- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
- Konu Sahibi sura260511
-
Bugün anneme nöroloji doktoru Parkinson başlangıcı olduğunu söylemiş ve ilaç kullanmaya başladı.sol elinde titreme,halsizlik ve sol bacağında kasılma şikayeti vardı.Annem 60 lı yaşlarında.Arada bize "ben Parkinson hastası olacağım galiba" diyordu,olurmu öyle şey diyorduk. Annem çok üzüldü,tanıdığımız bir hasta vardı, onu düşünüp ağlıyor. Ben de internette bu hastalıkla ilgili araştırma yaptıkça perişan oldum. Annemin şuanda çok rahatsızlığı yok,ben bütün bu okuduklarımın başımıza geleceğine inanamıyorum,inanmak istemiyorum, ne yapıcaz bilmiyorum.. Parkinson hastası olup da iyileşen yok mu? Her hastanın durumu bu şekilde değişiyor mu?
Merhaba benim annemde parkinson hastasi, neler yapiyosunuz hastalugin seyrini yavaslatmak icin?Merhabalar. Ben de 1 yil once genc parkinson tehsisi aldim. Kabullenmek kolay olmadi (3 yil once cok sevdigim bir kisiyi parkinson hastaligindan kaybetmistim). Ama artik bu hastaliktan korkmuyorum ve tehsisi almadan onceki yasantimdan daha kaliteli yasiyorum diyebilirim. Bunda doktorumun ve kizimin payi cok buyuk. Dogru tedavi, moral ve dahalen bir seyleri yapabiliyorken doya doya yasama istegi harika. Tamam kesin tedavisi yok ama hastaligin ilerlemesini geciktirme konusunda oldukca basarili tedavi yontemleri var. Tip surekli ilerliyor o zamana kadar da bu hastaliga care bulacaklari inancimi koruyorum.
Canim nasil bir ilac kullandiniz?Merhaba, benim annanem 5 yıldır Parkinson hastasiydi. El ve bacaklarda titreme ve hareketler de yavaşlama vardı. Gebze de bir tanıdığımız vasıtasıyla Tübitak ta üretilen özel bir solüsyon kullandık. Daha ilk 1 saat içinde düzelmeyi gördük. 2 ay oluyor ve annanem çok iyi. Bir araştırın lütfen.
Eski bir konuNedir solüsyon acaba
Ilacin ismini hatirliyormusunuz?Merhaba, benim annanem 5 yıldır Parkinson hastasiydi. El ve bacaklarda titreme ve hareketler de yavaşlama vardı. Gebze de bir tanıdığımız vasıtasıyla Tübitak ta üretilen özel bir solüsyon kullandık. Daha ilk 1 saat içinde düzelmeyi gördük. 2 ay oluyor ve annanem çok iyi. Bir araştırın lütfen.
Ablamın kaynanası parkınson hastası .Yurumekte zorluk cekıyor konuşması olumsuz etkılendı .Şimdi fızık tedavıye gıdıyor.Çok sonra hastalıgın sebebını buldular .Yaklaşık 3 senedir bu hastalıkla birlikte yaşıyoruz.. Şükürler olsun ki çok ilerlemiş değil. Ama insanın psikolojisinde derin izler bırakıyor. Öyle bir hastalık ki tedavisi olmayan geriletilebilen ama alzheimer ilaçlarının tetiklediği veya ilaç kullanımlarının 3 sene sonrasında artık bir fayda göstermediği.. Çevrenizde parkinson hastası bir yakınınız varsa neler yaşadığını ve nasıl başettiklerini, hangi evrede olduklarını kısacası bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?