- 1 Ekim 2021
- 310
- -256
- 48
- 29
- Konu Sahibi zeynepdamlacan
-
Evet ama cok moral bozuyorlar gerçekten her ne kadar takmıyoruz desekte takılıyor kafamıza ve gün boyu moral bozukluğu yaşıyoruz kendımızı sorguluyoruz durduk yere ..bazı ınsanlar gerçekten o kadar saçma sapan ve o kadar çoklar ki heryerde var böylelerı ..bazen cevap vericen bazen donup kalıcan oyle boyle gecıyor bu hayatBence kadın deli cevap vermemekle iyi yapmışsın eskiden ben de herkese cevap verip tartışıyordum baktımki çirkefe taş atma üstüne sıçratır. Hiç muhatap olma pislikeri bulaşmasın. Tatilde kadının biri bana bulaştı bozdum cevap veremedi hakaret etti ben mesleğim ve fiziksel yapım ötürü yapılıyım kadını döverdim o lafın üstüne ama dedim ki tatildesin boşver terbiyesiz dedim kafamı çevirdim muhattap olmadım otelde sürekli yüz yüze geldik tatil sonuna kadar en son geldi özür diledi helallik istedi helal etmedim bu ders yeter kendisine boşver
O kadar yakininda olsaniz kadın neden bunların annesi nerde desin ki? Dibindesinizya.Hayır efendım bankta oturmuyordum ıkı adım karsıda oturup onları izliyordum karsılarında deyince ılla bank olmuyor o topraktı karsıları sız kendinizi bıseye şartlamıssınız belli ki o kadın gıbı.HERKESI YARGILAMALAR FALAN
O kadar yakininda olsaniz kadın neden bunların annesi nerde desin ki? Dibindesinizya.
Heralde sızın bu hayatta karsınıza dısarda surda burda hıc tuhaf bırı cıkmadı.hangı dunyada yasıyorsanızO kadar yakininda olsaniz kadın neden bunların annesi nerde desin ki? Dibindesinizya.
Böyle olmanız o kadın gibi hadsiz olmaizdan iyi.Tabi iyi derken bundan sonra öyle olay anlarında donup kalmamaya çalışın .Çok basit bi kelime 'sizene' deyinCok sinirliyim aslında kendıme mı o kadına mı Çözemedim lutfen sız yorum yapın bı kızım bı oglum var kucuk 2 yasında oglum salıncaktaydı ablasıda sallıyordu onu yavasca.. bende karsılarında oturup onları ızlıyordum bı kadın kızını alıp çocuklarımın yanına gelip kım bunların annesi dedı bende benim noldu dedim cocuk dusucek salıncaktan görmüyor musun dedı bende nıye dussun oturuyo ıste ablası sallıyo yavas yavaş dedim kadın bana demekkı hata sızde sız boyle alıstırmıssınız rahatlığa dedı ben donup kaldım sonra eve gelırken gozlerım yaşardı ben neden kadına cevap vermedim. neden sanane benım çocuklarımdan diyemedım ben neden bu kadar özgüvensızım ıkı kelımeyı bır araya getırıp haddini bıldırmedım dıye o kadar kötü oldum ki bu sadece ozguvensızlıklerımden bırtanesı sonra düşündüm cocuklarım yarın öbür gun okula da gıdecekler dısardakı ınsanlarla dahada muhattap olmak zorunda kalıcam ben kım ne derse desın hep böyle cevap veremeyen bırı olarakmı kalıcam..haklıyken veya haksızken. Cok kötüyüm
Yok ne yalan soyleyeyim ben yaşadığım dunyada çocuğumun dibindeyken "bu cocugun anasi kim" diye bir yetiskin arayan anormalle hic karşılaşmadım.Heralde sızın bu hayatta karsınıza dısarda surda burda hıc tuhaf bırı cıkmadı.hangı dunyada yasıyorsanız
Sızın gıbı dusuncelı insanlarda olmasa bu dunya hıc çekilecek bıyer değil.bazı burdakı o kadın gıbı saçma sapan insanlar sanki biz ınsan değiliz hıc yorulamayız nefes alamayız gıbı konuşuyorlar insan bu insan robot değil.ınsan dediğin yorulur dalar gözünden bısey kaçar sanki onlarda hıc olmuyormus gibiKadin cocuklarini parka goturmus karsilarina gecmis izlemeye belki orda o an soluklanmak istedi kadini linçlemissiniz ya. Belki cocuklarini videoya cekiyodu belki onlari izleyip huzur buluyodu. Annemde kardesimi bana emanet ederdi hep kendisi su an aslan gibibelki kadin orda cocuklarini izleyip derin bi ooohhhh cekti belki sadece dinlenme firsati o an oldu yapmayin kurban olayim kadınız hepimiz neticede cocuga bisey olmamış. Sag salim evine gitmis sanki cocuk salincaktan düşmüş anneside karşısında cekirdek citlemis gibi tepkiler cok ilginç..
Demekkı sızde tuhaflık varki diğer olağan şeyler size anormal geliyor. Ne diyelimYok ne yalan soyleyeyim ben yaşadığım dunyada çocuğumun dibindeyken "bu cocugun anasi kim" diye bir yetiskin arayan anormalle hic karşılaşmadım.
Bana da nedense tuhaflik sizde gibi geliyor.Demekkı sızde tuhaflık varki diğer olağan şeyler size anormal geliyor. Ne diyelim
Yani şok olarak okudum bu İBRETLİK TESPİTİNİZİ. Kendi çocuklarınızı o kadar umursamıyorsunuz ki, başka bir bireyin sizin çocuklarınızın iyiliğini düşünmesi size abes geliyor değil mi? Buradaki çoğu kadın konuyu okuduğunda aklına asla BENİM ÇOCUKLARIMI İNDİRMEK İSTEDİ gelmedi. Hatta herkes yaşları kaç da bu kadın müdahale etti dedi. Çünkü diğer herkes küçük olan o iki çocuğa sizden daha çok dikkat kesildi.Bılıyormusunuz bence o kızını salıncağa koyma nıyetındeydı benım çocuklarım orda olunca ındırmek istedi o yuzden kım bunların annesı falan diye bağırdı
Haklılık veya haksızlık neye göre oluyor bır kişiye goremı.Agız degıstırmek yalan söylemekle olur konuyu actıgımdan berı aynı şeyleri söylüyorum ama sız bıseyı tutturdumu bırakmayan başka hıcbısey duymayan anlamayan bı tipsinız benden sıze ekmek cıkmaz başka konulara gıdıp egonuzu tatmın edıp ben hep haklıyım kafalarında olun ne kazanacaksanızBana da nedense tuhaflik sizde gibi geliyor.
Zira konuda defalarca ağız degistirdiniz haksız olduğunuz ortaya çıkınca.
Asıl ben bu iğrenç yorumunu şok olarak okudum çocuklarımı benden başka kim umursayacakta ben umursamıyormusum nerden vardın bu kanıya çocuklarımı bu yaşa ben getırdım derdını ben cekıyorum sen kım oluyorsunda umursamıyorsun dıyorsun hadsızzz umursamasam neden o kadar uzuleyım yazık senın gibi agzı bozuk haddını bilmez senı boşboğazlıYani şok olarak okudum bu İBRETLİK TESPİTİNİZİ. Kendi çocuklarınızı o kadar umursamıyorsunuz ki, başka bir bireyin sizin çocuklarınızın iyiliğini düşünmesi size abes geliyor değil mi? Buradaki çoğu kadın konuyu okuduğunda aklına asla BENİM ÇOCUKLARIMI İNDİRMEK İSTEDİ gelmedi. Hatta herkes yaşları kaç da bu kadın müdahale etti dedi. Çünkü diğer herkes küçük olan o iki çocuğa sizden daha çok dikkat kesildi.
Ayrıca umursamasam neden parka gotureyım çocuklarımı senın o zavallı boşboğazlıgın zaten dunyayı kırletıyor Allah benıde cocuklarımıda herkesi senın gıbı onyargılı çenesi bozuk kişilerden korusun inşallah cevrene üzülüyorum senınle olmak zorunda olanlar ıcınYani şok olarak okudum bu İBRETLİK TESPİTİNİZİ. Kendi çocuklarınızı o kadar umursamıyorsunuz ki, başka bir bireyin sizin çocuklarınızın iyiliğini düşünmesi size abes geliyor değil mi? Buradaki çoğu kadın konuyu okuduğunda aklına asla BENİM ÇOCUKLARIMI İNDİRMEK İSTEDİ gelmedi. Hatta herkes yaşları kaç da bu kadın müdahale etti dedi. Çünkü diğer herkes küçük olan o iki çocuğa sizden daha çok dikkat kesildi.
Size cevap yazanlarin %90'i ayni şeyi söylediği halde haklılıkta direten sizsiniz.Haklılık veya haksızlık neye göre oluyor bır kişiye goremı.Agız degıstırmek yalan söylemekle olur konuyu actıgımdan berı aynı şeyleri söylüyorum ama sız bıseyı tutturdumu bırakmayan başka hıcbısey duymayan anlamayan bı tipsinız benden sıze ekmek cıkmaz başka konulara gıdıp egonuzu tatmın edıp ben hep haklıyım kafalarında olun ne kazanacaksanız
Valla bende kızarım öyle şeye. Yani diğeride çocuk daha. Asla da emanet edemem. Belki sizin rahat davranmanız kadına sıkıntı olmuştur yani çocuklar için düşer diye endişe etmiş olabilir konu sahibiEski mesajlarınıza göre abla dediğiniz kızınız 2019 doğumlu. Yani 4 yaşında. Bebek de 1-1.5 bandında.
Oğlum 6 yaşında kendi oynar parkta ama bir bebek sallayamaz.
Bence de rahat davranmışsınız.
4 yaş çocuk 1-2 yaş çocuğuna göz kulak olamaz. Düşecek olsa tutamaz. Ablası kardeşini sallasa da sizin hemen salıncağın yakınında durup izlemeniz gerekirdi.
Kızınız henüz çok küçük. İleride pişman olacağınız şeyler yapmayın, yaşından büyük sorumluluk vermeyin
Nerenızle okuyorsanız yazılanları anlamadığınız bellı anlamadıgınız seyede yorum yazmayın ne emanet etmesı 4 yasındakı cocuga bebek emanet etmek ne demek.. sacmalık ..karsılarında durmak emanet etmekmıymıs sıze gore o zaman sız yapısınSize cevap yazanlarin %90'i ayni şeyi söylediği halde haklılıkta direten sizsiniz.
4 yaşında çocuğa bebek emanet etmek ne kadar hakliliksa artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?