Bende internetten araştırırken bulmuştum.ama kısmet olup gidemedim.inşallah haftaya düşünüyoruz.ümit oyuncaktı galiba,pierre cardin 286 idi.içine yatak aldın mı?ben karar veremedim henüz.CADIARZU
Bende internetten araştırırken bulmuştum.ama kısmet olup gidemedim.inşallah haftaya düşünüyoruz.ümit oyuncaktı galiba,pierre cardin 286 idi.içine yatak aldın mı?ben karar veremedim henüz.CADIARZU
canım biz ikinci resimdekinden aldık stok garden markası rengi tatlı mavi-lacivert. Gözüktüğünden daha büyük, yan kumaşları diğer bazı markalardaki gibi laylansu değil en azından bana öyle geldi.Fermuarlı açılması büyük bir özellik çocuk yürümeye başlayınca içine kendisi girebilir.Birde yanları hem fileli hemde üzerini kapatabileceğin kumaşı var. Ben çok beğendim umarım kullanışlı olur.
nacrun arkadaşım nerelerdesin lütfen sen bari soruma cevap ver şu aldığın stork marka yatağın ebatlarını bana ölçebilirmisin. çokmu geniş gerçekten 78 cm.mi yoksa 70 cm.mi?
merhaba arkadaşlar. hepsiburada.com dan stork garden marka park yatak alan arkadaşlar size bişeyler sormak istiyorum.
park yatağın genişliği gerçektende yazdığı gibi 78 cm. mi?
eğer gerçekten öyleyse sizce çok geniş değilmi?
birde iç yatak için ölçü ne olması gerekiyor?
onun içine göre yatak aldınızmı?
ben bu markayı çok beğendim ama tereddütte kaldım. normal park yatak ölçülerini 70 yada 60 cm olarak biliyorum da o yüzden sordum. bide acaba 60 cm.lik kullanan arkadaşlar varmı aramızda. çokmu dar olur kararsız kaldım.
merhaba arkadasim
stork garden markasini bende cok begendim.hatta kraft lux oyuncakli park yatakla ikisi arasinda kalmis durumdayim.aktifbebe.com da bu yatagi 132ytl alabiliyorsun. hepsiburada sitesi icin genelde istedigin rengin aksinide gonderebiliyorlar diyorlar ya bilemiyorum?yatak gercekten genis.biyerde gorduk inceledik.kumas gibi dokusu,yanlarinda ki fileleri orten bezi olusu cok hosuma gitti.misafir cocuklarinin heryere parmak kalem sokma huyu oldugu malum. bu ozelligiyle yatak daha korunmus oluyor.kraftla arasinda ki en buyuk fark kraftin yanlari musambamsi degisik bir malzemeden ve iskeleti stork a gore daha guclu dayanikli duruyor.storkun borulari ince.kraftin daha genis ve tekerlekleri daha kaliteli saglam duruyor.bizde suan herseye ragmen acaba stork mu alsak diyoruz kararsiziz hala.fiyat farki fazla degill. kraf 176ytl e-bebekte.stork aktifbebede 132ytl.ama genislik olarak ikiside cook guzeel.stork icin 70*110 demisti satici bize ama nette hep 78cm diyor?hayirlisi eger sen benden once stork alacak olursan yorumunu bekliyorum:)
Arkadaşlar henüz yatak, park yatak, bebek arabası, port bebe, ana kucağı vb. eşyaları almayanlar varsa ben size bir yer tavsiye etmek istiyoru. Fatihte İstanbul Büyükşehir belediyesinin altında Haşim İşcan geçidi var orası bunların cenneti. Her türlü markanın Chicco, kraft, Pierre cardin vb. yatakları arabaları var. İşin güzel tarafı nakit alırsanız piyasadaki fiyatın çok altına inebiliyorlar. Ben Pi,erre Cardinin arabası, puseti ve park yatağını( ama bir hayli büyük) 600 Ytlye aldım Arabası çok kaliteli malzemeleri Titanyumdan bebeğe zararsız ve çift yönli kullanılabilen, hafif, herşeyi tek elle yapabileceğiniz ergonomide hazırlanmış. Ben çok beğenerek aldım.430 ytl OLAN PUSET VE ARABAYI 350 YE ALDIM, PARK YATAĞI DA 250 YE ALDIM. bENDEN SİZE TAVSİYEDİR, PAYLAŞMAK İSTEDİM SEVGİLER.
nihayet gittim ve dediğin yerden aldım.390 yazıyordu ama 250 ye aldık.henüz kurmadık.inşaallah hepimizin bebekleri sağlıcakla yatarlar beşiklerinde.:CüvCüv:
merhaba Bebis arkadasim ben nisan annesi olucam kismet ise ama simdiden basladim nerde yatcak bu cocuk derdine:CüvCüv:.bende ilk etappda oda tak.yerine ark yatak dusunuyorum.
incelemelerime gore en genis park yataklar solee
Kraft Tp 504 modeli 80* 113* 86
Baby Care Megaboy Full park yatak 80* 120* 84
bende gittim hasim iscan a ama int satilan fiaytlarin coookkk ustunde fiyat cekiyolar gibime geldi. istedigimde yokdu almadim dolayisiyla.sizin aldiginiz parkyatak ne marka ebatlari ve ne kadara aldiniz mumkune ogrenebilirmiyim
a.s.
Bu park yatak konusunda çok kararsız kalmıştık bizde park yatak kullananların çoğu gıcırdadığından şikayetçiydi.Çoğu üretimini çine verdiğinden dolayı plastik kokusu sinmiş çıkmıyor diyordu.Uzun araştırmalar sonucu istanbulda üretilen kokmayan gıcırdamayan ve hep memnunuz denilen sevi bebeye karar verdik.Sevi bebenin lüx tenteli park yatağının mavisini internetten sipariş verdik birgün sonra geldi.Tavsiye ederim.