Bende internetten araştırırken bulmuştum.ama kısmet olup gidemedim.inşallah haftaya düşünüyoruz.ümit oyuncaktı galiba,pierre cardin 286 idi.içine yatak aldın mı?ben karar veremedim henüz.CADIARZU
Benim aldığım yerin adı 'Senin Oyuncak Galerisi' diye bir yer. Benim aldığım yerde araba ayrı, puset ayrı fiyata satılıyordu. Arabanın fiyatı tek başına 295 YTL idi. Pusetin fiyetı galiba 145 falandı. İkisini 350 YTL ye aldık. Aslında ben uzun zamandır Kraftın Maxima Travel setini almayı düşünüyordum, en uygun fiyatı bulacağım yeri arıyordum, birçok yere göre yine Haşim İşcan geçidi ucuz fiyet verdi. Ama bu mağazaya girince adam çok güzel anlattı bir de arabanın iki yönlü kullanılıyor olması beni cezbetti yani istersen çocuk dışarı bakıyor,istersen sana bakıyor, fiyetlerıda uygun yapınca bunu aldık.Pierre Cardinin bir sürü modeli var senin 286 dediğin belki başka modeldir.Bu arada park yataklar çok küçük gelmişti bana,yarın oyun parkı oloarak kullanacak olursam bebeğimi koysam oyuncağımı koysam diye düşünmem lazımdı. Bu P. Cardinin yatağı en büyüğüydü, enfants diye birşey yazıyor üstündee galiba modelin adı, sorarsınız gidince.