Doğuma Hazırlık park yatak hangi marka önerirsiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
egerki sürekli kalıcı bişi istiyosan büyüyen karyola al cnm genç odasıda oluyo o hem senelerce kullanır bu park yataklar bellli zamana kadar bende aldım ama bir sene ıoda yapmıcam yazlıgada giderken yanmımıza alırım die aldım oda yaptıgımda odasında yatagında yatıcak cnmmm

msuyas aynen sen gibi düşünüyorum ama suan oda yapma sansım yok.cunkı bu ay tayıncıyız doğuma kayınvalıdeme gidiyorum ordan evıme gelıcem 1,5 2 ay kalıp martta ank ya egıtme 4ayda ordayım:KK43:( anlıcan eve gelmem agustosu bulucak.ben suan oda yapamam gibi duruyor en makulu sanırım 1 yıl idare etmek için park yatak.işte chıccoyu begenmıstım kızlar stork yazmıs nerdeyse 3de 1 fıyatına bunumu alsam acaba.zaten ailelrımız farklıs ehırde park yatagıda gittikce götürürüm dıye düşündum

kızlar kafam karıstı chıcco alıcaktım ama storkmu alsam onuda övmüşssünüz suan 34 haftaya girmek üzereyım yavastan alayım bana bır akıl verın benım magaz abakma sansım yok tamemen burdkaı yorumlara göre alıp netten sipariş edecegım yardım edın içine ne alıcamıda yazın ama

canım perşembe günü arife iş yarım gün olduğundan irembebe'ye uğrayacağım, bakıp hemen yazarım.. haftaiçi bir yere gitme şansım olmuyor malum istanbulun trafiğiydi, işten geç çıkıyorum zaten.. ben de senin gibi stork ile chicco arasında kaldım.

bende kanz marka aldım...kurması katlanması çok kolay...büyüklüğü de 70e 110...4 yaşına kadar kullanır dediler...

reses senden cevap beklıyorum unutma bak olmaıd özelden at canım
kafam cok karıstı kızlar ayca kanzın hangş modleı ne kadara aldın

reses senden cevap beklıyorum unutma bak olmaıd özelden at canım
kafam cok karıstı kızlar ayca kanzın hangş modleı ne kadara aldın

canım biraz önce geldim. İrembebe'ye gittim. Stork'un yatağı ile kanz'ın yatağı herşeyiyle aynıymış, aynı fabrika üretiyormuş, sadece çıkışta marka isimleri farklı basılıyormuş. Stork ve kanz aynı zamanda çin malıymış (ham madde de çin'den) ve park yataktan tut, pusetler, oto koltukları artık hep çin'de üretiliyormuş. Stork ve kanz'ın kumaşları da naylonumsu bu arada. Chicco'ya tekrar baktım, diğerlerine göre ufak görünüyor ama şöyle bir farkı var; chicco'nun malzemesi italya kaynaklı ve kalite belgeli ancak parçaların birleşitirilmesi çin'de yapılıyormuş yani iş gücü çin'de. Biz son kararımızı chicco'dan yana verdik. Ama kırmızısı şu anda hiçbir yerde yok, firmada da yokmuş.
Bizim için çin malı olup olmaması önemli, orada yatacak, dokunup soluyacak, yeri gelecek ağzını sürüp dişlemeye çalışacak.. bunları düşününce ya tamamen yerli malı ne bileyim TR'de üretilenleri arayıp bulucam.. ya da chicco'yu alıp oturucam.. ha bu arada stork'un çıkarılıp yıkanabilen kılıfını da çıkarıp takmak zor, uğraşmaya pek gelmez, elinizde kalabilir dedi..

Kızlar ben crespo park yatak alacam ebebekden. 60*120 kuması da guzel. Zaten yanlar fıle yumusak. Hemde 89.90. Bırde Bayrama ozel %10 hedıye cekı. 200 Tl lık alısverıse de 50 Tl hediye cekı

Sımdı baska ıhtıyacım varmı dıye bakıyorum sıtesıne 50 Tl hedıye cekı kazanabılmek ıcın.

Son düzenleme:
reses cok saol bende chıcco alayım 350 bebegımden kıymetlı değil.çin malı bende istemem.hem bu kadar fıyat farkı varsa bişey vardır.tmm benım erkek bende yesıllı yada mavili alıcam
melek hedıye cekı kazanma sansı olan sıteden alayım ebebekdenmı alsam bende

Kızlar offf yıne karar kaldım. Bugun aksam ustu Kızıltoprak ebebek subesıne gıttım. Cogunun kuması naylonumsu. Crespo oyle degıl ama o da bır coguna gore dar uzun.

Ya kızlar benım oglum 9.5 aylık nerdeyse 10 aylık olacak. Sımdıden o ebatlarda rahat edemez dıyorum. Kayınvalıdemın oraya yatak almam lazım bebege baktıgı ıcın. her gun oraya bırakıyoruz.
Ben 350 verecek olsak hıc dusunmem en saglıklısı olan karyoladan alırım.

Ben oglum ıcın su anda bu karyolayı kullanıyorum. En saglıklısı da karyola.
Ben mothercare outletten 283 e almıstım. Sımdı yıne bulsam 250 e kadar bır karyola alacam. Hem daha uzun sure kullanırım hem bebegım daha rahat eder hem saglıklı, dayanıklı, kırlenme derdı yok bılmem ne.

Bebegım 7 aya gelene kadar bu sekılde kullandım. Dustukden sonra asagı ındırdım..

Son düzenleme:
X