Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Park yatak konusunda çok kararsızım :(

conjectures

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2013
72
13
uzun çabalarım sonucu eşimi ahşap beşikten vazgeçirdim ama park yatak konusunu da bana bıraktı. O kadar geniş bir çerçeve var ki kafam allak bullak oldu. Hangi marka alsam çok kararsızım bir fikir verin lütfen

kraft calipso kullanıyorum 70*120 ölçüsü. sallanması gayet iyi. ayakları da sağlam. ara katı da kullanışlıydı. 1,5 sene oldu bi sıkıntımız yok. bi kaç kez kapatırken zorladık gıcırdamaya başladı. ama garantiden hemen yapıldı. sıkıntı olmuyo. tavsiye ederim

Bende mobilya beşik var sallanan. Onu kullanıyorum. Park yatağımızı da sadece seyehatlerde kullanıyorz.ufak bişey sallanmıyor klasik kutu gibi. Beşiğim olmasa sadece o olsa daha iyidi. Çocuğun düşmemesi açısından da yüksek olması çok iyi park yatakların.

Bende internetten nene marka aldim yatagiyla 200 tl di uygun diye aldik biz gunduz odasinda karyolasinda yatircam aksamlari yatak odasinda onda uyuyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…