Park yatak mı, bebek karyolası mı sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gizemm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese paylaşımları için çok teşekkür ediyorum. tearful senin park yatağının markası ve modelini hatırlıyor musun acaba?

markası comfy ama detaylı adını bilmiyorum bir sürü comfy var. aldığım siteye baktım oradanda kalkmış :çok üzgünüm:

arkadaşlar memnun kalan anneler hangi markanın, hangi modelinin park yatağını kullanıyorlar? sanırım ben de park yatak alıcamCADIARZU. bir kaç yıl sonra da genç odası tarzında birşeyler alırım diyorum

Karyola görünüş olarak daha iyi durmasına rağmen bence park yatak daha avantajlı. hem portatif hem istediğin yere taşı hemde işin bitince katla kaldır.Kraftın L804 modelini kullanıyorum çok memnunum. Sallanabilir özelliği çok iyi. hangi marka alırsan al sallanabilir olmasına dikkat et çok işe yarıyo. Chicco yu sallanıyo diye satıyolar ama sallanmıyo haberin olsun.Söylediğim modeli e-bebek.com da görebilirsin.

arkadaşlar memnun kalan anneler hangi markanın, hangi modelinin park yatağını kullanıyorlar? sanırım ben de park yatak alıcamCADIARZU. bir kaç yıl sonra da genç odası tarzında birşeyler alırım diyorum

ben baby care mega boy full fonksiyonlu olanı aldım.1 ay araştırdım.piyasadakilerden çok daha büyük.iki katlı,tüm özelliklere sahip ve kumaşı çok kaliteli.cibinlik ve ayıcıklarıda çok şeker.resmini haziran annelerine koymuştum.bugün arkadasım geldi 6 aylık kızı var ve karyolasından sarkıp düşecek gibi oluyormuş.250 milyona almış çok pişman.yatagımızı gördü ve oda bundan almaya karar verdi.yani anne adaylarına tavsiye ederim.109 milyona aldım.

Karyola görünüş olarak daha iyi durmasına rağmen bence park yatak daha avantajlı. hem portatif hem istediğin yere taşı hemde işin bitince katla kaldır.Kraftın L804 modelini kullanıyorum çok memnunum. Sallanabilir özelliği çok iyi. hangi marka alırsan al sallanabilir olmasına dikkat et çok işe yarıyo. Chicco yu sallanıyo diye satıyolar ama sallanmıyo haberin olsun.Söylediğim modeli e-bebek.com da görebilirsin.

bende chicco lullaby xl 2008 kullanıyorum uzaktan kumandalı titresimli gayetde güzel sallanıyo.cok geniş ve kumas kalitesi süper

bu arada topic sahibi kardişşş hepsi burada sitesinde comfy var...:1rolleyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kızım park yatakta hiç yatmadı uyurken çok dönüyor şimdi yerde yatırıyorum bence bebek doğduğunda almak lazım

Back