdir makyaj ve cil temizliğimi bebek şampuanıyla yapıyorum çok memnunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben senelerdir makyaj ve cil temizliğimi bebek şampuanıyla yapıyorum çok memnunum
şimdi alcam da dalinden kremli mi alayım yoksa normal mi yüzümü yıkamak için?
ben de bi deneyeyim bakiyim. bu arada güneş kremi kullanıyor musun canım. 50+ ?
benim cildim yağlı ve akne problemim oluyor acaba iyi gelir mi? dove kullanıyorum normalde dalini denesem nasıl sonuç alırım acaba?
Şampuanını değil ama bana kalırsa antibakteriyel sıvı sabunlarını kullanın.
ki dalin çok ilginçtir ne zaman yıkasam benim çillerimi belirginleştirir defalarca denemişimdir.
kokusuna bayılıyorum ama kullanamıyorum
kızlar dün aldım dalinin şampuanı nı göz makyajımı temizlemek için inanının 2 ovalamaya çıkardı hiç zorlamadan. keşke daha önceden bilseydim de kullansaydım. atın bence o göz makyajı temizleme mendillerini. gözü hırpalamaktan başka hiçbir işe yaramıyor!!merve çooookkk teşekkürler bu arada paylaşımın için benim çok işime yaradı
![]()
simdi okudum yazilanlari..ilginc..denesemmi bilmiyorum..benim bebegimin sampuani penaten..cok guzel kokuyor ama cildime bisey yaparsa ya..benim cildim cok hassas..
kızlar a101 de 500ml 6,60 tl ben bitince ordan alcam siz de bakın. küçücük şeye 5 tl verdim![]()
cnm nerden aldın sen yaw ben normal boyuna ole kucuk degıldı aldıgım 4.5 tl verdım eczaneden almıstım aczaneye de sor ıstıyosan
cnm nerden aldın sen yaw ben normal boyuna ole kucuk degıldı aldıgım 4.5 tl verdım eczaneden almıstım aczaneye de sor ıstıyosan
üst üste geldi kusura bakmayın, gitmedi sandım:26:
deneyecegim tesekkür ederim)