- 1 Ekim 2021
- 310
- -256
- 48
- 29
- Konu Sahibi zeynepdamlacan
-
Teşekkürler yazdıgınız ıcın ama kadın gelir gelmez böyle yaptıgı için neyi hangi ara gozlemledı kiValla bende kızarım öyle şeye. Yani diğeride çocuk daha. Asla da emanet edemem. Belki sizin rahat davranmanız kadına sıkıntı olmuştur yani çocuklar için düşer diye endişe etmiş olabilir konu sahibi
Cok komiksiniz.Nerenızle okuyorsanız yazılanları anlamadığınız bellı anlamadıgınız seyede yorum yazmayın ne emanet etmesı 4 yasındakı cocuga bebek emanet etmek ne demek.. sacmalık ..karsılarında durmak emanet etmekmıymıs sıze gore o zaman sız yapısın
Ayrıca evet biri 4 biri 2 yaşında çocuğum olsa ve parka götürsem yapışırdım.Nerenızle okuyorsanız yazılanları anlamadığınız bellı anlamadıgınız seyede yorum yazmayın ne emanet etmesı 4 yasındakı cocuga bebek emanet etmek ne demek.. sacmalık ..karsılarında durmak emanet etmekmıymıs sıze gore o zaman sız yapısın
Baya büyük olana küçüğü emanet etmişsiniz işte.Nerenızle okuyorsanız yazılanları anlamadığınız bellı anlamadıgınız seyede yorum yazmayın ne emanet etmesı 4 yasındakı cocuga bebek emanet etmek ne demek.. sacmalık ..karsılarında durmak emanet etmekmıymıs sıze gore o zaman sız yapısın
Gözleme gerek yokki. Parkta 4 yaşlarında bi çocuk 2 yaşında kardeşini sallıyor illaki düşebilir diye düşünmüştür görünce. He siz çok rahatsız olduysanız merak etmeyin ben gözlemliyorum falan diye bilirdiniz. Sizin genel sıkıntınız sanırım o anda cevap verememek olmuş.Teşekkürler yazdıgınız ıcın ama kadın gelir gelmez böyle yaptıgı için neyi hangi ara gozlemledı ki
Evet böyle ınsanları gorunce anında tepkı vermek en dogrusuymus ınsanlar tuhafBaya büyük olana küçüğü emanet etmişsiniz işte.
Yalnız burda ne güzel cevap veriyorsunuz bak herkese.
Gerçek hayatta da cevap vermeye başlarsınız umarım ama bu şekilde çok yükselerek vermeyin
Doğru demedim savunurken abartıyorsunuz dışarıda kendinizi savunmaya başlarsanız birden böyle abartmayın dedim.Evet böyle ınsanları gorunce anında tepkı vermek en dogrusuymus ınsanlar tuhaf
Evet çok şükür buldum ismimi. Keşke sizde 4 yaşındaki bebeğe 2 yaşındaki bebeği sallandırmayacak yetkinliğe ulaşabilseymişsiniz. Daha 2 lafı bir araya getiremediğini söyleyen insan 2 çocuk yetiştirecek. Burada seni haklı bulmayan insanlara verdiğin cevaplar tam bir klavye delikanlılığı. Bu kadar kendini savunan bir insansan gidip kadına verseydin cevabını. Ama o özgüven yoktu sende dimi ?Değişik ruh hali ımmmm ismini zı bulmuşsun işte değişiksın ve
Evet çok şükür buldum ismimi. Keşke sizde 4 yaşındaki bebeğe 2 yaşındaki bebeği sallandırmayacak yetkinliğe ulaşabilseymişsiniz. Daha 2 lafı bir araya getiremediğini söyleyen insan 2 çocuk yetiştirecek. Burada seni haklı bulmayan insanlara verdiğin cevaplar tam bir klavye delikanlılığı. Bu kadar kendini savunan bir insansan gidip kadına verseydin cevabını. Ama o özgüven yoktu sende dimi ?
Cok sinirliyim aslında kendıme mı o kadına mı Çözemedim lutfen sız yorum yapın bı kızım bı oglum var kucuk 2 yasında oglum salıncaktaydı ablasıda sallıyordu onu yavasca.. bende karsılarında oturup onları ızlıyordum bı kadın kızını alıp çocuklarımın yanına gelip kım bunların annesi dedı bende benim noldu dedim cocuk dusucek salıncaktan görmüyor musun dedı bende nıye dussun oturuyo ıste ablası sallıyo yavas yavaş dedim kadın bana demekkı hata sızde sız boyle alıstırmıssınız rahatlığa dedı ben donup kaldım sonra eve gelırken gozlerım yaşardı ben neden kadına cevap vermedim. neden sanane benım çocuklarımdan diyemedım ben neden bu kadar özgüvensızım ıkı kelımeyı bır araya getırıp haddini bıldırmedım dıye o kadar kötü oldum ki bu sadece ozguvensızlıklerımden bırtanesı sonra düşündüm cocuklarım yarın öbür gun okula da gıdecekler dısardakı ınsanlarla dahada muhattap olmak zorunda kalıcam ben kım ne derse desın hep böyle cevap veremeyen bırı olarakmı kalıcam..haklıyken veya haksızken. Cok kötüyüm
ilk mesajınızda yazdığınız yeri işaretledimBank ta oturmuyordum zaten sınırlendıgımde o
Kizim bebekken asla ne sapka ne corap kabul etmiyordu. Bur gun disaridayiz coraplari yine cikarmis bebek arabasinda oturuyor. Eylul filan. Oyle aman aman soguk degil yani. Kadinin biri geldi. Teyze daha dogrusu yaslica. Ayyy bu cocugu hasta edeceksin corapsiz gezdiriyosun ne bicim annesin dedi..Cok sinirliyim aslında kendıme mı o kadına mı Çözemedim lutfen sız yorum yapın bı kızım bı oglum var kucuk 2 yasında oglum salıncaktaydı ablasıda sallıyordu onu yavasca.. bende karsılarında oturup onları ızlıyordum bı kadın kızını alıp çocuklarımın yanına gelip kım bunların annesi dedı bende benim noldu dedim cocuk dusucek salıncaktan görmüyor musun dedı bende nıye dussun oturuyo ıste ablası sallıyo yavas yavaş dedim kadın bana demekkı hata sızde sız boyle alıstırmıssınız rahatlığa dedı ben donup kaldım sonra eve gelırken gozlerım yaşardı ben neden kadına cevap vermedim. neden sanane benım çocuklarımdan diyemedım ben neden bu kadar özgüvensızım ıkı kelımeyı bır araya getırıp haddini bıldırmedım dıye o kadar kötü oldum ki bu sadece ozguvensızlıklerımden bırtanesı sonra düşündüm cocuklarım yarın öbür gun okula da gıdecekler dısardakı ınsanlarla dahada muhattap olmak zorunda kalıcam ben kım ne derse desın hep böyle cevap veremeyen bırı olarakmı kalıcam..haklıyken veya haksızken. Cok kötüyüm
Ben yazıyorum diyorum ki sacma ınsanlar cok ama burdakı bazı düşüncesiz cok bılmısler yok dıyo hangi zihniyete lerseKizim bebekken asla ne sapka ne corap kabul etmiyordu. Bur gun disaridayiz coraplari yine cikarmis bebek arabasinda oturuyor. Eylul filan. Oyle aman aman soguk degil yani. Kadinin biri geldi. Teyze daha dogrusu yaslica. Ayyy bu cocugu hasta edeceksin corapsiz gezdiriyosun ne bicim annesin dedi..
Cok sinirlendim tabi sende tasmasiz geziyosun ben sana bisey diyomuyum dedim. Orda etraftaki bikac esnaf güldü. Kadin bas bas bagirirken ben uzadim.
Ha daha uzatsaydi sanane der sonuna bi de kufur eklerdim.
Valla demekkı cocuklarımı senın gıbı zihniyet siz bır kişiyı gorunce agzının payını vermelerı gerekıyor diye buyutucem yoksa öbür türlüsü zor..sende varda ne oluyor özgüven sen özgüveni terbıyesızlık olarak bılıyosun heralde onun için agzın bozuk yazık sana çapsızEvet çok şükür buldum ismimi. Keşke sizde 4 yaşındaki bebeğe 2 yaşındaki bebeği sallandırmayacak yetkinliğe ulaşabilseymişsiniz. Daha 2 lafı bir araya getiremediğini söyleyen insan 2 çocuk yetiştirecek. Burada seni haklı bulmayan insanlara verdiğin cevaplar tam bir klavye delikanlılığı. Bu kadar kendini savunan bir insansan gidip kadına verseydin cevabını. Ama o özgüven yoktu sende dimi ?
Allahın boş kuluAncak buradan sallar ama parktakilere sus pus
4 yasinda ki kiz cocuklari 2 yasinda ki bebekleri sallamak icin nasil olup bitiyor biliyormusun. Hayir bende bir tane 5 yas var. Ben biliyorum. Ne zaman kendisinden kucuk cocuklari olan arkadaslarla bulussam icinden 45 yasinda bir teyze cikar. Hemen o kucuk cocuklarin ablasi olur. Aaa ucak geliyor der yemeklerini yedirir. Ağızlarıni siler. Parktaysak veya oyun alanindaysak sallar kaydiraga cikartir vs. Belli ki konu sahibinin kizida boyle. Bununda yetkinlikle alakasi yok.Evet çok şükür buldum ismimi. Keşke sizde 4 yaşındaki bebeğe 2 yaşındaki bebeği sallandırmayacak yetkinliğe ulaşabilseymişsiniz. Daha 2 lafı bir araya getiremediğini söyleyen insan 2 çocuk yetiştirecek. Burada seni haklı bulmayan insanlara verdiğin cevaplar tam bir klavye delikanlılığı. Bu kadar kendini savunan bir insansan gidip kadına verseydin cevabını. Ama o özgüven yoktu sende dimi ?
kimin ağzı bozuk belli, almışsın cezayı oturursun şimdi dizini kırıp terbiyeli terbiyeli evindeValla demekkı cocuklarımı senın gıbı zihniyet siz bır kişiyı gorunce agzının payını vermelerı gerekıyor diye buyutucem yoksa öbür türlüsü zor..sende varda ne oluyor özgüven sen özgüveni terbıyesızlık olarak bılıyosun heralde onun için agzın bozuk yazık sana çapsız
evet şaka olmalısınız. 2 - 3 yaşlarındaki çocuğa ocakta omlet yaptırmak sağlıklı bir davranış değil. 4 yaşında yeğenim var, o yaşlardaki çocukların neyi nasıl yaptığını gayet iyi biliyorum merak etmeyin. 4 yaşına ve ocakta omlet yapamaz mesela. 5 yaşında bir çocuk bırakın çocuk olsun, yetişkin bir erkekten daha çok kendine yetebilecek seviyeye gelmesi için çok çok erken. Neyse bunun doğru olduğunu savunan bir zihniyeti asla anlamıyorum, anlamayacağım. O sebeple sizinle konuşacak birşeyim yok, lütfen alıntılamayın beni, konuyu yorumlayın geçin. Sağlıcakla...4 yasinda ki kiz cocuklari 2 yasinda ki bebekleri sallamak icin nasil olup bitiyor biliyormusun. Hayir bende bir tane 5 yas var. Ben biliyorum. Ne zaman kendisinden kucuk cocuklari olan arkadaslarla bulussam icinden 45 yasinda bir teyze cikar. Hemen o kucuk cocuklarin ablasi olur. Aaa ucak geliyor der yemeklerini yedirir. Ağızlarıni siler. Parktaysak veya oyun alanindaysak sallar kaydiraga cikartir vs. Belli ki konu sahibinin kizida boyle. Bununda yetkinlikle alakasi yok.
2 Yasini yeni gecmisti kizim baya ocakta omlet yapiyordu kendinde bende kenardan izliyordum. Zira 2 yasinda ki bir cocuk ben kendime omlet yapacagim dediyse o omleti yapar. Aksi dusunulemez bile. O zaman buna izin verdigime gore bende pek yetkin degilim sizin standartiniza gore. ama size bir sir vereyim. Suan 5 yasinda kizim. Su forumda bdv de bahsi gecen pek cok kocadan daha becerikli, kendine yetebilir sebouede be ozguvenli bir cocuk oldu deneyimlemeleri sayesinde. Ve bence bunun en buyuk sırrı an sen yapamazSin ufaksin demek yerine yapmasina deneyimlemesine izin vermemdi. Hani anneligi bu sekilde tercih edenlerde var bilginiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?