Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kızlar park yatakların içine yatak alacak mısınız
üst kısım için yani
ya da alan oldu mu
gerçi chicco mağazası hiçbirşey koymanıza gerrrek yok demiş ama ne bileyim öyle sert olacak sanki
normal yatak alınsa derinlik çok az kalır
Arkadaşlar henüz yatak, park yatak, bebek arabası, port bebe, ana kucağı vb. eşyaları almayanlar varsa ben size bir yer tavsiye etmek istiyoru. Fatihte İstanbul Büyükşehir belediyesinin altında Haşim İşcan geçidi var orası bunların cenneti. Her türlü markanın Chicco, kraft, Pierre cardin vb. yatakları arabaları var. İşin güzel tarafı nakit alırsanız piyasadaki fiyatın çok altına inebiliyorlar. Ben Pi,erre Cardinin arabası, puseti ve park yatağını( ama bir hayli büyük) 600 Ytlye aldım Arabası çok kaliteli malzemeleri Titanyumdan bebeğe zararsız ve çift yönli kullanılabilen, hafif, herşeyi tek elle yapabileceğiniz ergonomide hazırlanmış. Ben çok beğenerek aldım.430 ytl OLAN PUSET VE ARABAYI 350 YE ALDIM, PARK YATAĞI DA 250 YE ALDIM. bENDEN SİZE TAVSİYEDİR, PAYLAŞMAK İSTEDİM SEVGİLER.
ya arkadaşlar benim kafama takılmaya başladı bende park yatak almayı düşünüyorum ve yatak odasında duracak devamlı ama ben bütüngün onun yanında yatak odasında durmayacağım tabiki odadan odaya getirip götürecekmiyiz nasıl düşünüyorsunuz.?
canım bildiğim kadarıyla zaten portatif birşey.gündüzleri bulunduğun odaya rahatlıkla götürebilirsin diye düşünüyorum.yanılıyormuyum acaba?
valla canım öyle olacak sanırım. yada önce küçük bir beşik alıp 6. aydan sonramı park yatağa geçsek?uffff karar veremedim o da boşa mı masraf olur acaba?