• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Park yatak kullanan anneler!!!!!!!

ceylann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
125
0
96
Malatya
Park yatak kullanan anneler,ben de park yatak aldım,eşimyatağı kurdu ama bu plastik kokusu var heralde zamanla geçiyodur değil mi? Birde siz içine şu uyku setlerindn aldınız mı,yatak olarak ne aldınz?Aman ya önceleri çok beğenyodum bu yatakları ama sanki estetik açıdan ahşap beşikler daha mı güzel görünüyo ne????

Park yatak kullanan anneler,ben de park yatak aldım,eşimyatağı kurdu ama bu plastik kokusu var heralde zamanla geçiyodur değil mi? Birde siz içine şu uyku setlerindn aldınız mı,yatak olarak ne aldınz?Aman ya önceleri çok beğenyodum bu yatakları ama sanki estetik açıdan ahşap beşikler daha mı güzel görünüyo ne????

ben salona park yatak odasinada ahsap takim aldim ama benimkinde koku yok ama sesi hisirtisi uyuz ediyor beni keske almasaydim artik tatillerdeoyun bahcesi diye kullanicam yatiriyorum 10 dk sonra kalkiyor kizim ama odasindaki daha rahat ortapedik bende basta begenerek almistim park yatagi ama memnun degilim

valla ben gayet memnunum.ne koku var sesi nede egri bügrü duruşu..su anda 6 aylık bebeği olan arkadasım beşik almış 250 milyona ve memnun degil keşke park alsaydım diyor..tabi modeli ve markasından mı anladım kişiye göre degişiyor?

valla ben gayet memnunum.ne koku var sesi nede egri bügrü duruşu..su anda 6 aylık bebeği olan arkadasım beşik almış 250 milyona ve memnun degil keşke park alsaydım diyor..tabi modeli ve markasından mı anladım kişiye göre degişiyor?

canim bende alacagim sen ne markasi aldim internette varmi benimde almam lazim
yaz icin iki ayligina turkiyeye geliyorum orda kullanmak icin kokusuz ve sessiz olsun lutfen :)

canım ben baby care mega boy aldım full fonksiyonlu..zaten nette hemen bulursun..fiyatı çok uygun geldi gayette saglam duruyor..haziran annelerinde bebişlere alınanlara resim koymuştum..baska sorun olursa burdayım..

canim internetten baktim renk olarak tek bu mu var

76408.jpg

benim ki pembe lacivert;kırmızı laciverti;benettonu;bide mavisi var..sen ne renk düşünüyorsun?ben baska bir siteden almıştım.isim verebilir miyiz bilmiyorum ki?

biz de park yatak kullanıyoruz ne kokusu var ne sesi pançodan almışdık ben memnunum şahsen kızım 2 ay 10 günlük içine taç ın uyku setini aldım ben rahat ettiğini düşünüyorum hem hesaplı hem kullanışlıyerimseniben

bende sevi-bebe nin park yatağını aldım bende memnunum zaten benden önce doğum yapan arkadaşım tavsiye etmişti o hem normal beşik, yatak odasına koymak içinde park yatak almıştı çocuk büyüdükçe beşik dar geldiği için beşiğinde yatamadı.. park yatak diğer beşiklere göre daha geniş fiatı da gerçekten uygun

yok canim gelmedi..aslinda link vermek yasak olmamali sonucta oneri yapiyoruz :)
sen kendin satmiyorsun hihih..burdan ver linki eger yanlis yaparsak mod arkadaslar uyaririr zaten

Bende Kraftın L3 park yatağını aldım ama açıkçası şu an kullanamıyorum..Çünkü içindeki yatak çok yumuşak çıktı yeniden ortopedik yatak almak gerekiyor..

Aslında bebek odaları için olan büyük beşikler daha uygun çünkü bebek küçük olduğu için sert yatakta ve yastıksız yatması gerekiyor.. Ve daha dekoratif..

Ben park yatağın bir faydasını görmedim.. Titreşim ve müzik bebişin ilgisini çeker kolayca uyur diye düşünüyordum ama bebek uyumak istemiyorsa titreşimi falan sallamıyor..

ben kullandım çokta memnum kalmıstım,
ama ben ev dısında kullanıyodum yazlıga ve bı yere gıttıgımde,
6 ay süreklı olarak kullandım rusyada,
hiç bi problem yoktu,
sanırım senın aldıgın markayla alakalıdır plastık kokusu,
eger normal yatak nıyetıne kullanıcaksanız,hergun hergun rahatsız olabılır cocuk

benimki mamas&papas in alt degistirme yeri var uzerinde icinde ortapedik yatagi var yinede ahsap yataginin yerini alamadi bende yeniden 7aya kadar kullanacagi ahsap besik aldim sallaniyorda odasinda tamamen yatana kadar park yatagi turkiyeye gelirken getirip birakicam geldikce kullaniriz kizim sevmedi uyumuyor o yatakta anlamadim gitti

bana park yataklar hıc cazip gelmiyor adı ustunde park yatak onu ben onumuzdekı ay alıcagım oyun parkı olarak kullanıcagfım ogluma bız msf lake boyalı karyola aldık buyuyen karyola raylı sıstem ve bbek ayaklanmaya basladıgında yan kenarları yksek yanı tepesının ustune dusmesın dıye benden tavsıye sana 850 ye aldık ama harıka bısey ondan baska bı yerde uyumuyor cok sevıyor yatagını benden sana tavsıye bebegıne yatak al ve ona alıstır canım

bende baybyrose dan aldım park yatağımı ne kokusu var ne gıcırtısı çokda memnunum içinede uyku seti aldım gayet şık duruyo diğer beşiklere göre içi çok daha geniş üstünede dönence taktım fıstık gibi oldu..ne gerek var tahta beşik almaya zaten biras büyüsün çocuk odası hazırlayacağız kızıma inşallahh şimdilik park yatak yetiyor..

bana park yataklar hıc cazip gelmiyor adı ustunde park yatak onu ben onumuzdekı ay alıcagım oyun parkı olarak kullanıcagfım ogluma bız msf lake boyalı karyola aldık buyuyen karyola raylı sıstem ve bbek ayaklanmaya basladıgında yan kenarları yksek yanı tepesının ustune dusmesın dıye benden tavsıye sana 850 ye aldık ama harıka bısey ondan baska bı yerde uyumuyor cok sevıyor yatagını benden sana tavsıye bebegıne yatak al ve ona alıstır canım

park yataklar zaten süreklilik durumunda saglıklı olmazkı,
kısa süreli kullanım için yanı dedıgım gıbı,yazlıga yatılı mısafırlıge falan gıderken

Back