• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parkta namaz kılan çiftin önünde işediler

suyun olmadıgı yerde toprakla teyemmum vardır oyle abdest alınır
topragında ıcınde gubre var solucan var :)

Alkol tum kotulukledin babasidir. Sozunu hatirlatti bu soz bana. Dini degerlere saygin olmayabilir ama umuma acik bir yerde boyle bir davranista kim olursa olsun bulunmaya hakki yok. Bunun cezasini odemeliler mutlaka. Parkta namaz kilma sebepleri neymis acaba saniyorum mecbur kaldilar.Evleri yok belkide. :-(

Iki marjinal kadinin yaptigi igrenc ötesi birsey. Umarim cidden pismanlardir. Keske mahkeme bunlarin baska kültürlerin derneklerine, aktivitelerine katilmalarini emir etseydi. Kim bilir biraz akillanirlardi.

Müslüman olmayanlar müslümanlara karşı tepkili bu tepkiyle beraber kurunun yanında yaşta yanıyor
Doğruyu söylemek gerekirse hakta veriyorum son zamanlarda gördüklerimiz duyduklarımız insani değil
islam adıyla vahşet yaşanıyor

pislikler
hangı din olursa olsun ıbadet edene bu mu yapılır ya
boyle ıbadet edene saygı gosteren de var
Eki Görüntüle 1704381
bir garip oldum resmi görünce ya..
Yani yatıp kalkıp secde etmek de çok mühim değil. Yani mühim elbette ama hakkıyla yapmak lazım.
Şu insan evladının tuttuğu şemsiye kaç secde edene denk gelir acaba, Allah bilir tabi de çevredeki dincileri gördükçe insan demeden geçemiyor..

Back