Park yatak kullanan anneler!!!!!!!

bu yataklar kac aya kadar kullaniliyor :) hic bir bilgim yok ben sadece iki ay kullanacagim aslinda yanimdada yatar ama simdi bocek falan gelir sinek ustunude tulle kapayacam misil misil uyusun benim fistik :)

teşekkür ederim arakadaşlar hepinizin ilgisinden dolayı.Ben bebeğimi artık park yatakta yatırıcam şimdilik ama rahat edememezsek ahşap olanardan alcam ilerde. Şimdilik böyle oldu.

bende park yatak kullanıyorum tatildede yanımızda getirdik aslında bebeğin rahatlığı dıştaki karyolaya değil içindeki döşeğe bağlı bence onun için ahşapta daha rahat edeceğini düşünmüyorum

bu yataklar kac aya kadar kullaniliyor :) hic bir bilgim yok ben sadece iki ay kullanacagim aslinda yanimdada yatar ama simdi bocek falan gelir sinek ustunude tulle kapayacam misil misil uyusun benim fistik :)

ÜST KISIMDA BEBEGİN 18 AYA KADAR KULLANIYORMUŞUN 18 AYDAN SONRADA ALT KISMI KULLANIYORMUŞUN BENİMDE VAR ÇOOK RAHAT BENDE MEMNUNUM ARTIK ALT KISMIDA BEBEGİN BOYUFALAN NEZAMAN NEKADAR UZARSA O SÜREYE KADAR KULLANIRSIN. RESMİNİDE KOYAYIM İSTERSENİZ

Bende babycare'nin park yatağını kullanıyorum ve çok memnunum içindeki yatak ortopedik olduktan sonra ahşap olmuş park yatak olmuş ne farkeder. Bana göre park yataklar çok kullanışlı..

Arkadaşlar bunların plastikleri bebekler için tehlikeli deilmi acaba tabiki iyi markaların ki daha iyidir ama sonucta onalrda dünya para normal olanlarında ben ebebek mağazasında baktım o etrafındaki kumaş benzeri şey resmen plastik ve sert,

meraba canım bende park yatak kullanıyorum ilk aldığımızda bizde de vardı o koku zamanla gidiyo merak etme ben onun içine yatak aldım ve uyku sti akımı aldım tabi kenarlara başlıkları olmadı ama ben iki tane uzun başlığını yatağın üzerine koydum üstüne çarşafını yaydım ve yorganını örttüm çokta güzel oldu yumuşacık bence sende öyle yapa.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…