Mutfak Dekorasyonu parlak beyaz mutfak kullananlar yardım edin!!!

dudu2012

31.08.2013
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
143
0
46
Kocaeli
arkdaşlar yaza evlenicem lütfen bna yardımcı olun beyaz mutfak konusunda kullanımı nasıl? duvar cam mozaik simli gri ve siyahlı olup tezgahıda siyah düşünüyrm.yardımınıza ihtiyacım var

Son düzenleme:
benim şimdi oturduğum evin mutfağı parlak beyaz tezgah da öyle.şimdi yeni evimize taşınacağız onu da parlak beyaz seçtim tazgahını da siyah granit yaptıracağız.senin seçimini tam anlamadım.beyaz dolap gri tezgah mı?

aynen soyledıgın gıbı benım mutfagım,tezgah granıt içi simli. işte fotografları;

Son düzenleyen: Moderatör:

dolaplar parlak beyaz tezgah simli ama siyah,aradaki taşlarda cam mozaik yeni evindede beyaz olduğuna göre sanırım memnunsun:)

Ben gorebılıyorum :44: acaba sorun sende mı herkes mı goremıyor? nasıl eklıcem ben buraya,beceremedım kı url'den gırdım o yuzden

Ben gorebılıyorum :44: acaba sorun sende mı herkes mı goremıyor? nasıl eklıcem ben buraya,beceremedım kı url'den gırdım o yuzden

ben iş yerinden bakıyorum da o yüzden açılmamış olabilir akşam tekrar bakarım evden çok kararsızım gri beyaz mi yaptırsam tamaman mi gri yaptırsam çnkü beyaz için herkes sararma olasılığı yüksek koruması da çok zor diyor

dolaplar parlak beyaz tezgah simli ama siyah,aradaki taşlarda cam mozaik yeni evindede beyaz olduğuna göre sanırım memnunsun:)

f
anladım canım bizim tezgahta simli siyah aradaki taşları seramik denilen taşlardan onlarda siyah olacak.beyazdan memnunum canım kirli olduğu da belli temiz olduğu da.eski evimin dolapları beyaz lake öyle sararmadılar bir de 12 yıllık dolaplar.çünkü ben sabunla sildim yağ çöz cif falan kullanınca sararma daha çok olur.beyazdan vazgeçme derim:9

verdiğin cevaplar için teşekkür ederim. bakalım yarın mütahite son kararımızı söylicez nişanlımda üstü gri altı beyaz yapalım diyor gri için çok soğuk ve sıkıcı duruyor diyorlar bu gece iyice düşünmem gerekcek:S

canım sana birkaç tavsiyem olacak mutfak yaptırmak istiyorsan kırmızı beyaz renklerini tercih etmeni tavsiye ederim. hele az aydınlık alan mutfaklarda çok kullanışlı bir renktir benim mutfağım aydınlık olmasına rağmen bu iki rengi kullandım. parlak istiyorsan akrilik kapak yaptır akrilik ayna parlaklığında bir görüntü veriyor çokta şık ve modern duruyor resimleri olmadığı için buraya ekleyemiyorum. ben boy dolaplarımı beyaz akrilik yaptırdım tezgahımın üstündeki dolaplarda beyaz akrilik tezgah altınıda kırmızı akrilik hiç cam kapak kullanmadım ayrıca üst dolaplarımın kapakları yukarı doğru açmalı alt dolaplarımında bazıları çekmece şeklinde arayı kırmızı beyaz cam mozaik yaptırdım. tezgahıda granit yaptırmanı ben tavsiye etmem modern mutfaklarda artık renk seçeneği fazla olmadığı için ve başka sebeplerden dolayı çok tercih edilmiyor ben beyaz çimstone yaptıracağım bakmanı tavsiye ederim.

cam seramik çok şık fakat genelde krem altın tonlarda oluyor biz damla taş modeli yaptırdık. ve bence siyah beyaz mutfaklara beyaz ankastre çok yakışıyor

ben kırmızı rengi hiç sevmiyorum malesef bi çok kişinin evindede kırmızı beyaz, kırmızı gri kombinleri görmekten çok sıkıldım. mutfağım eskiyene kadar sıkılmıcağım bi renk istediğim için beyazı sectim:) senınde dedğin gbi bende akrilik yaptırdım en kullanışlısı dediler

cam seramik çok şık fakat genelde krem altın tonlarda oluyor biz damla taş modeli yaptırdık. ve bence siyah beyaz mutfaklara beyaz ankastre çok yakışıyor

cam mozaikte çok seçenek var ama ben birtürlü kırmızı beyaz bulamadım belki 20-25 yere hiç üşenmeden baktım sürekli kırmızı beyaz gri renk üçlüsü kullanılmış bir iki firma yaparızz dediler ve kırmızı beyaz yaptılar damla modelide çok şık duruyor hepsini incelemiştim :):) güle güle kulllan

renkleri kombine etmek tamamiyle senin zevkine kalmış bir olay çok fazla renk seçeneği mevcut ama beyazla başka bir rengi kombine etsen daha şık olacağını düşünüyorum ama önemli olan senin ne istediğin tabiki, akrilik kapağa çok dikkat etmek gerekiyor yapan firma tanıdık olduğu için bana yaptırma demişti ama içimde kalmasın diye yaptırdım mikrofiber bezlerle silmek gerekiyor bir arkadaş memnun değil yağ sökücü filan kullanılamıyor bugün gittiğimdede bir çizik gördüm daha hiç kullanılmadı nasıl olmuş anlayamadım galiba bizi biraz uğraştıracak :)

canım benim mutfağımda parlak beyaz hatta şöyle üst dolaplar beyaz alt dolaplar siyah tezgahım simli siyah ara fayanslarımda yine siyah aa kapkara olmuştur diyebilirsin ama aksine o kadar aydınlık ve ferah olduki mutfağım ben çok memnunum ara fayanslarım siyah ama derz aralarını özellikle beyaz yaptırdık

üst gri alt beyaz komik durur ayrıca alt gri üst beyaz olabilir ...zira alt taraf yere ck yakın olduğu için dha çabuk kirlenir ve elektrik süpürgesi kullanırken dolapları çizdirme olasılığı dha yksek. siyah tezgh kullanlar vrdı konu açılmştı herkes illet etmş siyah tezghtan su lekesini o kullandığımız sarı vileda bezlerinin ipliklerini tozlarını fln çk gösterıyormşa yrıca da syh tezgah insanın için karartır ya bir bayanın mutfağı vrdu burda kırmızı mutfak simli gri idi tezgahı çk beğenmiştim bn onu öyle birşy olbılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…