Park yatak

kızlar bende park yatak aldım. hiç koku falan olmadı. bir ay oldu kuralı. cok memnunum. benimki babyz go markası. içinede annem yorgandan biraz daha kalın yatak yaptı. yumuşacık. yatasım geldi.cok güzel oldu.

işte oğluşumun yatağı..
yapabilirsem bakayım resmini koyayım dedim. bakalım becerebilmişmiyim?

Gülegüle kullanın canım güzel olmuş bebişin eşyalarını göre göre insan acayip sabırsızlanıyor ya

saol canım..sorma tatlım ya. bazen giriyorum odasına saatlerce kıyafetlerine bakıyorum... gören deli sanacak..:)Allah hepimizi tezinden kolayca bebeklerimizle kavuştursun..

lebis çok güzelmiş oğluşunun yatağı bende üzerine cibinlik istiyorum bakalım alabilirsem işten güçten hiçbişey yapamıyorum kızlar ya sabah işe akşam eve bebişin kıyafetleri filan annemde sağolsun yıkadı ütüledi ben hiçbirşeyle uğraşamıyorum

ay kıyamam sana ya. valla çalışan arkadaşlara imreniyorum . o halde hem iş hem ev işi. bide telaşınız var nasıl yapıyorsunuz tebrik ediyorum sizi. allah yardımcınız olsun...
bu park yatağında fileden bii cibinliği var üstüne geçirmek icin lastikli bişey.. ama ben takmadım.

sağol canım napalım idare ediyoz işte çalışmasanda olmuyo bir şekilde oluyo allah yardım ediyo aynı cibinlikten benim aldığımdada var ama bende takmam çok kötü duruyor ben normal cibinlik istiyorum şöyle cicili bişey

park yatak heryere taşınması kolay olduğu için gerçekten çok kullanışlı ama ben bebeğimin bi odası olsun istiyorum bu yüzden de uzatmalı karyola takımı almayı düşünüyorum ama hala karar veremedim...herkes hazırlıkları yapmış bitirmiş daha benim hiçbişeyim yok

Ya kızlar park yatakların içine yatak alacak mısınız
üst kısım için yani
ya da alan oldu mu
gerçi chicco mağazası hiçbirşey koymanıza gerrrek yok demiş ama ne bileyim öyle sert olacak sanki
normal yatak alınsa derinlik çok az kalır

Arkadaşlar ben kraft jenny aldım.boyu en uzun park yatak markası.içine de ince sünger bir yatak aldım.ilk aylarda yatması için.daha sonra daha derine yatırcağımzda yarı ortopedik yatak almayı düşünüyorum.

ikinci kat icin bence yatak almanıza gerek yok kıslar. boşa masraf olur. alır birz pamuk bi kılıf dikin doldurun pamukları olsun size yumuşacık yatak. nasılsa o katta fazla yatmıcak. sonra ortapedik yatak alınır alt kat icin. nacizene fikrim budur bence.

Ben park yatağın içine onlara özel yataklar satılıyor onlardan aldım.Bebek üzerine yatınca bebeğin şeklini alıyor.Bebe mağazaları satıcıları onları tavsiye ediyorlar.

park yatağı aldığımız yerde ince şilte satılıyordu park yataklar için 30 ytl filandı içine koyduğunuzda fazla kalın olmadığı için derinliği etkilemiyor onlardan aldık alt katı içindeyataklar satılıyormuş ama annem yün yatak yapıcak oyüzden alt kat için yatak almadım

Arkadaşlar henüz yatak, park yatak, bebek arabası, port bebe, ana kucağı vb. eşyaları almayanlar varsa ben size bir yer tavsiye etmek istiyoru. Fatihte İstanbul Büyükşehir belediyesinin altında Haşim İşcan geçidi var orası bunların cenneti. Her türlü markanın Chicco, kraft, Pierre cardin vb. yatakları arabaları var. İşin güzel tarafı nakit alırsanız piyasadaki fiyatın çok altına inebiliyorlar. Ben Pi,erre Cardinin arabası, puseti ve park yatağını( ama bir hayli büyük) 600 Ytlye aldım Arabası çok kaliteli malzemeleri Titanyumdan bebeğe zararsız ve çift yönli kullanılabilen, hafif, herşeyi tek elle yapabileceğiniz ergonomide hazırlanmış. Ben çok beğenerek aldım.430 ytl OLAN PUSET VE ARABAYI 350 YE ALDIM, PARK YATAĞI DA 250 YE ALDIM. bENDEN SİZE TAVSİYEDİR, PAYLAŞMAK İSTEDİM SEVGİLER.

ya arkadaşlar benim kafama takılmaya başladı bende park yatak almayı düşünüyorum ve yatak odasında duracak devamlı ama ben bütüngün onun yanında yatak odasında durmayacağım tabiki odadan odaya getirip götürecekmiyiz nasıl düşünüyorsunuz.?

Bende internetten araştırırken bulmuştum.ama kısmet olup gidemedim.inşallah haftaya düşünüyoruz.ümit oyuncaktı galiba,pierre cardin 286 idi.içine yatak aldın mı?ben karar veremedim henüz.CADIARZU

canım bildiğim kadarıyla zaten portatif birşey.gündüzleri bulunduğun odaya rahatlıkla götürebilirsin diye düşünüyorum.yanılıyormuyum acaba?

canım bildiğim kadarıyla zaten portatif birşey.gündüzleri bulunduğun odaya rahatlıkla götürebilirsin diye düşünüyorum.yanılıyormuyum acaba?

valla canım öyle olacak sanırım. yada önce küçük bir beşik alıp 6. aydan sonramı park yatağa geçsek?uffff karar veremedim o da boşa mı masraf olur acaba?

valla canım öyle olacak sanırım. yada önce küçük bir beşik alıp 6. aydan sonramı park yatağa geçsek?uffff karar veremedim o da boşa mı masraf olur acaba?

evet canım bencede boşa masraf olur zaten 6 ay yatabileceği beşiklerin fiyatı 150-200 civarı park yataklar 200-250 ikisi birden pahalıya gelir ve o sepetleri işin bitince koyacak yerde lazım ama park yatak katlanıyor küçülüyor en azından

merhaba arkadaşlar. hepsiburada.com dan stork garden marka park yatak alan arkadaşlar size bişeyler sormak istiyorum.
park yatağın genişliği gerçektende yazdığı gibi 78 cm. mi?
eğer gerçekten öyleyse sizce çok geniş değilmi?
birde iç yatak için ölçü ne olması gerekiyor?
onun içine göre yatak aldınızmı?
ben bu markayı çok beğendim ama tereddütte kaldım. normal park yatak ölçülerini 70 yada 60 cm olarak biliyorum da o yüzden sordum. bide acaba 60 cm.lik kullanan arkadaşlar varmı aramızda. çokmu dar olur kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…