Park yatak

Bende internetten araştırırken bulmuştum.ama kısmet olup gidemedim.inşallah haftaya düşünüyoruz.ümit oyuncaktı galiba,pierre cardin 286 idi.içine yatak aldın mı?ben karar veremedim henüz.CADIARZU

Benim aldığım yerin adı 'Senin Oyuncak Galerisi' diye bir yer. Benim aldığım yerde araba ayrı, puset ayrı fiyata satılıyordu. Arabanın fiyatı tek başına 295 YTL idi. Pusetin fiyetı galiba 145 falandı. İkisini 350 YTL ye aldık. Aslında ben uzun zamandır Kraftın Maxima Travel setini almayı düşünüyordum, en uygun fiyatı bulacağım yeri arıyordum, birçok yere göre yine Haşim İşcan geçidi ucuz fiyet verdi. Ama bu mağazaya girince adam çok güzel anlattı bir de arabanın iki yönlü kullanılıyor olması beni cezbetti yani istersen çocuk dışarı bakıyor,istersen sana bakıyor, fiyetlerıda uygun yapınca bunu aldık.Pierre Cardinin bir sürü modeli var senin 286 dediğin belki başka modeldir.Bu arada park yataklar çok küçük gelmişti bana,yarın oyun parkı oloarak kullanacak olursam bebeğimi koysam oyuncağımı koysam diye düşünmem lazımdı. Bu P. Cardinin yatağı en büyüğüydü, enfants diye birşey yazıyor üstündee galiba modelin adı, sorarsınız gidince.

Bende internetten araştırırken bulmuştum.ama kısmet olup gidemedim.inşallah haftaya düşünüyoruz.ümit oyuncaktı galiba,pierre cardin 286 idi.içine yatak aldın mı?ben karar veremedim henüz.CADIARZU

Ha bu arada henüz yatak almadım içine, yaylı yatak gösterdiler orda bana biraz sert geldi. Bir de araştırdığım zaman bebeğe lateks yatak alın diye yazıyordu, oda nedir bilmiyorum . Bir de annem bebek için özel pamuktan bir yatak yaptırmış onu gördükten sonra karar vericem.

nacrun arkadaşım nerelerdesin lütfen sen bari soruma cevap ver şu aldığın stork marka yatağın ebatlarını bana ölçebilirmisin. çokmu geniş gerçekten 78 cm.mi yoksa 70 cm.mi?

nacrun arkadaşım nerelerdesin lütfen sen bari soruma cevap ver şu aldığın stork marka yatağın ebatlarını bana ölçebilirmisin. çokmu geniş gerçekten 78 cm.mi yoksa 70 cm.mi?

canım eni 78 cm geniş güzel bir yatak. Bence dar olacağına geniş olsun.Çocuk rahat rahat yatar.Fakat tek kötü yanı bizim kapılardan sığmıyor.Aslında benim için bu o kadar önemli değil çünkü odasında sabit duracak yani oda oda gezdirmeyeceğim.Birde yatak sormuşsun.Park yataklara özel yataklar satılıyor ama 2 çeşit birisi bizlerin kullandığı yataklar gibi kalın diğeri ise ince yatak.Ben şimdilik üst katı için ince yatak aldım.Aldığım yatak çocuğun yatış şeklini alıyor yani daha sağlıklı.Sonra alt kata indirince kalın yatak almayı düşünüyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

merhaba arkadasim
stork garden markasini bende cok begendim.hatta kraft lux oyuncakli park yatakla ikisi arasinda kalmis durumdayim.aktifbebe.com da bu yatagi 132ytl alabiliyorsun. hepsiburada sitesi icin genelde istedigin rengin aksinide gonderebiliyorlar diyorlar ya bilemiyorum?yatak gercekten genis.biyerde gorduk inceledik.kumas gibi dokusu,yanlarinda ki fileleri orten bezi olusu cok hosuma gitti.misafir cocuklarinin heryere parmak kalem sokma huyu oldugu malum. bu ozelligiyle yatak daha korunmus oluyor.kraftla arasinda ki en buyuk fark kraftin yanlari musambamsi degisik bir malzemeden ve iskeleti stork a gore daha guclu dayanikli duruyor.storkun borulari ince.kraftin daha genis ve tekerlekleri daha kaliteli saglam duruyor.bizde suan herseye ragmen acaba stork mu alsak diyoruz kararsiziz hala.fiyat farki fazla degill. kraf 176ytl e-bebekte.stork aktifbebede 132ytl.ama genislik olarak ikiside cook guzeel.stork icin 70*110 demisti satici bize ama nette hep 78cm diyor?hayirlisi eger sen benden once stork alacak olursan yorumunu bekliyorum:)

merhaba canım, eğer stork marka alırsam sana mutlaka yorum yaparım ama bende halen çok kararsızım. zaten hepsiburada.com da şuan temin edilemiyor yazıyor. bide ben bursada çok baktım incelemek için ama stork marka bulamadım. sanırım kraft alıcam bende kraftın jenny diye bi yatağı var onu düşünüyorum. bide bana stork çok geniş geldi benim o kadar yerimde yok. bakalım kim önce alırsa o anlatsın o zaman :CüvCüv:

nihayet gittim ve dediğin yerden aldım.390 yazıyordu ama 250 ye aldık.henüz kurmadık.inşaallah hepimizin bebekleri sağlıcakla yatarlar beşiklerinde.:CüvCüv:

nihayet gittim ve dediğin yerden aldım.390 yazıyordu ama 250 ye aldık.henüz kurmadık.inşaallah hepimizin bebekleri sağlıcakla yatarlar beşiklerinde.:CüvCüv:

merhaba Bebis arkadasim ben nisan annesi olucam kismet ise ama simdiden basladim nerde yatcak bu cocuk derdine:CüvCüv:.bende ilk etappda oda tak.yerine ark yatak dusunuyorum.
incelemelerime gore en genis park yataklar solee
Kraft Tp 504 modeli 80* 113* 86
Baby Care Megaboy Full park yatak 80* 120* 84

bende gittim hasim iscan a ama int satilan fiaytlarin coookkk ustunde fiyat cekiyolar gibime geldi. istedigimde yokdu almadim dolayisiyla.sizin aldiginiz parkyatak ne marka ebatlari ve ne kadara aldiniz mumkune ogrenebilirmiyim

a.s.

evet gerçekten önce çok istiyorlar ama sonra düşürüyorlar,nukoland mağazası (ümit oyuncak)çok pahalı idi,ama senin mağaza daha uygun.biz pierre cardin aldık ve netten araştırdığıma göre en büyük olanı buydu.5 yaşına kadar yatabilir dedi.250 ye aldık,ayrıca 70 e ana kucağı* taşıma çantası aldık.chicco buhar makinesi de yan mağazada 150 idi.umarım yardımım olmuştur.kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar,ben yeni katıldım aranıza.zaten bebek odası alacağız ,ancak bebeğimi geceleri kendi odama almak zorundayım;bu yüzden de park yatak almayı düşünüyorum.ya d küçük sepetlerden.önerisi olan veya kullanan var mı?ayrıca oto koltuğu olarak d kullanılan ana kucağı kullanışlı mı?*

Bu park yatak konusunda çok kararsız kalmıştık bizde park yatak kullananların çoğu gıcırdadığından şikayetçiydi.Çoğu üretimini çine verdiğinden dolayı plastik kokusu sinmiş çıkmıyor diyordu.Uzun araştırmalar sonucu istanbulda üretilen kokmayan gıcırdamayan ve hep memnunuz denilen sevi bebeye karar verdik.Sevi bebenin lüx tenteli park yatağının mavisini internetten sipariş verdik birgün sonra geldi.Tavsiye ederim.

hayırlı olsun canım ben beş aylıkken almıştım kraftın aldığım günden beride yatak odamda kurulu bebişi bekliyor şimdiye kadar koku filan olmadı hatta arkadaşımın bebeğinide gelince onda uyuttuk hep gıcırdama filanda yaşamadım sallanırken hangi marka çinde üretiliyomuş acaba merak ettim

Teşekkürler canım bizimde 2 ay oldu alalı 6 aylıkken almıştık konuyu görünce yazayım dedim sizede hayırlı olsun bu arada.Tam olarak bilmiyorum ama birkaç markanın adı geçiyordu internetteki forumlarda falan.Sizin koku gıcırdama yapmıyorsa kraft değil demekki:)güle güle kullanın.

Offffff oğlum 9 aylık. kayınvalidemin oraya bir yatak almam lazım.. karyola alacak bütçem yok şu an. Park yatak alayım dedim ama okudukça araştırdıkça kafam karıştı..

Kumaş olsun naylonumsu olsun istemiyorum
En fazla 150 civarı olsun istiyorum
Biraz geniş olsun en azından 3 yaşına kadar kullanılsın istiyorum

hangisi karar veremiyorum...

Alan kullanan arkadaşlar hangi modelden aldınız memnunmusunuz değlmisiniz ve neden?

Teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…