Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben "chicco lullaby lx" model aldım.
henüz kullanmadım ama kullanan bir arkadaşım var çok memnun.
ayrıca ben almadan önce gerçekten çok araştırdım, kalite anlamında en üst sınıf olan park yatak bu.
kuzenim de hamile, aynısından o da aldı. yanlız fiyatını araştırarak alman lazım, farklı fiyatlar var.
ben çarşıdan (kemeraltı) 5 taksitle 300 tl ye aldım.
ayrıca kapılardan geçiyor ve kumaş kalitesi çok iyi.
ben ve eşim aylardır park yatak araştırıyoruz en sonunda çok şükür bulabildik.bazıları çin malı bazılarının kumaşı muşamba gibi...ikna olmak çok zor...biz stork garden kılıfı çıkarılıp yıkanabilen 2009 model park yatağı aldık.kumaş kalitesi ötekilerden farklı.cibinliği paketten çıkıyo.hepsiburadadan sipariş verdik 4-5 günde elimize ulaştı.fermuarlı olduğu için bir süre sonra söküp yıkanabilmesi çok avantajlı diğer markalarda böyle birşey yok.bazıları dar.80x110 bizim aldığımızın ölçüleri ve kapılarımız da 80 cm yani kapıdan geçmiyor ama bulabildiğimiz hem geniş hem kaliteli yatak bu oldu.chiconunki çok dar ve boyu 100cm.onu küçük diye almadık çünkü uzun süre kullanmak istiyoruz.bir mağazada bir kadın 3 yaşındaki çocuğunun hala stork gardeni kullandığını anlattı memnunlarmış....iyi alışverişler...
e-bebek'te crespo'yu gördüm biraz dandik geldi, bir de orada bir aile vardı evde kurmuşlar dengesiz olmuş, mağazadaki görevliler uğraşıyorlardı, zeminde yamuk yumuk duruyordu.. ben stork'u merak ettim bayağı, irembebe bostancı bana yakın oraya gidip bi incelicem, e-bebek'te yoktu o. hem fiyatı uygun 149 du galiba, hem de ebatları geniş.. çok arada kaldım bu park yatak meselesinde.. bi de çin malı olanlar beni delirtiyor..