Doğuma Hazırlık Park yatak için ışıklı dönence

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Siyem

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
22
7
6
35
İzmir
Kraft disneyin park yataklarından aldım fakat, ışıklı müzikli dönencelerden istiyorum ve dönenceler hep tahta beşik ve yataklar için sanırım bilgisi olan var mı??? ÖZellikle Fisher price inkiler çok güzel gözüküyor

bende kraft aldım ama dönencesi var coğu krafttada gördüm neden yokki seninkinde

maalesef park yatağa takılan dönence yok bende e-bebek te sormuştum onlar dediler
mutlu düşler dönencesini sipariş verdim bende bir kaç güne gelir geldiğinde de eşime
ahşap ayak yaptırıp ona taktıracağım dönenceyi :)
e-bebekte gösterim amaçlı tahta ayaklara monte etmişlerdi
bende onun benzerini yaptıracağım eşime öyle kullanacağım :)

Öncelikle hayırlı doğumlar. Benim kızım iki aylık. Dönenceyi beşiğin kenarına takman şart değil. Cibinliğin tepe kısmına da takabilirsin. Ama ille de al derim. Benim kızım müziği dinliyor ve ışıklara bakarak uyuyor. MAŞALLAH Sallamaya gerek bile kalmıyor.

merhaba, bizde kraft park yatak kullanıyoruz yanlışlıkla dönenceyi kırmıştık.sonra playgronun dönencelerinden aldık park yataklara ve mobilya yataklara da takılabiliyor ama ışıklı değil almayı düşünürsen e-bebeklerde satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…