Cilt Bakımı Ürünleri Parlak cilt için bebek şampuanı :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
benim cildim yağlı ve akne problemim oluyor acaba iyi gelir mi? dove kullanıyorum normalde dalini denesem nasıl sonuç alırım acaba?

cnm bu bebek sampuanları her cılde uygun olur bu arada cıldın yaglıysa kyısı yagı kullan pamugu ıslatıp kuruluk vereı ve de sen yaglı cıldıne bı de krem uyguluyosunya ıyıce yaglı olur kullanma dove

Şampuanını değil ama bana kalırsa antibakteriyel sıvı sabunlarını kullanın.

ki dalin çok ilginçtir ne zaman yıkasam benim çillerimi belirginleştirir defalarca denemişimdir.
kokusuna bayılıyorum ama kullanamıyorum

cnm ama bebek sampuanları katıksız belkı kullandıgın baska bı urunden kaynaklanıyo olabılır mı ya da cıldın parladaıkca cıllerın mı ortaya cıkıyo kı

kızlar dün aldım dalinin şampuanı nı göz makyajımı temizlemek için inanının 2 ovalamaya çıkardı hiç zorlamadan. keşke daha önceden bilseydim de kullansaydım. atın bence o göz makyajı temizleme mendillerini. gözü hırpalamaktan başka hiçbir işe yaramıyor!!:20: merve çooookkk teşekkürler bu arada paylaşımın için benim çok işime yaradı :16:

kızlar dün aldım dalinin şampuanı nı göz makyajımı temizlemek için inanının 2 ovalamaya çıkardı hiç zorlamadan. keşke daha önceden bilseydim de kullansaydım. atın bence o göz makyajı temizleme mendillerini. gözü hırpalamaktan başka hiçbir işe yaramıyor!!:20: merve çooookkk teşekkürler bu arada paylaşımın için benim çok işime yaradı :16:

onemlı degıl cnm benım :1: sole bı ıkı ay kullan cıldının yumusadagını parladıgını da hıssetceksın emın ol :) artık hıc ıslak mendıl falan kullanmıyorum bu sampuan sayesınde ben de :)

simdi okudum yazilanlari..ilginc..denesemmi bilmiyorum..benim bebegimin sampuani penaten..cok guzel kokuyor ama cildime bisey yaparsa ya..benim cildim cok hassas..

simdi okudum yazilanlari..ilginc..denesemmi bilmiyorum..benim bebegimin sampuani penaten..cok guzel kokuyor ama cildime bisey yaparsa ya..benim cildim cok hassas..

cnm zaten bu bebek sampuanları katıksız kımyasal madde yok ben dalın kullanıyorum zararaı olsaydı bebegıne de olurdu zaten hala da kullnırım artık vazgecılmezlerımden bırı oldu hayatımda:)

arkadaslar bir donem gittigim okulda aldigim derslerden biridir bu. guzellik urunleri ve kimyalari.

aslinda bebe sampuanlarinin cilde ve saca iyi gelmesinin sebebi saf yada daha az iceriginin olmasi degil. tam tersi bir yetiskinin kullandigi herhangi bir sampuandan cok daha fazla icerige sahiptir bebe sampuanlari. daha agir kimyasallari vardir. sebebi ise bebeklerin dogduklarinda anne karninda biriktirdikleri o yagimsi dokunun daha iyi temizlenmesini saglamaktir. yetiskin sampuanlari tam olarak aritamaz o yagli dokuyu. hani hepimiz gormusuzdur yeni dogmus bebekleri , kafalarinda beyaz bir dolgu maddesiyle, o madde su gecirmez bir maddedir ve aslinda bebegin tum vucudu o madde ile kaplidir anne karninda, maddenin gorevi ise bebegin icinde bulundugu sudan en az sekilde etkilenmesini saglamaktir. o sebeple bebekler icin uretilmis her urun sandigimiz kadar saf ve nitelikli urunler degiller.
ancak ph degerinin yuksek tutulmasi sart. ciltlerinizdeki degisim bu sebepten olabilir belki.

urunler icin kullanilan saf bebeginiz icin ibaresi ise malesef reklam ve pazarlamadan ibaret.

aslinda mutfakta bulasiklari yikadiginiz,bulasik deterjanindan tek farkinin ph degeri oldugunu soylersem eminim cok sasirabilirsiniz:)

Back
X