- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi themis1990
-
Namaz vakti geçiyorsa her yerde yapılır. Müslümanlar icin böyleBir olması gerekmiyor.
Benim bakış açıma göre ibadet evinde ya da ibadete ayrılmış özel yerlerde yapılır. Kaldırımda, parkta, uçakta yapılmaz, yapılmamalı.
Aynen ihtiyaç gidermenin ortaklıkta yapılmaması gerektiği gibi.
Namaz vakti geçiyorsa her yerde yapılır. Müslümanlar icin böyle
Burada isemek zaten namaza karsi yapilmis bir sey.
Bilmediginiz seyler hakkinda yorum yapmayın. KomikNe diyeyim, size normal geliyorsa parkta, kaldırımda ya da uçak koridorunda namaz kılmak devam edin.
Müslüman olmayan ülkelerde neyse de müslüman ülkelerde özellikle de türkiyede 200 metrede bir mescit cami falan var. İki adım yürüyüp ibadet ibadete uygun yerde yapılabilir.
Bilmediginiz seyler hakkinda yorum yapmayın. Komik
sizce öyle diye, bir dinin kuralları, gereklilikleri değişmez hanımefendiYahu biliyorum demedim öyledir demedim Bence öyle dedim. Asıl siz komiksiniz çünkü şahsi fikirleri degistirebileceginizi sanıyorsunuz. Az mantık yahu.
sizce öyle diye, bir dinin kuralları, gereklilikleri değişmez hanımefendi
sen müslüman bile değilsinDeğişsin mi dedim? Tekrar söylüyorum şahsi fikrimi belirttim.
Milletin her şeyine karisin, kısıtlamaya çalışın ama biri çıkıp size ters gelen birşey soyledimi vay benim dinime saygı duymadı kıvamına getirin olayı. Yeter artık, sıktıniz. Bir siz süper müslüman değilsiniz.
Yahu biliyorum demedim öyledir demedim Bence öyle dedim. Asıl siz komiksiniz çünkü şahsi fikirleri degistirebileceginizi sanıyorsunuz. Az mantık yahu.
sen müslüman bile değilsin
Bu konularda hiç kitap okumadığın belli. Neden çirkinleşiyorsunki? Bilgisiz olduğunu kabul etmek bu kadar mı zor
sen müslüman bile değilsin
Bana müslüman değilsin diyerek ne kadar iyi bir müslüman olduğunuzu kanitladiniz. Şimdi allah yerine karar veren siz süper müslüman olarak cennete gideceksiniz ben cehenneme öyle mi?
Kendimi müslüman olarak tanimlayabilirim. Ama siz ne kadar muslumansiniz bir düşünün derim.
Ben de bencelerimi belirtmiştim ama seni çok acıtmış demekki ne kadar komik duruma düştüğünü gör istedimBiliyorum demedim zaten cicim. Çok mu acıdı?
Ben de bencelerimi belirtmiştim ama seni çok acıtmış demekki ne kadar komik duruma düştüğünü gör istedim
Ben de bencelerimi belirtmiştim ama seni çok acıtmış demekki ne kadar komik duruma düştüğünü gör istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?