- 4 Mart 2008
- 706
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben park yatak aldım çevremdekilerin tavsiyesiyle..çok memnunlar..kullanışlı diyorlar..daha bugün elime geçti..şimdi kurduk eşimle...ben çok sevindim çok heyecanlandım yaa..sağ salim gelsinler..
canım ben 2 cocuk annesi olarak kesinlikle park yatagı tavsıye edıyorum neden dersen buyuk yatakları cocuk odasına koyuyoruz e bebek kucuk oldugundan sık sık gece emmeye kalkıyo busefer yatak odası ve cocuk odasında mekik dokuyosun park yatak yatak odasına ve heryere rahatlıkla gezdırebıldıgın ıcın rahat sallananlarıda var 3 yasına kadar yatıyor park yatakta sonrada zaten oda takımı alınıyor buyuk karyolalar yer kalabalıgı cocugun buyuk yataga gectıgınde kaldır park yatagı 2 yenıden cıkar toplandıgındada paston puset oluyor .
bizim de hem yer problemimiz var hem de yazın memlekete gittiğimizde götürebileceğimiz bi yatak olması lazım, ben de bebeğimizi kendi odamızda yatırıcam.
park yatakta hangi markalar kullanışlı oluyo arkadaşlar
hangi marka kullanıyosun kelebek1238
canım marka hiç farketmiyor benim bildiğim..geçen yıl arkadaşım 100 ytl ye almıştı kampanyadan..bende kampanyadan aldım 105 ytl ye...
başka sitelerde aynısı 140-240 arasındaydı...aynı model aynı marka..iyi araştırmak lazım..
benimki baby 2 go
bizim de hem yer problemimiz var hem de yazın memlekete gittiğimizde götürebileceğimiz bi yatak olması lazım, ben de bebeğimizi kendi odamızda yatırıcam.
park yatakta hangi markalar kullanışlı oluyo arkadaşlar
kaç yaşına kadar kullanılabiliyo senin aldığın sitenin adı ne rehavet