• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Park yatakta kraft mı chicco mu ????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mineminem

Öykü Irmak'ım & Anıl Göktürk'üm
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
465
107
123
$lKRA-505-K_1.webp $41467280014118795445.webp

Kızlar sizce hangisini tercih etmeliyim? Birde park yatak için yatak markası önerirmisiniz?

ALDIK VE KURDUK BİLE :p

Eki Görüntüle 1156915 Eki Görüntüle 1156914

MÜZİKLİ TİTRESİMLİ IŞIKLI VE MP3 DESTEĞİ VAR

Son düzenleme:
sanki grili olan daha iyi gibi onun markası ne?

chicco markası onun kalitesi çok iyi birebir gördüm ama bazı özellikleri caymama sebep oldu 65*95 ölçüleri oldukça küçük geldi diğeri 70*110 du. üst barını bebegı koyarkan her seferınde cıkarmak gerekıyor bırde bebek buyudugunde cıkabılecegı fermuarlı gözü yok bunlar olmayınca mecburen vazgeçtım

bencede kraft almakla ıyı yapmışsın. bende yenı aldım kraft benımkıde, en ıyısı en kullanışlısı o gıbı geldı..gercı graco marka cok hosuma gıtmıstı, kuması fln taş gıbı cok guzelde 500 tl olunca vazgectım.

bebek mağazasında çalışmıştım 1 buçuk yıla yakın .. :55:
ikiside güzel chicco kaliteli.. ikiside işinizi görür .. :36:
fiyat hangisine uygunsanız onu alın fakat daha uygunlarını bulabilirsiniz .. :24:
mutlulukla büyütün bebeğinizi .. :3:

bencede kraft almakla ıyı yapmışsın. bende yenı aldım kraft benımkıde, en ıyısı en kullanışlısı o gıbı geldı..gercı graco marka cok hosuma gıtmıstı, kuması fln taş gıbı cok guzelde 500 tl olunca vazgectım.

kraftın hangı modeli pekı

Son düzenleme:
Canim benc kraft baktimda guzel ama fiyati bana yuksek geldi biz papetto 76 120 aldik hatta dun kurdukta acyip buyuk kalitelide geldi bize zaten bebgin ozellikle ilk bbeisleein baya ihtiyaci oluyor.

cok pahali ya ben aldim tekerlegi yok ama 15 euro simdi bitane daha alcam extra gri olandan oda 50 euro civarinda

bebek mağazasında çalışmıştım 1 buçuk yıla yakın .. :55:
ikiside güzel chicco kaliteli.. ikiside işinizi görür .. :36:
fiyat hangisine uygunsanız onu alın fakat daha uygunlarını bulabilirsiniz .. :24:
mutlulukla büyütün bebeğinizi .. :3:

çok tşkler :))))

Back
X