Paris saldırısı sonrası Avrupa'dan ilk sert çıkış: Mülteciler gelmesin

hah işte abla mekez patlıyor herkes bilmem ne vicdanlarını sorgulamak lazım benim dinimin emrettiği budur

sevinmedim ama ne hissettin dersen öfke bi suriyeli garibanları baş belası ettik başımıza sığamadık abla sığamadık

daracık bi mezara sığacak şu gövdemiz şu koskoca dünyaya sığamadı

nedir 3 günlük dünyada bu hırs nedir dedim neyi paylaşamıyoruz

neyse
ancak fransa gibi bi ülkede eş zamanlı 6 patlama manidar değil mi ?çok manidar hem de

bu arada her diktatör sen gibi olsunnn

"onların dinine gitmedikçe asla sizi kabul etmezler hoşnut olmazlar" demişsin ya; yok canım öyle değil, onların dinini kabul bile etsen bu kez de dönek derler:) onlara yaranmaninin hiç çaresi yok. O yüzden vakarlı olup, özenti olmaktan vazgecsek iyi olur. Şu özenti halimiz onları çok güldürüyordur eminim

e amaçları bu değilmidi zaten ulaşmadılar diyebilir miyiz
layıkıyla ulaştılar hemde
biz burda müslümanız diyoruz müslümanlara dini anlatmaya çalışıyoruz komik gerçekten

zaten onların ülkesinde bunu yapamazsın. hoş burada da yapamazsın. çünkü bu ülke cumhuriyetle yönetiliyor. insan hakları var. hukuk ülkesi. karıştırma başka yerlerle burayı
tabi canım haklısın

cumhuriyetle her türlü ahlaksızlığı bağdastırmanızda ayrı acı veriyor insana yahu

cumhuriyet yaşam hakkına saygı demek

lütfen şu tarz şeylerle bağdaştırmayın homoseksüellik hormon bozukluğudur ve tadavisi için çalışmalar sürüyor ---diye biliyorum
kusurdan doğuyor ancak tercih ile devam ediyor
ulen ters ilişkinin neyini savunuyosun neyine özgürlük diyosunuz hafsalam almıyor benim
herşeyi geçtim sağlık ulen
yaşam hakkıma saygı duyun ben mazot iççem o zaman yada baly çekçem bu mudur

bir tür sapıklık sayılabilecek bir duruma hoşgörü gösterilecek neymiş efendim saygı ALLAH aşkına okypete hanım kan şekerim düşüyor size yazarken

Alıntılaşmanıza dalmak istemem ama, söylemeden edemeyeceğim; homoseksüellik hormon bozukluğu değil; organik bir sebebe bağlı bişey değil. Psikiyatride de hastalık olarak kabul edilmiyor. Gayet "normal" bişey olarak kabul ediliyor; tabi kişisel farklı görüşler olabilir

Osmanlı yüzünden mi sevmiyorlarmış? :) Almanya Fransa İtalya ya da Avusturya vs neden sevmesin Osmanlı'yı?
Ah pardon, Osmanlı, Viyana'yı kuşatıp alamadıkları için mi?
Ya da Paris'i veya Berlin'i? :)
Osmanlı'nın son zamanları Fransızca diline merak ile geçmiştir.
Sanat için de Fransa'ya gönderilmiştir ileri gelen sanatçılar.
Komik olmayın.
Onların sosyal düzenlerini bozdukları için yabancıları sevmiyorlar.
Gururlanacaksanız elbette gururlanın da olmayan bir hükümdarlık alanı üstünden bunu yapmak saçma.

e iyide canım kardeşim bunlar senin kıstasın olamaz ki
e böyle şeyleri kıstas yapacaksak içkili iken her türlü haltı yiyen insanlarda bazılarının kıstası olur ancak ne deniyor 2 bardak içip efendi efendi uyuyor (zavallı kendine ediyor ama napalım kişisel tercih )miş !!
o imam haberini duymadım ALLAH cc kahretsin ne deyim
ki cezası inşallah kesilmiştir fani dünyadada gerçek alemde bin katını çeksin
ben mi hiç denk gelmiyorum mağarada falana yaşamıyorum ankaranın göbeğindeyim heleki kızılayda kocatepeyi ararken bi araya girmiştik ohoooo gündüz vakti çay içer gibi içiyolardı böyle açıkta
bende pek normal olmadığım için amannn demişim sesli sesli ilk kez görmüştüm çünkü
içkili restoran gören masum amine
tesettüre gelince oyuncak edenlere tahammülüm yok benimde
yani kısacası müslümanları yaftalamadan dönüp bi bakacaksın şöyle
insan hakları beyanemesinden önce Peygamberin ve dinin tavsiyelerine uyulsa pek gerek kalmayacak zaten ama nerdeeeeee

ALLAH hepimizi hayırlı şekilde ıslah eylesin ne deyim

Öncelikle başta şunun altını kalın çizgilerle çizmek gerekir : İnsanlar çeşitli dış etkenlerle eşcinsel eğilimlere sapar.

Peki nedir bu dış etkenler? Başta yanlış çocuk eğitimi. Kız bebek bekleyen ailenin erkeği kız kıyafetleri ile giydirip kız gibi yetiştirmeleri, kızlarla erkek çocukları aynı yataklarda yatırmaları, erkek çocuklarının kadınsı ortamda büyütülmeleri, ...Özellikle de babaların eşlerine- erkek çocuklarının annelerine - baskı yapmaları, dövmeleri, zulmetmeleri,...Bu durumda erkek çocuk babayı idol olarak görmediği için kendi iç dünyasında başka ideal şahsiyetler aramaya başlar.Ve bu sürecin sonu eşcinsel eğilimlere doğru rahatlıkla kayabilir!Kısaca baba dayağı da erkek çocukları eşcinsel eğilimlere yöneltebilmektedir!

Tabii aynı durum tersi için de söz konusu.Kız çocuk için de aynı durum söz konusu !

Hormonlar konusu da ayrıca ele alınması gerekir.Kendinde eşcinsel eğilim gören erkekler öncelikle hormon tedavisine girmesi gerekir.Unutmamak gerekir ki her erkekte de %10 kadınlık hormonu, her kadında da %10 erkeklik hormonu vardır.Eğer hormon araştırması sonucu % 40- 50 kadınlık hormonu ortaya çıkıyorsa , ikinci aşama, hormon tedavisi ne geçilmelidir.Unutmamalıdır ki hormon tedavisi ile kadınlık hormonları erkekleştirilebilmektedir.

ben okuduğumu yazdım zeynep ayrıca alıntıya girebilirsin sorun yok burası tartışma platformu

arkadaşım sana ne milletin özelinden. cinsel hayatından. seni ne ilgilendiriyor. savunuyorum çünkü,bu onun hayatı,ne sana düşer karışmak ne bana

. ister lokantada içkisini çay gibi içer buda seni bağlamaz. isterse çay içer ayran götürür. nedir bu yasakçı zihniyetiniz. dışarda rakımıda içerim şarabımıda. laf edeninde alnını karışlarım. yok öyle nane

benim yazımda yasakcı olduğumu anlamışsın daha ne yazayım
ki
gerek yok

Benimle ilgili kısmına cevap yazayım; canım escinsellikle ilgili yazdıklarım benim şahsi fikrim değil; şahsi fikrim senin bahsettiğin dış etkenler vs onlara katılıyorum. Nerden okudun bilmiyorum ama eşcinsellik günümüz tıbbında kesinlikle bir hastalık olarak görülmüyor, hastalık olarak görülmediği için tedavi de gerektirmiyor. İnsanlarda hormon bozukluğu olabilir; ama hormon bozukluğu escinsellige sebep olmuyor. Mesela testesteron düzeyi yüksek olan bir kadının sakallari filan çıkabilir ama bu kadınlar erkek gibi hissetmiyorlar; sakallari çıktığı için bunalıma giriyorlar. Tam tersi erkekler de, hormon bozuklugu nedeniyle, erektil disfonksiyon yaşayınca kadin gibi hissetmeyip, bunalıma giriyorlar. Cinsiyet algisinda esas mesele psikolojik olarak kendini ne hissettigindir; ki bu bazen hormonlara rağmen olabilir. Yani hormonların ve vücudun erkek olsa bile psikolojik olarak kadin hissedebilirsin ve tam tersi de geçerli. Yani hormon bozukluğu hastalıktır (escinsellige sebep olmaz). Eşcinsellik bir hastalık değildir.

Polonya'ya da millet oluyordu gitmek icin.
Yahu polonyalilar diger avrupa ulkelerine gidiyor akin akin asgari ucretle calismaya.
Multeciler zaten savastan kaciyorlar amaclari gelip senin ulkeni patlatmak olabilir mi?
Bu isid belasini toplanip yok etmeleri lazim artik. Ama yine isid ayagina masum halkin anasini aglatacaklar.

Evet bilim adamlarının,tıpçıların işi gücü yok doğadan gelen şeyi değiştirmeye çalışıyorlar.Siz istediğiniz kadar eşcinsellik hastalık,sapkınlık,ahlaksızlık deyin dünya onları artık öyle görmüyor ve doğrusu da bu.

mülteci almak gibi bir zorunlulukları var (uluslararası anlaşmalar gereği)
Terör örgütlerinin besleyicileri bu ülkeler .(Avrupa ülkeleri)
Kuveyt'in Irak'ın işgal edildiği gibi Suriye'yi işgal edebilmek için halkın desteğini arkalarına alabilmek için bu saldırıyı yaptırdılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…