Parise gidemeyenler,gidipte dönemeyenler klübü

sende kocan uyurken tecevüz et onaa :KK23::KK23::KK23:

libidom süperdii yaa en güzel paris anılarım ahh ahh:KK53:

hamilelikte libido tavan yapıyor yafuuu çok fena:KK17:

rüyalarla idare ediyorum işte ben en verimli zamanlarımı:KK51:

adamı uyandırsam alır yastığını kaçar kesin okadar korkuyo ki bişey olursa suçluluk duyarım diyo herseferinde bende artık üstüne gitmiyorum
:KK19::KK19:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: nerdeee lennn garuu paristemi yaşıyo yoksaaa:KK52::KK52::KK52::KK52:

hadi lenn küçüklümü çocuklumu bilirsin sen burda olmasamda melissa kitabını unutmaaaa uhahahahah fantazilerimin kitabıııı:KK52::KK53::KK53:

13 yaşında ben anamın açık seçik kitaplarınından eyfelin özelliklerini yararlarını öğrenyodummm:KK52::KK52:

:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK52::KK52::KK52::KK52:

kutlarız vallah sevgililiğimizden beri evlenince başka türlü kutlar olduk tabii:KK23::KK23:

kızım sen odunsun ya oduunn fantazi bu adı üstünde normal standartlarda olursa adı fantazi olmiii :KK23::KK23::KK23:

kesinikle bebek için yapmıcan öle zevk için zevkk konuşturma beni topikin ömrü kısalır
:KK52::KK52:

ne hatunlar vardı beee hepsi gelsin balkon macerası cimcimenindi galba dimi:KK52::KK52::KK52:

aynen bende bilyom macerasını :21: nerde hatun yaaa:KK53:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: nerdeee lennn garuu paristemi yaşıyo yoksaaa:KK52::KK52::KK52::KK52:

hadi lenn küçüklümü çocuklumu bilirsin sen burda olmasamda melissa kitabını unutmaaaa uhahahahah fantazilerimin kitabıııı:KK52::KK53::KK53:

13 yaşında ben anamın açık seçik kitaplarınından eyfelin özelliklerini yararlarını öğrenyodummm:KK52::KK52:

vışşşşşşşşşş :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ayyyy hattta hatunun bırı dayanamayıp kocayı eve cagırmıstı gunduz koru musluk patladı dıyeeeeeeeeeeee kndırp

fantaziye bakkk .......

bende geçen tay giydim malum zayıf ince bel popo yuvarlak uzun tayt sexü badi...kocam maç izlip duruuu.....eğildim Plzmanın altındaki çekmecede bişi karıştıryom adam hedefe kitlendi anam mutfakta yalvariii hadi nolurr gidelim dedim anam var olmazzzz desemde:KK52::KK52::KK52:

tabii sonuç parisle bittiiiiiiiiiiiiiiii:KK34: artık banyo sefalarımız bitti laaa ama ev alırsam kesin jakuzi olcak çift ikişilk hemde:KK51:

fantaziye bakkk .......

bende geçen tay giydim malum zayıf ince bel popo yuvarlak uzun tayt sexü badi...kocam maç izlip duruuu.....eğildim Plzmanın altındaki çekmecede bişi karıştıryom adam hedefe kitlendi anam mutfakta yalvariii hadi nolurr gidelim dedim anam var olmazzzz desemde:KK52::KK52::KK52:

tabii sonuç parisle bittiiiiiiiiiiiiiiii:KK34: artık banyo sefalarımız bitti laaa ama ev alırsam kesin jakuzi olcak çift ikişilk hemde:KK51:

manyaksın laaaaa bendede parısten kaçma taktıklerı varrrrrrrr

hamilelikte libido tavan yapıyor yafuuu çok fena:KK17:

rüyalarla idare ediyorum işte ben en verimli zamanlarımı:KK51:

adamı uyandırsam alır yastığını kaçar kesin okadar korkuyo ki bişey olursa suçluluk duyarım diyo herseferinde bende artık üstüne gitmiyorum
:KK19::KK19:

ben hamişlikte çok azgın rüyalar göryodum heeee hatrlıomda tecevüz ediyolardı valla kocaman eyfel görmüş korkmuştum :KK53::KK53:

bişi olmazki bunu doktor açıklasın herkes yapıo desene:KK16:

ben hamişlikte çok azgın rüyalar göryodum heeee hatrlıomda tecevüz ediyolardı valla kocaman eyfel görmüş korkmuştum :KK53::KK53:

bişi olmazki bunu doktor açıklasın herkes yapıo desene:KK16:

sen kocaman eyfel gordun ve korktun hadı nennnn eyfelle sormak lasım bıde belkı o senden daha cok korktuuuuuuuuuuuu:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X